Čajík pre 3,5 mesačné dieťa
Ahojte, chcela by som sa poradiť dcéra maa 3 a pol mesiaca. Sme na UM aku teplotu by mal mať čajik. Prespi mi celú noc ale v noci je kedykoĺvek smädná tak som sa chcela poradiť, že ked jej spravim pred spaním čajik a ponúknem jej ho v noci a je taký letný či to nebude vadiť. Ďakujem 😊
@septemberkl Áno. Lekárka nie som.
To co popisala @lorela je v kazdom clanku pre mamicky, +povie ti to kazdy normalny doktor+kazda mamicka, co jej aspon trochu zalezi na strave dietata. Nemyslim zase, ze fenyklovy caj od 4-5 mes v miere ublizi. Ale ostatne tzv. cajiky by som nedavala, lebo tie pozametane sena sa cajom nazvat nedaju.
@septemberkl
@stanulienkat ten detský fenyklovy caj hipp nie je granulovany, normalny fenikel na zaliatie. Mohla by si prosim ta napisat co stale myslis pod tym ruzovym granulovanym nieviem cim? A samozrejme suhlasim s tym, ze sa predava vela /citujem ta/ "sajrajtov" a (znovu citujem) "osladených hovien". Hlavu na krku by si mala pouzit obcas ty, kym niekoho zacnes napadat.
@septemberkl nikoho nenapadam, vyjadrila som svoj nazor. Netreba hladat za vsetkym konspiracie. Ruzove granulove myslim to, co som popisala vyssie. HIPP cajik ovocny. Alebo jemu podobne. Uz som spominala, ze proti fenyklovemu ak treba, nic nemam. Aj ked neviem ako sa im podari zgranulovat fenykel.
@stanulienkat ak hovoris o pozametaných senach, tak samozrejme treba si vyberat z ponuky a hlavne davat si pozor, preto som spomenula aj znacku caju, co nie je urcite pozametane seno
- a ked sa vyjadrujes k clankom pre mamicky, tak prave v tych clankoch sa castokrat zavadza, v kazdom je pomaly nieco ine pisane.
- mne lekarka odporucila repikovy caj pre dieta, este nemala ani 3 mesiace, kvôli zapalenemu hrdlu, tak mas pocit, ze vies viac nez ta doktorka? ake mas vzdelanie?
@lorela ja nepisem ze vy nemate pediatricku, pisem ze verim svojej pediatricke aj ludom z okolia nie cudzim na fore co popisu. kazdopadne ziadna tekutina dieta nazabila ani nezabije. tiez ti tvoju pravdu neberiem, ale riadim sa vlastnym rozumom. ze ked mi dieta nevie kakat, a ked vypije viac tak sa vykaka pekne tak asi ho nebudem susit.
@stanulienkat po druhýkrát zvaz sposob akym reagujes, vela veci sa da vyjadrit aj inak. netreba hned davat ludom najavo ze nepouzivaju hlavu ak maju iny nazor, ja si dokonca myslimm ze vela veci vnimame podobne a v mnohom s tebou suhlasim.
Obe moje deti, syn plne dojceny, dcerka dokrmovana pili caj (nie granulovany) od 1.tyzdna. Su zdrave a v poriadku a nic im nechyba.😉

@lorela si lekárka, alebo si studovala nieco o vyzive? (to nie je provokacia, len ma to zaujima)