Dala som 6 mesačnému hríby. Spravila som zle?
no?
no, ja si myslim, ze dobre si neurobila, neviem ci do 5 rokov, ale urcite do 3 rokov deti huby jest nemozu....
take tepelne nespracovane su najlepsie......dufam, ze si mu ich neobvarala pred konzumaciou.......som niekde citala, ze takto na surovo obsahuje najviac vitaminov.... 😝 😝
do roka majú detičky ešte nedozrelý traviaci systém. Mňa by ani nenapadlo dať takému bábenku huby... veď také bábo má problém stráviť aj mrkvičku, nieto takú ťažkú vec ako sú huby.
bozeee ako moze taketo nieco napadnut jednu dospelu zenu, ale co uz stalo sa dala si teraz len pozoruj a dufaj ze nic zle sa mu nestane, a nabuduce dobre premysli cim krmis take male dieta 🙄
S klobasou horcicou vajcom a zaliala si to dufam chladenou dvanastkou.Urobila si dobre,ze si to dieta nakrmila hribami aspon si to tu ozivila.
Nuda je strašná sviňa to fakt...Ale dá sa zabiť oveľa lepšie ako vypisovaním takýchto kokosín...Sa rozum pozastavuje...
baby neviem co tu riesite ak niekto da tak da, pokial to nebola muchotravka nie je co riesit//////
radsej nech da jest ako nedat vobec teraz riesit ze od toho roku sa nema, alebo by sa nemalo zienky nebudte take prestudovane tabulkami, v minulosti huby v jeseni bol hlavny zdroj nasich predkov a jedli aj deti , inak by nasa generacia tu snad ani nebola.....
davat detom huby nie je zakazane pokial nie su z cernobylu nic sa nedeje!!!!!!!!! 😀
Boze vy s tym narobite. Uznavam ze hriby su total nevhodne pre 6 mesacne dieta, ale stavaju sa aj horsie veci ako ked dieta zje nieco co je prenho cice nevhodne ale napriek tomu stale jedle. Ak neboli rovno jedovate tak to prezije a to je to hlavne. Co sa stalo uz sa neodstane.
@sandy45 Ked pises na konika tak mas doma internet, tak nabuduce sa opytaj skor ako das dietatu jest nieco nevhodne. Prve vhodne potraviny pri zavadzani prikrmov su mrkva a zemiak. Neskor mozes postupne pridavat brokolicu, kalerab, por a inu zeleninu. ( pozor na celer! je velmi castym alergenom a do roka sa neodporuca) Dalej mozes pridavat chude maso, najlepsie v tomto poradi: kuracie, morcacie, kralicie, jahnacie, telacie.
Jedlo pre 6 mes. dieta rozmixovat, alebo na kasu roztlacit vidlickou.
...ženská teraz zistí, že nielen že mu dala huby, ale dokonca naozaj tú muchotrávku... :D
...ach boze... pripravu na rodicovstvo (a vsetko co s tym suvisi) by mali zaviest ako povinny predmet...

myslím že detičky môžu hriby až od 5 rokov 😒