icon

Dala som 6 mesačnému hríby. Spravila som zle?

sandy45
8. nov 2012

no?

kalifa28
8. nov 2012

a to akože len taaak? bez praženice? bez chleba?
nabuduce ale hríby radšej nie... možno by bol lepší rezen a pečené rebrá, nie hríby... booože, také patoky...

katka0905
8. nov 2012

vzhladom na to, co dostane dieta v 3 mesiacoch v povinnych vakcinach su, myslim, huby uplne v poriadku. Aj ked ja by som ich teda dietatu, ani starsiemu o rok, asi nedala.

prasiatko30
8. nov 2012

Ja len dufam ze tie hriby boli v dobrej kapustnici s udenym bockom a nezabudli ste mu nalozit dobru porciu lebo inaksie by ostalo to dieta hladne a co potom?????????

chovancova27
8. nov 2012

🙂) dobrý vtip🙂) som sa zase raz zabavila...🙂 hríby ani ja nejem...

lenka1804
8. nov 2012

Ked si mu ich dala,tak je uz neskoro sa pytat,ci je to zle.

marcovka1
8. nov 2012

Huby sa mozu az od 3 rokov !!!!! mamicka 😠 😠 😠

dance_shoes
Odpoveď bola odstránená
hradnapani
8. nov 2012

Dievcata, sandy45 chcela byt straaasne vtipna. Tuto hlasku o hriboch nevahala oznamit aj v teme Zemrelo mi dite. Hnus.
Zrejme ma na rovasi dnes este viacero akoze vtipnych novych tem a prispevkov v inych temach.

jkadankova
8. nov 2012

Hríby? Jasné že môžeš a nezabudni mu dať zapiť vodkou, aspoň 2dcl z fľaše :D

prasiatko30
8. nov 2012

Tiez si myslim ze sa niekto priserne nudi nestoji to ani za to aby na to clovek vazne reagoval

ingrid22
8. nov 2012

Prepáč,budem zlá.....ale tu sa hodí jediné prirovnanie...Kdyby hloupost nadnášela,lítala by ste jako holubička!/Dr.Štrosmajer/

allison10
8. nov 2012

...Teda, ja sa mamou stanem až o mesiac, ale už teraz viem, že hríby by som takému malému dieťaťu ISTO NEDALA!!! Ja som dokonca hríby nejedla ani v tehotenstve!!!

dablik82
8. nov 2012

@zuzi0911 ja s hubami tiež nie som "stotožnená" ale v škôlke už mali hubovú polievočku (alebo len polievočku postrašenú hubami? 😀 ) Ale do troch rokov určite nie. Aspoň ja nie.

dudka75
8. nov 2012

Vy si hovoríte zodpovedná mamina, tomu dieťatku môžete dať rovno menu Štedrého večera, ja nejem hríby a nie to ešte môj synček

macamac
8. nov 2012

@angelinajakelina a nie si ty náhodou
@sandy45 a @lienocka145987?

bo- fajne témičky dnes zakladáte 😀 😀 😀

lillika
8. nov 2012

@magic08 ☹ ja mam zeleninove rizoto ☹

namarie
8. nov 2012
metlonka
8. nov 2012

@macamac ano zda sa ze maju trosku morbidny humor, hlavne v tej teme Zemrelo mi dite 😒
dalsie deti co sa zabavaju...vid dnesna registracia...
maminy...vobec by som nereagovala na tie hriby...

danielitka26
8. nov 2012

a este kombinacia:
forum- zaciname prikrmovat- dala som 6 mesacnemu dietatu hriby - je to zle ??? JE TO NAJLEPSIE!!!! ZDRAVA STRAVA OD MALICKA MAMICKA 😠 😠 😠 😠 chuda dieta

vanes10
8. nov 2012

myslím,že nikto sa tu velmi nudí 😝

macamac
8. nov 2012

@metlonka ja som tie trapky nahlásila. sú fakt úbohé 🙄

@sandy45
@angelinajakelina

a ešte možno aj tá lenik25

lebo angelina píše o tom,čo lenik25 , v tej téme Zemřelo mi dítě

metlonka
8. nov 2012

@macamac typujem ze maju 15 rokov...nic v zlom..len aby sa im to raz nevratilo...

macamac
8. nov 2012

@metlonka som im napísala do témy zemřelo mi dítě, že som ich nahlásila-a vymazali aj ten môj príspevok 😅
no, aspoňže sú admini rýchly, keď treba 😉

metlonka
8. nov 2012

@macamac aj tuto celu temu by mali 😉

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
metlonka
8. nov 2012

@metlonka pozri si novu temu: Poradite mi? podla registracie a podla toho "problemu" usudzujem...ze baby sa zabavaju dalej 😒

metlonka
8. nov 2012

@macamac pozri si novu temu: Poradite mi? podla registracie a podla toho "problemu" usudzujem...ze baby sa zabavaju dalej 😒

zuzka38
8. nov 2012

kedy toto uz stopnu?? fotky poniektorym stoopnu hned a toto?? konecna

nicky182
8. nov 2012

Baby, nvrhujem zalozit novu skupinu tem "nastrocne sa bavia" ...podla mna takuto hlupu otazku sa moze naozaj opytat len pubertacka, ktora nevie co od dobroty ! ...samoska cest vynimkam - nastrocnym ozajstnym maminkam ...ja len duuufam, ze to naozaj nie je pravda ... 😠

felinda
8. nov 2012

@nicky182 tá by bola dobrá....alebo by sme skupinu mohli nazvať...huby nás bavia....očividne niektoré dievčatá to s tkz. funny hubami preháňajú......