Dala som 6 mesačnému hríby. Spravila som zle?
no?
vzhladom na to, co dostane dieta v 3 mesiacoch v povinnych vakcinach su, myslim, huby uplne v poriadku. Aj ked ja by som ich teda dietatu, ani starsiemu o rok, asi nedala.
Ja len dufam ze tie hriby boli v dobrej kapustnici s udenym bockom a nezabudli ste mu nalozit dobru porciu lebo inaksie by ostalo to dieta hladne a co potom?????????
Dievcata, sandy45 chcela byt straaasne vtipna. Tuto hlasku o hriboch nevahala oznamit aj v teme Zemrelo mi dite. Hnus.
Zrejme ma na rovasi dnes este viacero akoze vtipnych novych tem a prispevkov v inych temach.
Tiez si myslim ze sa niekto priserne nudi nestoji to ani za to aby na to clovek vazne reagoval
Prepáč,budem zlá.....ale tu sa hodí jediné prirovnanie...Kdyby hloupost nadnášela,lítala by ste jako holubička!/Dr.Štrosmajer/
...Teda, ja sa mamou stanem až o mesiac, ale už teraz viem, že hríby by som takému malému dieťaťu ISTO NEDALA!!! Ja som dokonca hríby nejedla ani v tehotenstve!!!
Vy si hovoríte zodpovedná mamina, tomu dieťatku môžete dať rovno menu Štedrého večera, ja nejem hríby a nie to ešte môj synček
@angelinajakelina a nie si ty náhodou
@sandy45 a @lienocka145987?
bo- fajne témičky dnes zakladáte 😀 😀 😀
a este kombinacia:
forum- zaciname prikrmovat- dala som 6 mesacnemu dietatu hriby - je to zle ??? JE TO NAJLEPSIE!!!! ZDRAVA STRAVA OD MALICKA MAMICKA 😠 😠 😠 😠 chuda dieta
@metlonka ja som tie trapky nahlásila. sú fakt úbohé 🙄
a ešte možno aj tá lenik25
lebo angelina píše o tom,čo lenik25 , v tej téme Zemřelo mi dítě
Baby, nvrhujem zalozit novu skupinu tem "nastrocne sa bavia" ...podla mna takuto hlupu otazku sa moze naozaj opytat len pubertacka, ktora nevie co od dobroty ! ...samoska cest vynimkam - nastrocnym ozajstnym maminkam ...ja len duuufam, ze to naozaj nie je pravda ... 😠

a to akože len taaak? bez praženice? bez chleba?
nabuduce ale hríby radšej nie... možno by bol lepší rezen a pečené rebrá, nie hríby... booože, také patoky...