icon

Loptičky do sušičky - za a proti

8. sep 2023

Používate ?

Loptičky do sušičky - za a proti
anjelicek26
8. sep 2023

Sice mame take s ovcou vlnou,ale inak ano... hlavne ked periem vankuse,periny ci bundy...

vikusjk
8. sep 2023

Mam ich, spociatku som pouzivala, teraz som na ne uz aj zabudla. Nejak v tom nevidim rozdiel, ci su tam, alebo nie

doriiis
8. sep 2023

Áno,používam presne tieto.Dnes som dokupila,keďže tá sivá je mäkšia a roztrhla sa.

prasiatko30
8. sep 2023

Susicku pouzivamuz vyse 20r lopticky som nepouzila ani raz. Paperky vychadzaju super - ale musim ich davat na dlhsiu dobu aby sa dobre presusili. Ostatne veci lopticky nepotrebuju

mamamasama
8. sep 2023

Pouzivam ked periem paperove bundy. Inak nie

miadi
8. sep 2023

Nie

linalinabizu
8. sep 2023

Ja áno od začiatku na všetko , neviem porovnať ako je to bez nich

moonlight1210
8. sep 2023

Pouzivam, ked do nich dam par kvapiek esencialneho oleja, aby veci prevonali. A este ked susim paperove veci.

Ale inak nie.
Mam vsak pocit, ze s nimi program trva kratsie (pri “6-tom zmysle”).

zuzuliennka1
8. sep 2023

ano, pouzivam, presne tieto, hlavne ked je viac pradla, vsetko sa pekne v susicke poprehadzuje a susenie trva kratsie, a hlavne mi neostanu v susicke niektore veci pokrutene a nedosusene, vsetko sa poprehadzuje

koniarova
8. sep 2023

Používam. Rozdiel nevidím.

ptvw
8. sep 2023

Nepoužívam ale kúpené mam, vyskúšala som 2krat okrem buchotu nič extra nespôsobili

jamabe
8. sep 2023

Používam stále.. Podla mojich pozorovaní skracuju dobu susenia.

diewcatqoo
8. sep 2023

Dostala som lopticky od kolegyne - nie tieto konkretne, ale trosku ine. Niekedy ich dam, niekedy nie. Okrem toho, ze to v susicke bucha, nevidim absolutne ziaden rozdiel. Susicka susi za rovnaky cas a pradlo je uplne rovnake, rovnako (ne)pokrcene, rovnako presusene, ma rovnaku makkost a vonu, ci lopticky pouzijem alebo nie.