Upratujete pred odchodom na dovolenku?
Idem len s takou odlahčujúcou témou. Keď niekam plánovane odchádzate, predĺžený víkend, dovolenka a pod. upratujete pred tým doma? Môj muž tvrdí, že to určite nikto nerobí len ja, ja som zas názoru, že to väčšina žien /ľudí robí 😃 . Ja osobne mám rada keď sa vrátim domov a viem, že nemusím akútne nič. Potrebujem čas na "aklimatizaciu " no a v čistom byte sa mi aklimatizuje lepšie.
áno, vždy pred dovolenkou všetko poriadne upracem. Nič nie je lepšie, ako keď prídem z dovolenky, tak nemusím upratovať
Ja vo velkom vzdy
Nenavidim bordel pri prichode
Dost ze vybalujem mega nakup a periem potom
My vzdy len prevadzkovy neporiadok, vyhodim potraviny, ktore to nepreziju a vynesieme smeti.
Neutieram prach, podlahy, okna ani kupelne…
ja nie, pred dovolenkou fungujem ako ine dni…
..ja aj pred odchodom do práce 🙈
Ja vynesiem smeti, polejem kvety a spracem, ak mám rozhádzané veci po balení. Ale inak neupratujem.
Ak stihnem upracem ak nie bohužiaľ... Som rada keď naše dve deti vychystám a natrepem do auta bez toho aby menšia spustila vreskot
Nie vobec..praveze vzdy mame vybuch uplny.jedine smeti vynesiem.to je vse
Samozrejme, neprídem do bordelu.Vsetko musí byť tip top pred odchodom
Ja vo velkom vzdy
Nenavidim bordel pri prichode
Dost ze vybalujem mega nakup a periem potom
@ivik4 presne, keď si predstavím, že prídem z tonou špinavých handár a s veľkým nákupom a nebudem to mať ani kde zložiť pohodlne,lebo tu hračka, tam omrvinky tak ma to hneď namotivuje upratať 😃
len riady a smeti, ine nic
Tiez upratujem. Paci sa mi vratit sa do uprataneho a neriesit upratovanie po navrate domov.
Nie, ani mi nenapadne. Aj tak nechávam doma zvieratá, plus po návrate všade kufre, špinavé prádlo, darčeky.
Áno je upratujem aj keď muz tiež že načo a presne preto ,že keď všetko vybalíme tak aby sa dalo aspoň pohnúť
Ano , aby riady nezosmrdli spinave, aby.ma po dovci hned robota necakala,ale zas nic velke , take bezne odlozenie veci
Anooo robím to a som na seba nas.ana, pretože sa zbytočne uháňam. Ja dokonca ešte aj posteľné prádlo vymením 🤪🤪🤪 celý dom povysávam, poumývam podlahy, utriem prach a kúpeľňu. Dokonca navarím a zamrazím nejakú polievku a druhé jedlo, aby sme mali po dlhej ceste. Ale ! Keď sa vrátime a prídem do uprataného a čistého domu mám taký dovolenkový mood ešte pár dní.
Nie, iba bežné veci, že nezostanú riady v umývačke, na stole veci ..ale muž chytí vždy nejakú paniku a odkladá veci z terasy, zatahuje žalúzie, prekladá kochliky s kvetmi neznášam to
Anooo robím to a som na seba nas.ana, pretože sa zbytočne uháňam. Ja dokonca ešte aj posteľné prádlo vymením 🤪🤪🤪 celý dom povysávam, poumývam podlahy, utriem prach a kúpeľňu. Dokonca navarím a zamrazím nejakú polievku a druhé jedlo, aby sme mali po dlhej ceste. Ale ! Keď sa vrátime a prídem do uprataného a čistého domu mám taký dovolenkový mood ešte pár dní.
@kikiballa presne tak isto to mam aj ja, ale s tym jedlom nie, to je super napad!!👌🏻👌🏻
Ano, vzdy upratujem, ked ideme ci uz na vikend alebo na dovolenku. Muz ten je uz tiez nauceny, ze musi presne pustit umyvacku, aby este dobehla, vysavac roboticky este pusti pred odchodom, smeti vynesie. Ja kupelnu, wc umyjem. Par dni predtym sa snazim aj vsetko poprat a podobne. Este ked dieta doskace po gauci, tak minutu pred odchodom vankuse napravim 😂
Ja mam rada ten pocit, ze pridem domov do krasneho cisteho a cely byt je tip top 🙂 Nemam potom depresiu, ze mi skoncila dovolenka a caka ma kopec povinnosti 😀
Ano robim to samozrejme
@miskakyska to je už vyšší level 😂👍
@biba_18 ..ani nie...🤭postele utrasiem raz,dva...deti už veľké, nemá kto robiť furt neporiadok🤷
Neodidem ani Len do prace bez toho Aby nebol poriadok-(detska izba vynimka)
vela x som mala spontannu navstevu …😂😂
@kikiballa áno aj posteľné mením 😃.je to super pocit, proste prídeš a pohoda klídek. Vypustím deti, sadnem , vezmem knihu a môže sa okolo mňa diať vôľa božia 😃.
Pri víkende nic extra, len odpadky, linka a taký základný poriadok, aby nic nezhnilo atd. Pri dvojtýždňovej dovolenke urcite celý byt upracem.
Ja si upracem večer, neznášam prísť ráno do bordelu v kuchyni.. .a postele pred prácou, keď nestíham, zavriem dvere na spálni, lebo by som nevedela odísť do roboty. Ja aj na dovolenke upracem izbu, že nech si personál nemysli, čo sme to za rodinu 😁😁
Nie, fungujem ako zvycajne. Upratujeme v piatok podvecer, ak odchadzame trebars v stredu, tak to take ostane. Vynesieme smeti, odlozime riady… inak to pocka.
Hm..ja mam z balenia dost stresy, este aby som menila periny a utierala prach. . Inak po tyzdni je doma prach ci ho pred dovolenkou utriem, ci nie. Ale inak kuchynu a veci zo stola, to ano.

Áno, jasne. Keď lenna víkend, tak žiadne veľké upratovanie. Len klasika riady, smeti, linka, veci poodkladat.