icon

Babka dala 15-mesačnému dieťaťu kavenku

Dnes o 12:02

Ahojte dievcata viete ake su babky kym som bola prec dala mu kavenku to obsahuje kavu som citala 52 percent nebude mu z toho nic prosim vas upokojte ma...

Strana
z2
anonym_2f20c0
Dnes o 12:05

Nič mu nebude ale teda spraviť to môjmu viac s ním sama neostane, nie preto že by mu kus keksy uškodil ale ja som zakázala keksy

anonym_68055e
Dnes o 12:05

Nič mu nebude, ukľudni sa

anonym_9c3f30
Dnes o 12:06

Babky to majú v dnesnej dobe fakt ťažké

anonym_a0fb6d
Dnes o 12:07

<3 uz o chvilku na zltom slonovi. Gratulujem

MÚKA PŠENIČNÁ, cukor, tuk rastlinný, MLIEKO sušené odstredené, MÚKA SÓJOVÁ, LIESKOVCE pražené, škrob kukuričný, kakao odtučnené, káva pražená 1%, olej rastlinný, ŽĹTOK VAJEČNÝ sušený, kypridlo ( hydrogénuhličitan sodný), emulgátor ( lecitíny), soľ jedlá, príchuť ( etylvanilín).

52% coho?kde?
Nic mu nebude. Aj keby sa rovno napil priamo kavy, nic by sa mu nestalo.
Zas akoze trosku rozmyslajme ;)

viestta
Dnes o 12:09

@anonym_autor ty vies citat? Napln je 78% a ta napln obsahuje 1% kavy. Prepocitala som to pre teba, ta kavenka obsahuje presne 0,39 gramov kavy

abbey1
Dnes o 12:09

@anonym_autor Daj tip na takú. Dala by som si kavenku s takým obsahom kávy. 🙂
Mňam

liz_lemon
Dnes o 12:13

ze 52% aj si sa nad tym trochu zamyslela?

anonym_f7c431
Odpoveď bola odstránená
zmrzlinka2021
Dnes o 12:16
@anonym_f7c431
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_f7c431 prestan tu ako anonym urážať

zuzanaete
Dnes o 12:17

Asi bude mat viacej energie, ale to z toho cukru a nie , mnozstva kavy v kavenke. Babka si mozno ani neuvedomila, ze je tam trosinka kavy. Mozes babke ukazat, ktore maskrty moze. Alebo mozes rovno babke kupit do zasoby. Babka bude mat radost, ze mu nieco dava a ty budes spokojna, ze neje kadeco.

januska12323
Dnes o 12:24

Aj keby si rovno odchlipol z kávy nič mu nebude.

anonym_896a3b
Dnes o 12:26

@anonym_autor To myslíš vážne??

anonym_896a3b
Dnes o 12:29
@anonym_2f20c0

Nič mu nebude ale teda spraviť to môjmu viac s ním sama neostane, nie preto že by mu kus keksy uškodil ale ja som zakázala keksy

@anonym_2f20c0 Nevyhne sa keksom, si si toho vedomá, dúfam...;)

doriiis
Dnes o 12:29

52 %? Kavenky? 😂
Keby mu dala cucat zrnkovu kávu alebo jesť pomletu kávu z kávovaru, tak nič nepoviem. Ale toto nemôžeš myslieť vážne. 😀

valria
Dnes o 12:31
@anonym_2f20c0

@anonym_2f20c0 Určite? Zabudneš hneď, ako ti bude treba povarovať ...🙂.

muchotrafka298
Dnes o 12:34

Toto je nejaky vtip, co nevysiel nie? Aka kava v kavenkach? Ved to je sladky keks, co okolo kavy ani neprebehol. Skor ako kavu by som riesila to, ze je tam kvantum uplne zbytocneho cukru, co dieta nepotrebuje. Ale nerobila by som z toho dramu, no tak mal kusok kavenky, vsak neumre do 5 minut.

kiki68
Dnes o 12:36

Ja som alergik na kavu, ale kavenky znesiem bez prejavov 😀 Tak tam toho musi byt minimum

viestta
Dnes o 12:37

@anonym_896a3b @valria asi sa tou babkou mysli muzova mama, keby islo o jej mamu, tak nic...

anonym_2f20c0
Dnes o 12:39
@anonym_896a3b

@anonym_2f20c0 Nevyhne sa keksom, si si toho vedomá, dúfam...;)

@anonym_896a3b nevyhne a bude ich jesť , má na to ešte čas, zatiaľ si musí vystačiť s domácimi keksami sladenimi ovocím , niesom zas osoba čo by sladké nedopriala ale do určitého veku sú ozaj najlepšie sladkosti ovocie

valria
Dnes o 12:41
@muchotrafka298

Toto je nejaky vtip, co nevysiel nie? Aka kava v kavenkach? Ved to je sladky keks, co okolo kavy ani neprebehol. Skor ako kavu by som riesila to, ze je tam kvantum uplne zbytocneho cukru, co dieta nepotrebuje. Ale nerobila by som z toho dramu, no tak mal kusok kavenky, vsak neumre do 5 minut.

@muchotrafka298 A nemyslela tým tú čokoládovú pralinku plnenú kávou..?

anonym_f7c431
Dnes o 12:42
@zmrzlinka2021

@anonym_f7c431 prestan tu ako anonym urážať

@zmrzlinka2021 kto uráža? Veď je to holé konštatovanie faktu. A anonym si aj ty ;)

ankare
Dnes o 12:43

@anonym_autor nebude mu vôbec nic

anonym_2f20c0
Dnes o 12:43
@valria

@anonym_2f20c0 Určite? Zabudneš hneď, ako ti bude treba povarovať ...🙂.

@valria nezabudnem niesom typ čo zabúda ani ten čo odpúšťa

zuzana76
Dnes o 12:47
@anonym_9c3f30

@anonym_9c3f30 babky, ucitelia, lekari, zdravotne sestry

baboadel
Dnes o 12:49

Zvláštna doba, toľko paniky pre kávenku. Nie je to otrava, dúfam, že chudera babka si to odniesla. Pokiaľ tvoje dieťa nemá zdravotný hendikep napr. cukrovku(čo by babka určite vedela) nerob z toho tragédiu. A ako dieťa ochrániš od sladkosti v škôlke alebo v škole, to potom budeš sa sťažovať na učiteľky.

bluka2
Dnes o 12:51

Mne by to aj dosť vadilo kvôli tomu cukru a emulgátorom, ale máte pravdu sú aj horšie veci. Stále neviem, na čo toto dobrovoľne dávať 15 mesačnému dieťaťu

muchotrafka298
Dnes o 12:51
@valria

@muchotrafka298 A nemyslela tým tú čokoládovú pralinku plnenú kávou..?

@valria ja neviem, Kavenka je podla mna odvzdy ten presladeny keks, co obsahuje akoze kavu.

stanislavicenka
Dnes o 12:52
@anonym_9c3f30

@anonym_9c3f30 babky hlavne tazko respektuju😉. A trpia predstavou, ze su starsie a mudrejsie

zuzana76
Dnes o 12:53
@stanislavicenka

@anonym_9c3f30 babky hlavne tazko respektuju😉. A trpia predstavou, ze su starsie a mudrejsie

@stanislavicenka niektore su aj mudrejsie

lucia147852
Dnes o 12:57

Chudak babka. Kde mas 52% kávy? To si si z prsta vycucala? Je to obyčajný presladený keks. Absolútne nutrične zbytočný, ale keďže ho neje každý deň, tak mu absolútne neublíži.

Strana
z2