Babka dala 15-mesačnému dieťaťu kavenku
Ahojte dievcata viete ake su babky kym som bola prec dala mu kavenku to obsahuje kavu som citala 52 percent nebude mu z toho nic prosim vas upokojte ma...
@stanislavicenka niektore su aj mudrejsie
@zuzana76 vies, ani nezalezi na obsahu, ale forme😉
@zuzana76 vies, ani nezalezi na obsahu, ale forme😉
@stanislavicenka samozrejme, babka urobila blbost s kavenkou, naco tak malemu dietatu a dcera/nevesta zase hysterci, navyse sa aj prepocitala s tym obsahom zrejme, ak ide o beznu kavenku, tak okolo kavy ledva presla.
@anonym_autor prosím ťa nepreháňaj....Kavenka obsahuje asi toľko kávy ako punčový zákusok punču🙂to je zanedbateľné množstvo, deti Kavenky normálne jedia
Nestrchuj sa. Moja starsia nakrmila.minule malu sestru arasidovymi chrumkami. Obe boli spokone 🙂
Mladsia sa.sice na druhy den trochu vyhadzala. Aj cokoladovy cukrik jej podstrcila, aby mala od nej pokoj 🙂
Ta kava je v tom humuse to najmenej 😁 nie neublizi... o nic viac ako ind keksy
@stanislavicenka samozrejme, babka urobila blbost s kavenkou, naco tak malemu dietatu a dcera/nevesta zase hysterci, navyse sa aj prepocitala s tym obsahom zrejme, ak ide o beznu kavenku, tak okolo kavy ledva presla.
@zuzana76 je to jasne🙂. "Krici" pre nespravny dovod
Pokiaľ tvoje dieta nemá prísnu diétu kvôli vážnym zdravotným problémom, bez ujmy to rozchodí. Ale ak vam z týchto konkrétnych 52%-nych kaveniek ešte ostalo, odkúpim všetky, čo máte doma/u babky. 😉
Mňam kavenka, jasné, že je to ok
A hlavne kľud, vidíš, že pre stres zbytočná chyba v čítaní a panika
O kávu tam naozaj nejde. Ale jednoznačne by som vysvetlila, že také malé dieťa naozaj netreba kŕmiť sladkosťami (samý cukor a tuk). A bol tu dobrý tip, nakúp ty niečo, čo tvoje dieťa jedáva, donesieš a nebudeš mať stresy, čím ti dieťa kŕmia.
Nevieme.🤔no daj, aké sú babky?
Naozaj to prezije neboj sa.nabuduce prines k babke nejake chrumky alebo keksiky ktore su podla teba vhodne nech mu da z tych..
Isli ste na pohotovost?
@anonym_autor nie nic mu nebude. Moj svokor bol taky 🤦♀️ zobral maleho cca 20mes.na odrazadlo. Svokor si kupil v obchode pivo, malemu kavenku 🤦♀️...a to zakazdym, povedat si nedal. Nepacilo sa mi to, ale az taka hroza to nebola, aby som s nim maleho nepustala.
autorka, len sa nezblázni s tou kávou a vy ostatné s tými sladkosťami, 15-mesačné dieťa určite nezblajzlo celú kávenku, 2 - 3-krát si odhryzlo a hotovo... Ja som deti tiež nenapchávala sladkosťami, fast-foodom a inými hovadinami, ale zas treba si uvedomiť, že párkrát do roka to to dieťa nezabije
@anonym_autor neverím, že dospelá žena, matka, toto napísala. Neverím...
@anonym_autor volaj sanitku....😄😄😄😄
@anonym_autor Nebude mu nic. Viac kofeinu sa podla mna dostava dojcenim do mlieka.. a z jednej sladkosti sa mu nic nestane.
Ak doteraz netancuje, tak ani neumrie 😃
@anonym_autor to sa takú hovadinu pýtaš? To vážne?
Nič mu nebude ja som si raz neuvedomila že som dcére dala keď bola vtom veku z nejakého koláča trocha zjesť čo tam bola káva a nič sa nestalo .Alebo mi hodila keksik kávový do košíka a až keď som jej ho rozbalila čítam že kávová príchuť 🤣🤣.Ono sú tam naozaj malé množstvá aj to instantnej kávy čo okolo kávy ani nešla
@anonym_autor Moooja zlatá kľud..kým mi nedala svoje tabletky, či alkohol tak nerob paniku.Ved je to len kávenka ☺️ Panebože daj nech nemám raz takú nevestu 🙏🙏🙏🙏
Nechcem to zľahčovať, ja mam 20m dcéru a nechci vedieť, čo vsetko jej už babky podsunili (kinder cokoladka, horalka, lizatko a x ďalších somarín) 🙈. Zároveň má staršiu sestru a tá jej dá ochutnať zo všetkého, pripadne mladšia za ňou zbiera omrvinky. Kľud, dieťaťu sa nič nestane. Netreba všetko tak prežívať.

@anonym_autor 52 % kavy, tak urciteee😄