Odporučte ľudského a cenovo dostupného právnika na rozvod?
Poradte prosim dobreho advokata na rozvod 🤗
Cenovo dobrého a aj ľudského...
Nie len takého,čo popyta veľa peňazí a nebude mu záležať na tom,aby to bolo dobre. Mame deti, takže treba fakt šikovného 🥰💕
Ludsky a cenovo dostupny pravnik je oxymoron, to proste neexistuje. Hladaj takeho, co za teba vybojuje co najviac. Nie takeho, co Ti ani riadne vyzivne alebo deti nevysudi. Presne ako pise @zuzinka888 potrebujes buldoga, co sa zahryzne a nepusti, kym nebudes mat vsetko co potrebujes.
Ak mas deti potrebujes buldoga v talary- nie ludskeho- to sa ma nad manzelom zlutovat a nechat mu vsetko.?! Ako vravim - buldoga zahryznut a nepustit kym nedosiahne to na co mas narok ty a tvoje deti.
@zuzinka888 Talar ma sudca. Pravnik nie. Takze ti to nesedi.
Co to je cenovo dostupny? a co po nom konkretne chces? Ja co som nasla cenovo dostupneho bral na hodinu 75 eur.. V preklade napisanie podania s nastudovanim spisu bez podania bolo 500 eur.. konzultacia 150.. bola som tam hodinu a pol... podanie 150... zastupovanie na sude 300.. a to rataj vsetko niekolko x lebo na prvu sa to zvacsa nevyriesi..
@zuzinka888 Talar ma sudca. Pravnik nie. Takze ti to nesedi.
@anonym_62c340 aha- a ten tmavy plast co nosia pravnici to je Rumburakov plast? Ci?
potrebujes hlavne takeho, ktory je v blizkosti, aby necestoval cez pol republiky
to nie je , ze Ti nejakeho niekto odporuci z Michaloviec a este budes doplacat aj jeho cestu na sud.....
a ludskeho naozaj nepotrebujes, ty potrebujes niekoho, kto za teba tento problem vyriesi. k tvojej spokojnosti. moze byt hajzel akykolvek v sukromi, ale pokial je to dobry pravnik, takeho potrebujes, zahryzne sa a nepusti......
treba sa tak nastavit, je to len biznis, ziadne emocie
@zacharovi tie peniaze stoja za to.Rataj s cenou okolo 100 eur hodina.Rodina a deti sú drahé, takže nelutuj ani peniaze za niekoho kto za teba vybojuje výživné a tvoju budúcu spokojnost

Ak mas deti potrebujes buldoga v talary- nie ludskeho- to sa ma nad manzelom zlutovat a nechat mu vsetko.?! Ako vravim - buldoga zahryznut a nepustit kym nedosiahne to na co mas narok ty a tvoje deti.