Vešiate v tomto počasí von prádlo?
Ahojte, vešiate v takomto počasí von prádlo ? Nemám to kde vnrutri mať, zavadzia mi to.
ja nevešiam prádlo von nikdy… ale ak by som nemala miesto, tak by som ho vyvešala - čo teraz nebudeš prať? 🤷♀️
2x sa mi stalo ze ho obsrali vtaciky ale ak mas balkon v pohode . My mame na okne take vesiaky nakolko nemame balkon
Nevešiam, mám ho kde dať vo vnútri ale keby som nemala kde a zavadzalo by mi tak by som ho dala von.
Samozrejme, aj v zime. Potom dám na radiátor na par minút a aj sviežo vonia.
Mam aj sušičku, sle keď nemusím, nepoužívám
V lete vesiam ale v zime dost vyuzivam susicku na pradlo alebo susiak, mam to stastie, ze ho mam kde dat. Ani len nejaky maly nemas kde mat?
@anonym_autor dnes dobre fukalo. Ja uz velmi nedavam von, ale ked je slnko, tak este preschne. Piknikova deka dnes pekne vyschla vonku.
@anonym_autor áno, snažím sa vždy, milujem tú vôňu, keď ho vonku prefúka, ale nebývam samozrejme pri hlavnej ceste, ani oproti farme alebo nejakej fabriky 😀
@anonym_autor Samozrejme aj fúka a cez deň slniečko.
odkedy mam susicku nevesiam von nic, ani cez leto.
Samozrejme predtym ano, islo vsetko na balkon.
áno, máme veľký prístrešok kde je auto. takže nezmokne.
v daždivom počasí dám do sušičky.
suším len na balkone, aj v zime. Dnes som prala doobeda a poobede okolo 18stej už bolo všetko suché.
Nie, mám sušičku. Vez leto davam von len závesy, deky, postelnú bielizeň.
@anonym_autor pokiaľ je to len trochu možné, tak iba vonku. V zime na sušiaku vnútri. Sušičku ani nechcem...
Ja suším na balkóne aj v zime, aspoň na nejaký čas, potom dávam dnu dosušiť.
cez leto áno, teraz už nie. mám len balkón a zrovna sa všetky zvery tlačia dovnútra. neraz sa mi stalo že medzi oblečením bzdochy, nočné motýle atď. ďakujem, neprosím... 🙊😂
Samozrejme ked nemas vnutri miesto, tak vesaj von.
Ja nesusim vonku nikdy. Pouzivame susicku celorocne. Vonku mi vadi hmyz, hovienka, tuhe pradlo a ako alergikovi prach a pele.
Mam susicku ale pouzivam ju ,,ked prsi alebo ked je vonku vlhko. Vcera mi vonku uschli montwrky aj uteraky. A niekedy vyvesim vonku,,aj led je slaby mraz, vytiahne to vacsinu vlhkosti,.no vnutri to rychlejsie.potom doschne.
cez leto áno, teraz už nie. mám len balkón a zrovna sa všetky zvery tlačia dovnútra. neraz sa mi stalo že medzi oblečením bzdochy, nočné motýle atď. ďakujem, neprosím... 🙊😂
@bavlnka92 to vazne? Ja zijem ma.dedime.a.nic.take.sa mi nestalo
V tejto dobe uz nie, lebo mi donho lezu bzdochy a tie si potom donesiem dnu. Ale inak vesiam von od skorej jari az kym nezacnu na jesen otravovat bzdochy.
jedine ak je plus 35, pradlo na takom vzduchu potom smrdí
@snowflakenel tiež som to nikdy nezazila
Nevešiam ani cez leto vonku
Neviem, ci von na dvor, ci ba balkón myslíš. Keby som bola v dome, suším vonku až do mrazov. Mam zaskleny balkón, jasné, ze susim na balkóne. Vnútri je to nezdravé a zatuchnute.
Mam sušičky, nevesiam
@snowflakenel tiež som to nikdy nezazila
@anonym_24cf26 ale aby som neklamala,,stalo sa mi raz toto: vonku som zabudla plachtu na balkone, ked sme.byvali v panelaku. Na druhy.den som plachtu rychlo vzala a ked som ju sla.vnutri poskladat, tak vyletel netopier.
.skoro som dostala infarkt 🙂 🙂
Nie nesusim a nevidim zmysel v zime povesat pradlo von, tam to akurat zamrzne, aj tak to treba zbierat a zavesit dnu. Odkedy mam susicku, susim celorocne dnu, vonku max obliecky, aj to len preto, ze zo susicky su mega pokrcene a dlho zehlim.
Už nie. Susedia už kúria z každej strany v pieckach a to je teda po vonku pekný smrad. Žiaľ, sezóna sušenia prádla vonku mi skončila, sušička pracuje na plné obrátky 😀
Nevesiam, máme v paneláku susiaren🙂
@snowflakenel sme na činžiaku, na prízemí a rovno pod balkónom kríky takže radšej teraz už nevešiam. radšej si počkám ten deň dva kým to vnútri uschne..

Ano, ved paradne fuka, vyschne