Pranie počas horúčav
Periete častejšie cez horúčav ako inokedy? Napríklad tričká, nohavice, šaty, atď. Uteráky meníte každí deň, alebo menej?
ja mam pocit, ze perieme nonstop. akoze reálne za posledné 2 dni som sa k pracke nedostala, kedze syn pral asi 5x, kedze bola aj jeho frajerka a vzdy dlhy program. mne sa uz tolko nazhromazdilo, ze katastrofa. deti mi daju kazda do kosa za den aj 2-3x oblecenie - ak sa zaspinia, chodime aj na ihrisko, skolka, skola. ja dávam komplet oblecko kazudy den, manzel - takze to máme hodne. plus tie uteráky je ich vela, kedze chodia aj na placecké tréningy. akoze nic nerobime iba perieme 🙂
Nerátam to ale asi nie, nosíme menej vecí tak sa práčka náplní asi rovnako aj keď prehodím nejaké oblečenie skôr.
Moze my niekto vysvetlit tieto otazky? Ked ti tu povieme ze nosime jedno tricko tyzden budes ho tak nosit? A pachnut jak tchor? Ked ti povieme ze perieme raz za tyzdes tak to nechas kysnut a smedet v kosi? Prezliekaj sa kedy chces, kolko chces a per ako casto chces. Moze ti byt ukradnute co robia druhi
nesmrdim tak, ze by som po jednom noseni musela tricko dat prat.. vsak ked treba tak sa operie, ked nie tak nie, periem raz za 3-4dni...
Moze my niekto vysvetlit tieto otazky? Ked ti tu povieme ze nosime jedno tricko tyzden budes ho tak nosit? A pachnut jak tchor? Ked ti povieme ze perieme raz za tyzdes tak to nechas kysnut a smedet v kosi? Prezliekaj sa kedy chces, kolko chces a per ako casto chces. Moze ti byt ukradnute co robia druhi
@really8 amen konečne vidím normálny komentár 🙂
@really8 Ak nemáš čo povedať k veci, roluj ďalej. Nikoho nebavia tvoje zákerné komentáre ku každým príspevkom
Už niekoľký príspevok dnes o horúčavách. Ja nechápem o akých horúčavách je reč, keď je vonku 27 stupňov a je to asi tretí deň tak. Niektoré ženy tu robia jak keby bolo tri týždne vkuse 35 stupňov.
Autorka a ty nevieš sama vyhodnotiť, koľkokrát ti treba prať? Že sa ti treba pýtať na internete?
Už niekoľký príspevok dnes o horúčavách. Ja nechápem o akých horúčavách je reč, keď je vonku 27 stupňov a je to asi tretí deň tak. Niektoré ženy tu robia jak keby bolo tri týždne vkuse 35 stupňov.
Autorka a ty nevieš sama vyhodnotiť, koľkokrát ti treba prať? Že sa ti treba pýtať na internete?
@a_alexandra_a Neviem kde bývaš v horách, u nas každí deň nad 30. Dneska 33 v tieni. Takže áno stále sú horúčavy. Ak nemáš čo povedať k téme, tak dovidenia. 😉
Cez leto ovela castejsie, niekolkokrat do tyzdna
To iste plati pre teba. Rolluj dalej a nevsimaj si moj komentar ty hviezda. Kazdopadne uteraky menime iba na vianoce vsak sa utierame cisti a perieme iba ked je mesiac v splne. Odporucam
Cez leto periem častejšie
Ja konkrétne v Bratislave a teraz aktuálne je v Starom meste 28 stupňov.
Nikde v komentároch ti baby nepovedali odkiaľ sú, tak ak niektorá býva v Poprade kde je 20 stupňov a nepotí sa ako ty v 33 stupňoch tak akú výpovednú hodnotu má informácia, že perie 2x za týždeň pre teba? Ak má niektorá žena v domácnosti 5 ľudí tak asi perie častejšie ako ty, keď ste napr. doma dvaja.
Ale teda myslím, že každá priemerne inteligentná osoba vie, ako často v jej konkrétnej domácnosti treba prať. Ostatní sa musia pýtať 🙂
To iste plati pre teba. Rolluj dalej a nevsimaj si moj komentar ty hviezda. Kazdopadne uteraky menime iba na vianoce vsak sa utierame cisti a perieme iba ked je mesiac v splne. Odporucam
@really8 trápna si. Ale tvoj problém 😂
a v com ma akoze zakerne komentare??!o čom točíš?sa ideš pýtať či niekto perie častejšie...tak bud rovnako alebo ano časteješie ved ludia sa potia je teplo normalna vec...každy den ciste veci ciste spodne pradlo uterak...pokial ho teda nemeniš raz za tyzden to by bol gol :D
Ja konkrétne v Bratislave a teraz aktuálne je v Starom meste 28 stupňov.
Nikde v komentároch ti baby nepovedali odkiaľ sú, tak ak niektorá býva v Poprade kde je 20 stupňov a nepotí sa ako ty v 33 stupňoch tak akú výpovednú hodnotu má informácia, že perie 2x za týždeň pre teba? Ak má niektorá žena v domácnosti 5 ľudí tak asi perie častejšie ako ty, keď ste napr. doma dvaja.
Ale teda myslím, že každá priemerne inteligentná osoba vie, ako často v jej konkrétnej domácnosti treba prať. Ostatní sa musia pýtať 🙂
@a_alexandra_a Načo si vôbec na fóre ak všade iba pindáš? 😂
Aspoň sa neskrývam za anonym 😉
Aspoň sa neskrývam za anonym 😉
@a_alexandra_a Však nemáš ani normálnu svoju fotku, iba kresbičku 😂 To je tiež anonym 😂
Ja som trapna? No aspon ze si na to prisla sama ked uz nevies prat a menit uteraky bez dotazu na fore
Ja som trapna? No aspon ze si na to prisla sama ked uz nevies prat a menit uteraky bez dotazu na fore
@really8 😂
Ano castejsie- ved rano(5:00) este" zima" na obed horuco.... viackrat sa prezliekame, viac sa potime( uz to citim aj v noci- spalna na zapadnu stranu. Viac sa sprchujeme.....no aspon rychlo uschne- kym doperie druha varka prva je uz sucha😁
Práve menej. Nejaký 1 hrubý sveter alebo mikina zimná zaberie miesta aj za 10 letných tričiek 😉 Teda aj keď sa oblečenie častejšie mení kôš na prádlo sa zapĺňa pomalšie.
Autorka, zbytocne sa obuvas do @really8 a @a_alexandra_a Napisali pravdu. Hadam ty vies ci potrebujes oprat tricko alebo nie. Ty vidis kolko toho mas v kosi na pradlo a ci je na case pracku zapnut. Naozaj nevies sama zhodnotit kedy je vhodne prat?
A za mna: Periem to co treba a vtedy kedy treba, nezaujima ma ako to maju s pranim ostatni. Nastastie mam sudnost
Periem práveže menej, letné oblečenie je tenšie aj celkovo "menšie" takže naplniť práčku dá zabrať :D
Rovnako periem aj v zime aj v lete žiadny rozdiel bežne jedna dve pracky denne, tričko každý deň smer do prádla nezniesla by som dva dni po sebe, týka sa to aj svetrov periem po každom použití a absolútne mi je jedno či je zima alebo leto, tiež nechápem načo táto otázka periem ako treba a čo robia druhi mi je ukradnute
Autorka, zbytocne sa obuvas do @really8 a @a_alexandra_a Napisali pravdu. Hadam ty vies ci potrebujes oprat tricko alebo nie. Ty vidis kolko toho mas v kosi na pradlo a ci je na case pracku zapnut. Naozaj nevies sama zhodnotit kedy je vhodne prat?
A za mna: Periem to co treba a vtedy kedy treba, nezaujima ma ako to maju s pranim ostatni. Nastastie mam sudnost
@viestta Ok 😂
Periem rovnako. Máme kopu oblečenia, čiže nemusím prať dookola.
Ano periem castejsie, ale realne to ide aj rychlejsie kedze vonku to aj rychlo uschne celkom 🙂
Ano, v lete periem castejsie. V lete sa prezliekam a sprchujem viackrat denne, lebo sa potim. Kedze sa viac sprchujeme, logicky menime castejsie aj uteraky. Menim castejsie aj postelnu bielizen.

mením keď je potrebné :D tričká aj dve za den a uterák ako príde... 2-3 dni niekedy aj 4