icon

Práca v Unique Prešov referentka nemčiny

15. jún 2026

Ahojte. Má niekto skúsenosti s touto firmou v Prešove? Konkrétne ide o pozíciu referentky s nemeckým jazykom. Ďakujem pekne🙂

van_den_liv
•
17. jún 2026

@anonym_autor Ahoj, vsimla som si ze tuto pracovnu ponuku inzeruju dost casto a uz niekolko rokov....teraz neviem, ci naberaju stale novych ludi do kolektivu alebo len nevedia najst vhodneho cloveka na tuto poziciu...

cecilia29
•
17. jún 2026

Sestra robila. Dala výpoveď. Môžeš napísať SS

cecilia29
•
17. jún 2026
@van_den_liv

@anonym_autor Ahoj, vsimla som si ze tuto pracovnu ponuku inzeruju dost casto a uz niekolko rokov....teraz neviem, ci naberaju stale novych ludi do kolektivu alebo len nevedia najst vhodneho cloveka na tuto poziciu...

@van_den_liv kolektív tam bol super

autor
•
17. jún 2026
@cecilia29

@cecilia29 písala som, ďakujem 🙂

neuphena
•
28. jún 2026
@cecilia29

@cecilia29 dobrý deň poprosím aj ja viac informácií o tejto práci ak sa dá, ďakujem

cecilia29
•
3. júl 2026
@neuphena

@cecilia29 dobrý deň poprosím aj ja viac informácií o tejto práci ak sa dá, ďakujem

@neuphena asi po polroku musela sestra začať robiť aj soboty - homeoffice. Obed musel byť 30 minút, nie 31. Tlačili na výkon. Ak normu zvládli na 10t percent tak zdvihli normu. Za tych 8 hodín ledva stihla ísť na záchod.

neuphena
•
3. júl 2026
@cecilia29

@neuphena asi po polroku musela sestra začať robiť aj soboty - homeoffice. Obed musel byť 30 minút, nie 31. Tlačili na výkon. Ak normu zvládli na 10t percent tak zdvihli normu. Za tych 8 hodín ledva stihla ísť na záchod.

@cecilia29 tak to neznie veľmi povzbudivo, ďakujem pekne za informácie 🙂

cecilia29
•
4. júl 2026
@neuphena

@cecilia29 tak to neznie veľmi povzbudivo, ďakujem pekne za informácie 🙂

@neuphena sestra vraví, že tsto robota je lepšia ako úrad prace, . Ale vydržala tam rok.