Zápis do jasiel/škôlky

22. apr 2022

Dobrý deň/ Ahojte, chcela by som sa opýtať, neviem ako to chodí... moje dieťatko bude mať teraz v máji 1 rok, do práce by som sa chcela vrátiť na ďalší september, keď bude mať 1r. a 4 mesiace. Kedy ho zapísať do jaslí ? To sa posiela hocikedy prihláška v priebehu roka alebo je daný konkrétny termín zápisu ? Ďakujem za každú odpoveď.

jolikaa
22. apr 2022

Niekde to maju kedykolvek pocas roka, najlepsie urobis,ked tam zavolas a povedia ti detaily. Ak maju zapis teraz v maji,tak aj ten stihnes.

danielahamar
22. apr 2022

Už sa dava prihláška, u nás volajú mesiac pred prijatim, či to plati

autor
22. apr 2022

@danielahamar
@jolikaa áno mne len ide o to ci nestačí až ďalší rok v máji podať prihlášku, ved to sú až 4 mesiace pred septembrom, ale asi zavolám osobne pre istotu 🙂

eerikusik
22. apr 2022

Ono asi záleží či to budú štátne jasle,alebo súkromné.Ja som to teraz riešila pred dvoma týždňami.Obvolala som si tri o ktoré by som mala teoreticky záujem a všade som sa bola aj pozrieť spolu s dcérou,tá sa tam asi pol hodinu hrala normálne s deťmi.Potom som pisala mail riaditeľke ,že sme sa rozhodli pre nich a ona mi obratom poslala celú potrebnú dokumentáciu spolu s prihláškou.Dcera nastupuje od 15.8. na adaptáciu a od septembra normálne na celý deň.Vsetko to boli ale súkromné zariadenia,bohužiaľ štátne k dispozícii nemáme🙄všade bola možnosť nastúpiť hocikedy počas roka ak mali v rom termíne nejaké miesta.Takze v Bratislave čím skôr, tým lepšie napríklad.Samozrejme zaplatila som rezervačný poplatok,že to miesto držia.To je riziko,že ak by nenastúpila tak ho nevracajú.

danielahamar
22. apr 2022

Ale však to tento sept. chceš dat do jaslí, škôlky, keďže ma mat 1r.4m,urcite musíš dat prihlášku tento rok, ak si sa pomýlila a myslela buduci rok sept. tak stačí bud. rok. Máloktoré zariadenie prijíma deti počas školského roka, ak nie je zapísané, skrz miesta. Ale tak treba si to zistiť

nikdenikto
23. apr 2022

Ja som dávala malého do súkromných, asi 3 mesiace pred nástupom som obvolala jasle. Mali voľné miesto takže som uhradila zálohu 50€ a riaditeľka volala tuším 2 týždne pred nástupom či príde syn tak ako sme dohodnuté.