Do ktorej škôlky dať malú v Prešove?
Ahojte dievčatá, mamičky škôlkarov, neviete mi poradiť, do ktorej škôlky máme zapísať našu dcéru?
Uvažujeme nad škôlkou na A. Prídavku, M. Nešpora a na Bajkalskej ul. Máme už skúsenosť so škôlkou, začiatky boli veľmi ťažké, ale už si konečne zvykla a aj sa tam teší, len problém je v tom, že je dosť ďaleko a sme odkázaní na MHD. A keďže čakáme prírastok, neviem si predstaviť odchádzať každé ráno aj s kočíkom a cestovať do škôlky. Inak by sme ju odtiaľ nebrali, ale toto je naozaj nereálne, keďže manžel ju nemôže vodievať, začína v práci veľmi skoro.
Dievčatá, ak máte skúsenosť s niektorou z týchto MŠ, prosím, ozvite sa - či už pozitívne, al. negatívne....môžete aj do IP.
triedy maju "studene" t.j. aj pri vyskych teplotach vonku je vo vnutri prijemne.
Tahat dieta v tropickych horucavach z batohom na chrbte do lesa...
Suhlasim , "100 ludi,100 chuti" ,aj preto moj nazor na skolku nikomu nevnucujem,len poukazujem na fakty,ktore mne ako rodicovi vadia 😉
Dobrý deň, rada by som sa opýtala, či má niekto skúsenosti s materskou školou na ulici Československej armády? Neviem sa rozhodnúť medzi Fraňa Kráľa a Čsl. armády, preto prosím o Vaše rady a skúsenosti. Ďakujem.
Ahojte,máte niekto skúsenosti s MŠ Bernoláková a MŠ Gojdiča na Sekčove? Rozhodujem sa kam dať zapísať malého.Ďakujem
pozeram, ze tema nie je velmi aktivna 😒 tiez riesime, kde dat malu do skolky na sidl. III, nenajdu sa tu mamicky, ktore maju deticky v skolkach v danej lokalite ? ako su spokojne ?
Ahojte chcem dat syna do skolky na bajkalsku.Nevie niekto kedy je zapis?
@vierka0 teraz to riešim aj ja 😀 zatiaľ MŠ Prostejovská, dcéra chodila na Bajkalskú no syna tam už nedám
@janka942 http://www.msbajkalska.sk odporučam osobne
@vierka0 blbnem neviem prečo ma vždy napadne Prostejovska ale je to táto http://www.materska-skola-antona-pridavka-1-pre... budú mať deň otvorených dverí tak sa pojdem pozrieť
ja som zatial pocula iba dobre veci.Co je take zle tam mozem vediet?bavime sa o Bajkalskej
ahojte.....prosím poradíte nejaké super školku na sídlisku 3? My sme zatial našu mlaičkú zapísali na Volgogradskú...prosím neviete či je to dobrá škôlka.....my ju máme blízku. Neviete aké sú tam učitelky a hlavne prístup k deťom? dakujem
Ahojte maminy . Príďte sa pozrieť aj k nám 🙂 Mš A, Pridavka v Prešove pri letnom kúpalisku link kuk vyššie v prispevku. Do triedy možete s dieťatkom nazrieť kedykolvek nielen počas dňa otvorených dveri. Miesto sa u nás ešte nájde.
ahojte, existuje v PO anglicka skolka? davali ste tam deti? aka je? pripadne nejaka dobra v PO, co by ste odporucili, sme z Niznej Sebastovej, nemam problem vozit, ale zas na sidlisko III by som asi nechcela, jedine, ze by tma bola nejaka suuuuper skolka, dakujem za nazory
ahojte,chcem sa obratit na presovcanky...mali by sme sa stahovat do Presova na sidlisko 3 a starsieho sme zapisali do skoly na Bajkalsku,ale mladsieho chceme prihlasit do skolky a kedze nepoznam v Po skolky a skoly,tak som sa chcela poradit,ze ktoru skolku by ste mi odporucali...vopred dakujem sroke odpovede 🙂
ahojte, tiez riesime teraz skolky, mne sa zas cez jednu znamu dostal do ruk kontakt na nejaku uplne novu MŠ v Presove, je to mš včielka. Volala som tam a az teraz spustaju zapis, ideal 🙂 otvarat skolku budu v aprili, tiez pre mna ideal. Cenu maju sice vyssiu ale ked som s nimi volala najprv boli veeeelmi ochotni az podozrivo tak som si tam dohodla stretnutie. Domcek je totalne novy, zahrada obrovska, super benefity pre rodicov navyse, dokonca mi dieta dovezu domov alebo do prace ak nestihnem ??!!! super! A moje naroky na jedlo splnili tiez. Budu mat myslim ten prvy adaptacny pobyt zadarmo. Pozrite si ich web a cislo je priamo tam 0907 285 528. Myslim, ze sa oplati.Naozaj dieta tam bude mat tolko priestoru ako som si predstavovala (max 10 deti 1 trieda a na 2 ucitelky, wuejee) Skuste, ale je to o tom ci chcete uskromnu ci statnu a samozrejme o peniazkoch
HMMM ked neviem či aj v sukromných mš sa deťomm venuju a dostatočne ich učia ako štatnych ved v šatnych mš musia isť podla nejakych školskych osnov proste maju predisane čo maju čo učit každy mesiac tyžden a v tej sukromnej mš hlavne takych domčekovych štyloch okrem pekneho prostredia či malo deti v triede take učenie nieje na takej urovni možno to vo veku 3 až 4 roky nebvadi ale potom to už chyba a častokrat v sukromnych niesu pedagogičky ale zozberane kamaratky ktore vyčšinu času preklabosia apropo nina určite to nieje naražka na vašu školku aby ste to nebrala osobne 😉
Ahojte,má niekto skúsenosť so školkou v Niznej Šebastovej, aj s tou súkromnou Drobček?
Najdolezitejsie je na aku ucitelku natrafite, v globale su vsetky MS dobre...
@nina279 súkromná MŠ včielka, je síce úplne nová, ale domček, nie. Je to starý prerobený dom, pekne upravený, namaľovaný. Nie je to novostavba - to iba na upresnenie. My chodíme do súkromnej MŠ Simba na Šidlovci - je to škôlka rodinného typu a je super, aspoň mne a mojim deťom úplne vyhovuje.
Dievčata, neviete poradiť? je v PO niekde volné miesto v škôlke pre 2 deti?
@denne73 ahoj, prosím, máte ešte volné miesta???
@janula1987 ahoj bohužial už sme plný ak by niečo píšem ti
Ahojte mamicky, kto z vas ma deticky v MS Bajkalska?Stahujeme sa z BJ a nastupili tam mojj 2 chlapci, mam z nej zmiesane pocity, starsi uz chodil do skolky v BJ a som uprimne sklamana, je tu nejaka mamicka, ktora by mi poradila,pomohla to zvladnut lepsie?dakujeem
Ahojte mamičky, ste tu niektorá, ktorá máte dieťa v škôlke československej armády? Rada by som sa opýtala jednu otázočku, dakujem 😉

@electron No ja myslim, ze keby bolo vonku 35 stupnov a sedeli by v triede, asi by sa tiez mamicky stazovali, ze ako je vonku krasne a oni sedia dnu..... alebo kedy by bolo vhodne pocasie na vylet? pod mrakom? no neviem... pytat sa na nazor skolky je podla mna prilis neobjektivne ... sto ludi - sto chuti.... Myslim, ze kazdej jednej ucitelke a riaditelke zalezi na spokojnosti deti, ale stale sa najdu chronicki stazovatelia a vecne nespokojni rodicia a tak isto sa stale najdu rodicia, ktori keby mali 5 deti tak vsetky daju do tej istej skolky. 🙂