Loptičky do sušičky - za a proti
Používate ?

Mam ich, spociatku som pouzivala, teraz som na ne uz aj zabudla. Nejak v tom nevidim rozdiel, ci su tam, alebo nie
Áno,používam presne tieto.Dnes som dokupila,keďže tá sivá je mäkšia a roztrhla sa.
Susicku pouzivamuz vyse 20r lopticky som nepouzila ani raz. Paperky vychadzaju super - ale musim ich davat na dlhsiu dobu aby sa dobre presusili. Ostatne veci lopticky nepotrebuju
Pouzivam ked periem paperove bundy. Inak nie
Nie
Ja áno od začiatku na všetko , neviem porovnať ako je to bez nich
Pouzivam, ked do nich dam par kvapiek esencialneho oleja, aby veci prevonali. A este ked susim paperove veci.
Ale inak nie.
Mam vsak pocit, ze s nimi program trva kratsie (pri “6-tom zmysle”).
ano, pouzivam, presne tieto, hlavne ked je viac pradla, vsetko sa pekne v susicke poprehadzuje a susenie trva kratsie, a hlavne mi neostanu v susicke niektore veci pokrutene a nedosusene, vsetko sa poprehadzuje
Používam. Rozdiel nevidím.
Nepoužívam ale kúpené mam, vyskúšala som 2krat okrem buchotu nič extra nespôsobili
Používam stále.. Podla mojich pozorovaní skracuju dobu susenia.
Dostala som lopticky od kolegyne - nie tieto konkretne, ale trosku ine. Niekedy ich dam, niekedy nie. Okrem toho, ze to v susicke bucha, nevidim absolutne ziaden rozdiel. Susicka susi za rovnaky cas a pradlo je uplne rovnake, rovnako (ne)pokrcene, rovnako presusene, ma rovnaku makkost a vonu, ci lopticky pouzijem alebo nie.

Sice mame take s ovcou vlnou,ale inak ano... hlavne ked periem vankuse,periny ci bundy...