icon

Vešiate v tomto počasí von prádlo?

2. okt 2025

Ahojte, vešiate v takomto počasí von prádlo ? Nemám to kde vnrutri mať, zavadzia mi to.

Strana
z2
viestta
2. okt 2025

Ano, ved paradne fuka, vyschne

biba_18
2. okt 2025

ja nevešiam prádlo von nikdy… ale ak by som nemala miesto, tak by som ho vyvešala - čo teraz nebudeš prať? 🤷‍♀️

anonym_a60406
2. okt 2025

2x sa mi stalo ze ho obsrali vtaciky ale ak mas balkon v pohode . My mame na okne take vesiaky nakolko nemame balkon

autumn1
2. okt 2025

Nevešiam, mám ho kde dať vo vnútri ale keby som nemala kde a zavadzalo by mi tak by som ho dala von.

kavasmliekom
2. okt 2025

Samozrejme, aj v zime. Potom dám na radiátor na par minút a aj sviežo vonia.
Mam aj sušičku, sle keď nemusím, nepoužívám

kremlika
2. okt 2025

V lete vesiam ale v zime dost vyuzivam susicku na pradlo alebo susiak, mam to stastie, ze ho mam kde dat. Ani len nejaky maly nemas kde mat?

euka210
2. okt 2025

@anonym_autor dnes dobre fukalo. Ja uz velmi nedavam von, ale ked je slnko, tak este preschne. Piknikova deka dnes pekne vyschla vonku.

anonym_24cf26
2. okt 2025

@anonym_autor áno, snažím sa vždy, milujem tú vôňu, keď ho vonku prefúka, ale nebývam samozrejme pri hlavnej ceste, ani oproti farme alebo nejakej fabriky 😀

anonym_7c90b8
2. okt 2025

@anonym_autor Samozrejme aj fúka a cez deň slniečko.

elanor
2. okt 2025

odkedy mam susicku nevesiam von nic, ani cez leto.
Samozrejme predtym ano, islo vsetko na balkon.

deti95060810
2. okt 2025

áno, máme veľký prístrešok kde je auto. takže nezmokne.
v daždivom počasí dám do sušičky.

patka06
2. okt 2025

suším len na balkone, aj v zime. Dnes som prala doobeda a poobede okolo 18stej už bolo všetko suché.

anonym_f137c3
2. okt 2025

Nie, mám sušičku. Vez leto davam von len závesy, deky, postelnú bielizeň.

xenia65
2. okt 2025

@anonym_autor pokiaľ je to len trochu možné, tak iba vonku. V zime na sušiaku vnútri. Sušičku ani nechcem...

zitaje
2. okt 2025

Ja suším na balkóne aj v zime, aspoň na nejaký čas, potom dávam dnu dosušiť.

bavlnka92
3. okt 2025

cez leto áno, teraz už nie. mám len balkón a zrovna sa všetky zvery tlačia dovnútra. neraz sa mi stalo že medzi oblečením bzdochy, nočné motýle atď. ďakujem, neprosím... 🙊😂

guudy
3. okt 2025

Samozrejme ked nemas vnutri miesto, tak vesaj von.
Ja nesusim vonku nikdy. Pouzivame susicku celorocne. Vonku mi vadi hmyz, hovienka, tuhe pradlo a ako alergikovi prach a pele.

snowflakenel
3. okt 2025

Mam susicku ale pouzivam ju ,,ked prsi alebo ked je vonku vlhko. Vcera mi vonku uschli montwrky aj uteraky. A niekedy vyvesim vonku,,aj led je slaby mraz, vytiahne to vacsinu vlhkosti,.no vnutri to rychlejsie.potom doschne.

snowflakenel
3. okt 2025
@bavlnka92

cez leto áno, teraz už nie. mám len balkón a zrovna sa všetky zvery tlačia dovnútra. neraz sa mi stalo že medzi oblečením bzdochy, nočné motýle atď. ďakujem, neprosím... 🙊😂

@bavlnka92 to vazne? Ja zijem ma.dedime.a.nic.take.sa mi nestalo

simsalabim
3. okt 2025

V tejto dobe uz nie, lebo mi donho lezu bzdochy a tie si potom donesiem dnu. Ale inak vesiam von od skorej jari az kym nezacnu na jesen otravovat bzdochy.

lizatko1009
3. okt 2025

jedine ak je plus 35, pradlo na takom vzduchu potom smrdí

anonym_24cf26
3. okt 2025
@snowflakenel

@snowflakenel tiež som to nikdy nezazila

mimikarol
3. okt 2025

Nevešiam ani cez leto vonku

lukbe
3. okt 2025

Neviem, ci von na dvor, ci ba balkón myslíš. Keby som bola v dome, suším vonku až do mrazov. Mam zaskleny balkón, jasné, ze susim na balkóne. Vnútri je to nezdravé a zatuchnute.

lasona
3. okt 2025

Mam sušičky, nevesiam

snowflakenel
3. okt 2025
@anonym_24cf26

@snowflakenel tiež som to nikdy nezazila

@anonym_24cf26 ale aby som neklamala,,stalo sa mi raz toto: vonku som zabudla plachtu na balkone, ked sme.byvali v panelaku. Na druhy.den som plachtu rychlo vzala a ked som ju sla.vnutri poskladat, tak vyletel netopier.
.skoro som dostala infarkt 🙂 🙂

guiseppinka
3. okt 2025

Nie nesusim a nevidim zmysel v zime povesat pradlo von, tam to akurat zamrzne, aj tak to treba zbierat a zavesit dnu. Odkedy mam susicku, susim celorocne dnu, vonku max obliecky, aj to len preto, ze zo susicky su mega pokrcene a dlho zehlim.

srdeenko19
3. okt 2025

Už nie. Susedia už kúria z každej strany v pieckach a to je teda po vonku pekný smrad. Žiaľ, sezóna sušenia prádla vonku mi skončila, sušička pracuje na plné obrátky 😀

dominima
3. okt 2025

Nevesiam, máme v paneláku susiaren🙂

bavlnka92
3. okt 2025
@snowflakenel

@snowflakenel sme na činžiaku, na prízemí a rovno pod balkónom kríky takže radšej teraz už nevešiam. radšej si počkám ten deň dva kým to vnútri uschne..

Strana
z2