Ako správne zaviesť lepok do jedálnička bábätka?
Ahojte. Prosím ako ste začali dávať lepok babetkam a v akom množstve? My sme začali do zeleninového lrikrmu pridávať male mnoztvo krupice, ale neviem ci je treba denne navysovat množstvo alebo nechať pár dni pauzu a potom opäť iný druh s lepkom dávať. Maly je na UM a má 6 mes., všade čítam nieco rozdielne a neviem sa v tom zorientovať čo je to správne. Dakujem za tipy
Deň starý chlebík, odrezala som kroku kde bolo aj kúsok makkej striedky a dala žužlať a potom som dala zapiť vodou
@anonym_9b9733 kôrku
krupicou tak ako ty, je to absolutne dostacujuce, tu nejde o to aby v prvych prikrmoch jedli neviem kolko lepku. Ine baby zvykli pecivo, to ja az neskor, ved naco 🤷♀️
@claudaia dobre robiš takto. Ttiež som začala po lyžičke krupice do prikrmu tesne pred uvarenim.
Potom dve lyžičky. A potom som uvarila vo vode krupicu ja neviem 4 lyžičky...a primiešala ovocie.
Takto som to bežne robila a tým pádom zavedený lepok. Rada použivam aj obilninovú kašu, zahustujem ňou ovocie. Aj večernú kašu davam občas krupicovú ( instatna mliecna od Sunaru)
Pečivo ako rožok som postupne mrvila do jogurtu asi od 10 mesiaca. Samotný rožok obžuvať začala okolo roku. Obsahujú veľa soli a aj sa dosť lepia na podnebie.Už sa veľmi neodporúča ním začinať.

Deň starý chlebík, odrezala som kroku kde bolo aj kúsok makkej striedky a dala žužlať a potom som dala zapiť vodou