Ako vybrať pohárik na prvé pitie pre dieťa?
Ja som tieto veci obišla a deti učila hneď od začiatku piť z normálnych pohárov👍 Akurát som kúpila teda plastové pre prípad nehody
@tiezjedna Ja detto...doma ma iba normalny plastovy pohar a okrem toho ma este flasku so slamkou, tu nosime prevazne von.
Keď som kojila nemohla som používať nič iné ako klasický pohár lebo keď som použila párkrát pohárik so sosakom tak sa mi upchvali mliekovody a hrozili zápaly 🫣
Mali sme podobny ako si dala foto, ale pouzivali sme len v terene, doma z normalneho poharika, vodu len na dno a po troske, nech sa ucia.
Vyskusali sme tych uzasnych hrncekov niekolko, nakoniec stacil plastovy hrncek s dvoma usami. Velmi rychlo sa naucil aj pit aj drzat
poldecák, neskôr plastové poháriky. akýkoľvek z tých netečúcich pohárov môže spôsobiť, že dieťa bude "piť zubami" a potom si to zvyknú odniesť sklenené poháre a stres matky, či dieťa neprehltlo sklo.
@mullerova46 preboha, to naozaj? Ja tiež kojím, ale čítala som, že pri 6 mesačnom je to už jedno, že už by nemali nastať problémy s kojením. Ale očividne teda áno 🤦🏾♀️🤦🏾♀️
Jasne 🙂 Samozrejme mu davat iba po mini duskoch, samo to este nezvladne, len ho tak pomalicky ucit. A na samoobsluzenie nech ma kludne po ruke este flasku.
ja som za, mozes mu dat aj obycajny hrncek, ale niektore deti su experti na rozlievanie a polievanie sa. s tymto sa ti rozlievanie zminimalizuje a dieta sa aj napije.
Zo slamky ti podla mna este nebude vediet pit, ale ty ho rovno nauc na poharik a mas vystarane a nikdy ziadnu slamkovu flasu potrebovat nebudes (moju musim nutit na pohar, vie sa z neho napit, ale nechce a v skolke samozrejme je len pohar). Normalne sa babatkam davaju male pohariky do ruky alebo klasicky poharik, ty budes pomahat a korigovat, taketo babatka sa rychlo naucia na poharik a pre teba to bude len plus.
Ešte ako 10 mesačný mal s tým problém 🫣 ale u každého inak. Ja som sa cumlikov a slamiek bála ako čert kríža 😀

Kojila si? Ja som davala normalne z kojeneckej flase