Čo robiť, keď v Prešove odmietnu potrat?
Dobrý deň, som v 8. Týždni tehotenstva a chcela by som ísť na potrat. Bola som sa pýtať pred dvomi týždňami v monobloku na 9. Poschodí a oni mi povedali, že nech sa rozhodnem a môžem prísť.. prišla som tam včera a hnusnym spôsobom na mňa vybehli, že tu potraty nerobia, že si ma vôbec nepamätajú.. odišla som s plačom..
Ešte aj cenník interrupcie na internete som našla, takže ich musia robiť. Takže čo mám robiť, mám ísť tam znova ale niekde inde? Alebo prípadne neviete ešte kde robia potraty do 12. Týždňa tehotenstva? Viem o gynstary len tam iba do 8. Týždňa což je LTT. Budem Vám vďačná za všetky nápady, lebo čas beží... ☹
@majka16390 to si prehnala kus, nemyslíš?
Veď toto musíš riešiť cez svojho gynekológa a on ti povie kam máš ísť a aký je postup.
@majka16390 tiež by som nikdy nechcela byt na mieste autorky.
Ale ty si sa nám tu teraz zaregistrovala, aby si niekomu mohla radiť lano na strome???? Wau!
@majka16390 Čo tvoj komentár, to hate. Na toto tu nie sme. Aj odmietavý názor sa dá vyjadriť slušne a bez nenávisti.
@majka16390 a co ta do toho? S tebou škoda reči už som si všimla v inej diskusii, ze si kus nevychovaneho teľaťa.
@majka16390 tak to povedz takto a nie odkazovať tu osobu na samovraždu, to si si mohla odpustiť.
Baby kľud, dnes založený nick, víkend, prázdniny….
@laura33333 nechod na potrat,mozes ho dat na adopciu ked ho nechces,vies kolko parov caka na novorodeniatko? Mam takych v rodine,bezabijaj ho prosim,do smrti to budes lutovat,daj mu zivot.asi to musis mat tazke ale zvladnes to ,prosim nechaj ho zit..
@laura33333 fakt je na nete aj cenník... Nič si z toho nerob. Prešovská nemocnica je tým známa, takze ma ich reakcia neprekvapuje. Na Google mi vyhodil aj gynstar a sofyc clinic. Určite tam alebo tam.
Paradoxne mi našlo aj túto stránku https://www.zachranmezivoty.sk/
Možno by si sa na situáciu pozerala inak, keby si vedela ze je niekto kto ti so všetkým pomôže?
@majka16390 ty si zober sviečku a chod sa modliť za nenarodené deti. Urobíš lepšie ako sa len tu strapnujes za ruskom anonymity 😉
@majka16390 Si nahlásená, vyhľadaj urýchlene psychiatra, tie Tvoje témy a vyjadrenia na ľudí nesvedčia nič o psychicky zdravom a šťastnom jedincovi...
@simona20201309 Čistý chorý troll, v inej diskusii píše, že veď načo deti-veď to iba otravuje. Treba jej príspevky nahlásiť a môže grcať tak maximálne doma do záchoda.✌️
Choď za svojím gynekológom on ti poradí ako ďalej postupovať. Prípadne si pozri súkromné kliniky (tam aj ten prístup je na omnoho lepšej úrovni), zavolaj tam/dohodni si termín a všetko potrebné ti povedia.
Dobre si to ale celé premysli či je to správne rozhodnutie.
@enmery keď nebudeme reagovať prestane ju to baviť 🤭 nech sa ide hrať s plastelinou. Prečo by sme jej mali robiť program my?
@majka16390 Môžeš sa hanbiť že vôbec niečo takéto napíšeš. Názor sa dá vyjadriť aj slušne bez zbytočných urážok. Tiež ťa idem nahlásiť lebo toto normálny človek naozaj nenapíše.
@majka16390 Chudera ide písať iným ženám, že sú chudery😄Založ ešte 100 tém, bude ľahšie Ťa nahlásiť. A tam grcaj na ľudí svoju nenávisť. Veď ty si úplne chorý jedinec. Vyhľadaj pomoc.
@majka16390 Nehnevajte sa ale tu pani vôbec nepoznáte. Neviete čo ju k tomu vedie. Ale také slová ste si mohla odpustiť.
@laura33333 môžem sa spýtať prečo chcete ísť na potrat čo máte problém ????? Všetci sú zvedavé s čoho ????
@laura33333 Košice Šaca skús. Nemám skúsenosť ja ale bola som s kamoskou a čo som videla úplne v pohode prístup, nikto ju neodsudzoval. Platila niečo okolo 200€ ale nepamätám si