icon

Babka dala 15-mesačnému dieťaťu kavenku

24. jan 2026

Ahojte dievcata viete ake su babky kym som bola prec dala mu kavenku to obsahuje kavu som citala 52 percent nebude mu z toho nic prosim vas upokojte ma...

Strana
z2
mandzula
24. jan 2026

@anonym_autor 52 % kavy, tak urciteee😄

stanislavicenka
24. jan 2026
@zuzana76

@stanislavicenka niektore su aj mudrejsie

@zuzana76 vies, ani nezalezi na obsahu, ale forme😉

zuzana76
24. jan 2026
@stanislavicenka

@zuzana76 vies, ani nezalezi na obsahu, ale forme😉

@stanislavicenka samozrejme, babka urobila blbost s kavenkou, naco tak malemu dietatu a dcera/nevesta zase hysterci, navyse sa aj prepocitala s tym obsahom zrejme, ak ide o beznu kavenku, tak okolo kavy ledva presla.

mogaa
24. jan 2026

@anonym_autor prosím ťa nepreháňaj....Kavenka obsahuje asi toľko kávy ako punčový zákusok punču🙂to je zanedbateľné množstvo, deti Kavenky normálne jedia

valria
24. jan 2026
@anonym_2f20c0

@valria nezabudnem niesom typ čo zabúda ani ten čo odpúšťa

@anonym_2f Tak to, dievča, nebudeš mať v živote ľahké..a ani tí okolo teba.

anonym_652a71
24. jan 2026

Nestrchuj sa. Moja starsia nakrmila.minule malu sestru arasidovymi chrumkami. Obe boli spokone 🙂
Mladsia sa.sice na druhy den trochu vyhadzala. Aj cokoladovy cukrik jej podstrcila, aby mala od nej pokoj 🙂

simca06022011
24. jan 2026

Ta kava je v tom humuse to najmenej 😁 nie neublizi... o nic viac ako ind keksy

stanislavicenka
24. jan 2026
@zuzana76

@stanislavicenka samozrejme, babka urobila blbost s kavenkou, naco tak malemu dietatu a dcera/nevesta zase hysterci, navyse sa aj prepocitala s tym obsahom zrejme, ak ide o beznu kavenku, tak okolo kavy ledva presla.

@zuzana76 je to jasne🙂. "Krici" pre nespravny dovod

mirkam3
24. jan 2026

Pokiaľ tvoje dieta nemá prísnu diétu kvôli vážnym zdravotným problémom, bez ujmy to rozchodí. Ale ak vam z týchto konkrétnych 52%-nych kaveniek ešte ostalo, odkúpim všetky, čo máte doma/u babky. 😉

anonym_ec7912
24. jan 2026

Mňam kavenka, jasné, že je to ok
A hlavne kľud, vidíš, že pre stres zbytočná chyba v čítaní a panika

unicornlady
24. jan 2026

O kávu tam naozaj nejde. Ale jednoznačne by som vysvetlila, že také malé dieťa naozaj netreba kŕmiť sladkosťami (samý cukor a tuk). A bol tu dobrý tip, nakúp ty niečo, čo tvoje dieťa jedáva, donesieš a nebudeš mať stresy, čím ti dieťa kŕmia.

anonym_9311fd
24. jan 2026

Nevieme.🤔no daj, aké sú babky?

saxana000
24. jan 2026

Naozaj to prezije neboj sa.nabuduce prines k babke nejake chrumky alebo keksiky ktore su podla teba vhodne nech mu da z tych..

iwesska
24. jan 2026

Isli ste na pohotovost?

euka210
24. jan 2026

@anonym_autor nie nic mu nebude. Moj svokor bol taky 🤦‍♀️ zobral maleho cca 20mes.na odrazadlo. Svokor si kupil v obchode pivo, malemu kavenku 🤦‍♀️...a to zakazdym, povedat si nedal. Nepacilo sa mi to, ale az taka hroza to nebola, aby som s nim maleho nepustala.

danica2711
24. jan 2026

autorka, len sa nezblázni s tou kávou a vy ostatné s tými sladkosťami, 15-mesačné dieťa určite nezblajzlo celú kávenku, 2 - 3-krát si odhryzlo a hotovo... Ja som deti tiež nenapchávala sladkosťami, fast-foodom a inými hovadinami, ale zas treba si uvedomiť, že párkrát do roka to to dieťa nezabije

nika23t
24. jan 2026

@anonym_autor neverím, že dospelá žena, matka, toto napísala. Neverím...

ivicatolic
24. jan 2026

@anonym_autor volaj sanitku....😄😄😄😄

anonym_e14e42
24. jan 2026

@anonym_autor Nebude mu nic. Viac kofeinu sa podla mna dostava dojcenim do mlieka.. a z jednej sladkosti sa mu nic nestane.

anonym_bbe92c
24. jan 2026

Ak doteraz netancuje, tak ani neumrie 😃

anonym_107cad
24. jan 2026

@anonym_autor to sa takú hovadinu pýtaš? To vážne?

anonym_377837
24. jan 2026

Nič mu nebude ja som si raz neuvedomila že som dcére dala keď bola vtom veku z nejakého koláča trocha zjesť čo tam bola káva a nič sa nestalo .Alebo mi hodila keksik kávový do košíka a až keď som jej ho rozbalila čítam že kávová príchuť 🤣🤣.Ono sú tam naozaj malé množstvá aj to instantnej kávy čo okolo kávy ani nešla

anonym_5be914
24. jan 2026

@anonym_autor Moooja zlatá kľud..kým mi nedala svoje tabletky, či alkohol tak nerob paniku.Ved je to len kávenka ☺️ Panebože daj nech nemám raz takú nevestu 🙏🙏🙏🙏

anonym_217261
24. jan 2026

Nechcem to zľahčovať, ja mam 20m dcéru a nechci vedieť, čo vsetko jej už babky podsunili (kinder cokoladka, horalka, lizatko a x ďalších somarín) 🙈. Zároveň má staršiu sestru a tá jej dá ochutnať zo všetkého, pripadne mladšia za ňou zbiera omrvinky. Kľud, dieťaťu sa nič nestane. Netreba všetko tak prežívať.

any_soj
27. jan 2026
@anonym_2f20c0

@valria nezabudnem niesom typ čo zabúda ani ten čo odpúšťa

@anonym_2f20c0 to by si vážne už nenechala pri svojej mame dieťa, ak by si zistila, že mu dala kúsok keksu?

anonym_2f20c0
28. jan 2026
@any_soj

@anonym_2f20c0 to by si vážne už nenechala pri svojej mame dieťa, ak by si zistila, že mu dala kúsok keksu?

@any_soj @any_soj úplne vážne a ona si je toho dobre vedomá, hlavne by si tonedovolila, keď som bola malé dieťa mali to nastavené presne takto, dokonca keď už mali starkej povolené dať nám keksíky a sladkosti museli sme k nim poobede nosiť lístok či sme zjedli obed až vtedy mohli. Takže mi na tom nepríde nič divné aby starká rešpektovala takéto podmienky

any_soj
28. jan 2026
@anonym_2f20c0

@any_soj @any_soj úplne vážne a ona si je toho dobre vedomá, hlavne by si tonedovolila, keď som bola malé dieťa mali to nastavené presne takto, dokonca keď už mali starkej povolené dať nám keksíky a sladkosti museli sme k nim poobede nosiť lístok či sme zjedli obed až vtedy mohli. Takže mi na tom nepríde nič divné aby starká rešpektovala takéto podmienky

@anonym_2f20c0 ouč... Keď si vyrastala v takomto prostredí, tak už mi nepríde divné, že si taká tvrdá voči druhým. Aj voči tebe bola mama taká ako voči starkej? Aj na seba si v živote taká tvrdá? Asi sa u vás veľmi neodpúšťalo...? Mrzí ma to...

anonym_2f20c0
28. jan 2026
@any_soj

@anonym_2f20c0 ouč... Keď si vyrastala v takomto prostredí, tak už mi nepríde divné, že si taká tvrdá voči druhým. Aj voči tebe bola mama taká ako voči starkej? Aj na seba si v živote taká tvrdá? Asi sa u vás veľmi neodpúšťalo...? Mrzí ma to...

@any_soj prísna som ma seba viac ako na okolie a nevidím nič zle na tom že pravidlá majú nastavené nielen deti ale aj starí rodičia. Nemá tá čo mrzieť myslím že som dostala do rúk výchovu a vždy som sa mohla na svoju rodinu spoľahnúť, a na pravidlách nieje naozaj nič zle niektorým ľuďom by len prospelo keby nejaké maju

aceris
28. jan 2026

Kavy by som sa nebala, skor tych lieskovcov. Mne dieta spuchlo len po obliznuti. A fakt by som bola zuriva keby mu v takom veku niekto nieco take dal.

Strana
z2