Na čo si doma fakt potrpím
Nie som puntickarka vo vsetkom, ale su veci, na ktorych si doma fakt potrpim. zrkadla – tie musia byt ciste, bez jedinej smuhy alebo otlacku. Ked idem okolo a uvidim fliacik, mozem mat v ruke tasky, ale vratim sa a pretriem ho. Neviem preco, ale mam pocit, ze spinave zrkadlo mi kazi cely dojem z priestoru. A potom este uteraky – tie musim mat zavesene rovno a podla farieb. Ak su nahadzane len tak alebo krivo visiace, ide ma roztrhnut. Nie som z tych, co maju sterilne cisto a vsetko tip-top, ale tieto dve veci mi vedia doslova zavadzat v hlave.
@jamimo áno, linka, indukčná a stôl musia byť vždy tip top 👍
@margotka17 ja milujem ten pohľad ráno na upratanú linku. Nezaspala by som 🙄 Celkovo mám rada poriadok, výhodou je, že ho udržiavame obaja 😉
Neodchadzam z domu, pokial nie je upratane. Chcem sa vratit do cistuckeho, vonavuckeho. Aj preto sa tam tak rada vraciam
@mk1111111111 Ja presne tak isto 🙂 ked ideme na dovolenku, odchadzam z domu posledna a este doladujem veci, aby sme sa vratili do cisteho a vonaveho 🙂 V satniku pri vchode mam tycovy vysavac a pred akymkolvek odchodom z domu este pobeham s nim
@mk1111111111 Ja presne tak isto 🙂 ked ideme na dovolenku, odchadzam z domu posledna a este doladujem veci, aby sme sa vratili do cisteho a vonaveho 🙂 V satniku pri vchode mam tycovy vysavac a pred akymkolvek odchodom z domu este pobeham s nim
@katarkka ja nepoznám nikoho, kto nechá pri odchode z domu na dlhšiu dobu bordel. A teda - ani radšej poznať nechcem 😁
Ja mám takú "úchylku", že všetko z koša na prádlo sa musí naraz oprať aj pozehlit. Tiež teraz v lete, keď je teplo a ja chytám druhý dych, každý deň povysávam, a to mám tiež dieťa, ktoré trusi a morcatko, ktoré zas vyhadzuje piliny z chlievika. Tiež mám svoju jednu už prasknutu 7 dcl šálku, z ktorej každý den pijem vodu s citrónkou, čaje, minerálky atď. Keď mi tá šálka odíde tak veru neviem kde zoženiem náhradu 🫢

úplne najviac vždy čistá a zrámovaná linka (žiadne vyložené hrnce, spotrebiče 🤭) povysávané, ožehlené 😉
@jamimo áno, linka, indukčná a stôl musia byť vždy tip top 👍