Ako riešiť vracanie po zavedení príkrmov u dojčiat?
Ahojte. Mám 7 mesačného synčeka, do 6 mesiacov bol výhradne kojený, teraz už zavádzame príkrmy a je aj naďalej kojený
Už dvakrát sa mi stalo,, že zhruba 4 hodiny po zjedení príkrmu začal byť zrazu plačlivý, a v tom sa poriadne dovracal ozaj až taký šplechot, o pár minút ešte raz už s menšou intenzitou a potom začal znovu blabotať a už bolo dobre. Prvýkrát keď sa to stalo, mal novú zaradenú potravinu kuracie mäso a druhýkrát sa mi to stalo s hráškom.
Alergény máme zatiaľ zaradené iba dva - lepok (troška kuskusu) a žĺtko, najskôr štvrtku, potom polku, celé žĺtko som ešte nedala lebo zatiaľ zje dosť málo príkrmov.
Stávalo sa vám to tiež? Po ktorých potravinách? Ako ste to riešili? Nebol malátny ani dehydrovaný, vždy som ho potom po chvíli len nakojila a už to bolo ok
@frida1990 4 hodiny po zjedeni príkrmu, polku žĺtka, mal už dvano strávené. Neviem ci to malo bezprostrednú súvislosť. Moje deti keď vracali z jedla, tak to bolo tak do pol hodiny po ňom. Ale súhlasím, že zltko je ťažké, no kuracie mäso nie.
@frida1990 4 hodiny po zjedeni príkrmu, polku žĺtka, mal už dvano strávené. Neviem ci to malo bezprostrednú súvislosť. Moje deti keď vracali z jedla, tak to bolo tak do pol hodiny po ňom. Ale súhlasím, že zltko je ťažké, no kuracie mäso nie.
@anonym_d0639b on mi práve zo žĺtka nikdy nevracal. Iba po tej kuracine, a po hrášku 🤷
@frida1990 no mne sa to stavalo takmer po kazdom prikrme
Posledna lyzicka a dieta mi vygrcalo komplet vsetko co malo v zaludku, bola to fontana grciek
Takze to neries pokial je to v takej minimalnej frekvencii

Dcera vracala po zltku a kuracine. Prudom. Odporucili mi vtedy baby v terminovkach trochu zltka rovno povarit v zelenine,nedavat natvrdo uvarene, to je tazke. Odvtedy nevracala.