Ako a či vôbec dať 10-mesačnému dieťaťu krupicovú kašu?
Maminy, chcem sa spýtať, či ste svojim uz 10.mesacnym drobcom pripravovali krupicovu kašu a ako. Ďakujem 🙂
@galioska
@0silvia0 Je to tak pol na pol-podla mna. Ja to neprehanam s cistenim a uz 7rokov ziadny kaz a zuby ok. Nedávno som sa dozvedela ze preco ma moj syn velmi zlu a narušenú sklovinu-je to napr.uz od pôrodu ak malo napr.dieta pupocnu šnúru okolo krku a malo problém s dychanim-najnovsia info od zubnej lekárky....
Diskusiu si precitam neskor vecer, ja som mavala aj s bratom kasu s maslom cukrom a grankom KAZDY den do cca 15 rokov. Som zdrava aktivna fit zena pred 40tkou. teraz si ju uy nedam, predsa len, moje telo uz inak reaguje. Moje deti jedia vsetko, vela zeleniny, dobre maso, ale aj nezdravu kasu a sem tam junk food. Vela sa hybu, su zdravi a v pohode. A domace kolace s cukrom a bielou mukou.. a vylezu aj na Krivan ...
Klud 🙂
Od 10.mesiaca polotucne mlieko s detskou krupicou a trolinku domáceho medu do toho a teraz ma nevludna aj zabi za ten med, je mi to absolútne jedno. Bohvie s čím teba kŕmili keď si bola malá 😂😂😂😂😂
@hennyinnsbruck no presne som na to podobne, od mala mi davali sladke, teraz zjem vela vela sladkeho a na zvacsenie prs funguje zase len tehotenstvo :D :D
@evittam to je fakt zaujímavé s tou pupocnou šnúrou, to som ešte nepočula. Moje deti boli dlho kojene aj v noci a zuby som im v noci neumyvala a vôbec nemali zvýšenú tvorbu kazu, zuby mali a majú ok, každý má tuším jeden kaz. A teraz som čítala v nejakej poradni tu na MK, že nočným kojenim sa kazia zuby.
@katarina1579 🤣🤣😉😉
@katarina1579 mne ani tehotenstvo nepomohlo 😥
6 strán kvôli krupicovej kaši.... Sme bláznivé 🙂
@0silvia0 ja som tak dlho kojila a v noci tiez a deti bez kazov, takze kojenie im neuskodilo.
@nevludna mimochodom to ci mozog potrebuje glukozu alebo fruktozu? Oba su ovocne cukry🙂 asi sa tu bavime o sacharoze 🙂
@ali0706 presne tak. 3rocnej robim obcas spaldovu kruicu vo vode, dochuti si skoricou, pomletymi orieskami, ci semienkami. A tiez ma velmi rada aj psenovu kasu😊
@dskjhfdlkdjhl no a tu táto pani zubárka pripisuje kazivé zuby nočnému kojeniu, s čím ja absolútne nesúhlasím:
https://www.modrykonik.sk/ask-an-expert/poradna-zubarky-mddr-aleny-zahumenskej/ako-riesit-nespolupracu-trojrocneho-dietata-so-zubarom/
Musela som sa zájsť pozrieť, prečo má krupicová kaša 175 komentárov 😂🤣🤣

@lulu2014 Tak my extra nesladime raz za cas caj, med mame ako liek-napr.v zime kazde rano lyzicka medu s pelom-na imunitu. A ako som pisala zuby v poriadku.