icon

Prečo niekto vysáva niekoľkokrát denne?

andaluzia12
5. máj 2025

Otázka len na pobavenie, či to niektorá tiež tak robíte… aký dôvod ma žena (alebo jej partner) nato, aby 2-3-4x denne vysavala byt? Prvý krát púšťajú vysávač pomerne skoro ráno, dnes presne 6:10. Potom ešte minimálne 1-2x v priebehu dňa. Deti majú veľké, neviem odhadnúť vek, ale sú to teenageri, nič nevyrabaju, z čoho by sa smetilo… Vysavate niektorá toľkokrát denne? Lebo to už je nejaká úchylka podľa mňa …

ali007
5. máj 2025

@andaluzia12
Úchylka. Absolútne zbytočné.

sense
5. máj 2025

Má veľa času a nevie čo s nim

unicornlady
5. máj 2025

@sense To môže byť aj pravda. Ja som zvyknutá, že v dome, okolo domu.. je stále čo robiť. Keby som na byte, asi by som sa tam nudila.

sense
5. máj 2025
@unicornlady

@sense To môže byť aj pravda. Ja som zvyknutá, že v dome, okolo domu.. je stále čo robiť. Keby som na byte, asi by som sa tam nudila.

@unicornlady ja sa ani v byte nenudim 😂😂😂 aj keď nie je stále čo robiť . Ale napr moja babka mala takú " úchylku" aj keď nie celý dom len kuchyňu kde sa jedlo pravidelne po raňajkách, po obede aj po večeri aj to jej viac času trvalo vysávač vybrať a zapojiť ako povysávať

monane
5. máj 2025

to je choroba už podľa mňa 😀

januska12323
5. máj 2025

Rovnaká úchylka ako denne umývať 30 krát ruky.

gejb
5. máj 2025

@andaluzia12 tak rozdiel je vysavat celý byt a "púšťať vysavac" ako ty píšeš.
Áno, zapinam vysavac minimálne 1x denne. Keď varím prebehnem kuchyňu aj 2x keďže býva natrusene pod linkou

minesasubu
5. máj 2025

mozu mat aj alergiu
kamoška ma syna, alergia na prach a vysava viac krát za deň

eliska13
5. máj 2025

@andaluzia12 možno majú mačky, psa, alebo len veľa času a má rada cisto

siska53
5. máj 2025

@andaluzia12 vzhladom na stav mojej chrbtice a to, ze mam malo casu, tak tak casto uecite nevysavam, staci raz do tyzdna, ak treba, skor pozametam, to ano . Ale posli ich k nam, preco nie, aspon si ja usetrim chrbticu 😅😅

lossless
5. máj 2025

U nas je pusteny roboticky vysavac raz denne a 1-2 vysavame tycovym okolo jedalenskeho stola, kuchynskej linky a vstupnu chodbu, zoberie to par minut. Mame male deti, ale aj kebyze nie, raz denne by siel rovnako.

ahhola
5. máj 2025

Mozno sa ich kocka potrebuje vozit na robotickom 😂🐱

tiezjedna
5. máj 2025

@andaluzia12 ja niekedy aj 6x😂 ALE - mám tyčový vysavač odparkovaný hneď vedľa linky, nevysávam veľkým. Takže ho čapnem akonáhle zmerčím prach, vlasy alebo nejaké drobnosti na zemi...

okm221
8. máj 2025

Ja púšťam robotický vysávač 1-2x do dňa, vždy keď idem z domu..