icon

Dala som 6 mesačnému hríby. Spravila som zle?

sandy45
8. nov 2012

no?

Strana
z3
palculienka123
8. nov 2012

myslím že detičky môžu hriby až od 5 rokov 😒

157misicka
8. nov 2012

asi tazko 6 mesacnemu hriby 😀 sa nudime zase?

cillikat
8. nov 2012

no, ja si myslim, ze dobre si neurobila, neviem ci do 5 rokov, ale urcite do 3 rokov deti huby jest nemozu....

janka196
8. nov 2012

a dufam ze si ich sama zbierala 😝

simca06022011
8. nov 2012

srandičky... 🙂))) no uvidis ako si spravila... ked mu bude zle 🙂))

sophie1981
8. nov 2012

take tepelne nespracovane su najlepsie......dufam, ze si mu ich neobvarala pred konzumaciou.......som niekde citala, ze takto na surovo obsahuje najviac vitaminov.... 😝 😝

hradnapani
8. nov 2012

a tak snad boli aj s vajickom, nie? 😉

zuzi0911
8. nov 2012

No do 3 rokov. moja starsia ma 3 ale ete som sa neodvazila.

lillika
8. nov 2012

@sandy45 hriby obsahuju olovo a kopec ineho svinstva,ktore nerobi dobre ani nam dospelakom 😉 .Navyse su velmi tazke na zaludok a do buducnosti odporucam opytat sa skor,ako spravis somarinu.

miska_zv
8. nov 2012

katastrofa :D

magic08
8. nov 2012

...tie cervene s bielymi bodkami, tie su vraj najlepšie od 6 mesiacov... 😝

nercia
8. nov 2012

do roka majú detičky ešte nedozrelý traviaci systém. Mňa by ani nenapadlo dať takému bábenku huby... veď také bábo má problém stráviť aj mrkvičku, nieto takú ťažkú vec ako sú huby.

rubinka
8. nov 2012

Dúfam že si dakto len robí srandu lebo inak je toto adept na matku roka 😀

xenicka13
8. nov 2012

dobra tema 😝

lillika
8. nov 2012

@magic08 taketo rady sem radsej nedavaj,aby sa potom na teba nemohla odvolavat 😀

danielitka26
8. nov 2012

bozeee ako moze taketo nieco napadnut jednu dospelu zenu, ale co uz stalo sa dala si teraz len pozoruj a dufaj ze nic zle sa mu nestane, a nabuduce dobre premysli cim krmis take male dieta 🙄

trojmamka
8. nov 2012

S klobasou horcicou vajcom a zaliala si to dufam chladenou dvanastkou.Urobila si dobre,ze si to dieta nakrmila hribami aspon si to tu ozivila.

magic08
8. nov 2012

@lillika mna by len zaujimalo, ako to polrocne dieta nakrmila hribmi? pomixovala mu ich, či predhryzla...? a na večeru by som mu dala dobru pečenú klobásku... to bude bašta... 😀

angelinajakelina
8. nov 2012

ja davam uz od 3mesiaca

angelinajakelina
8. nov 2012

@trojmamka ja davam od 3mesiac

wewerka27
8. nov 2012

Nuda je strašná sviňa to fakt...Ale dá sa zabiť oveľa lepšie ako vypisovaním takýchto kokosín...Sa rozum pozastavuje...

trojmamka
8. nov 2012

@angelinajakelina dobreeeeeeee tak to ma byt 🙂 🙂 🙂

erikasadek
8. nov 2012

baby neviem co tu riesite ak niekto da tak da, pokial to nebola muchotravka nie je co riesit//////
radsej nech da jest ako nedat vobec teraz riesit ze od toho roku sa nema, alebo by sa nemalo zienky nebudte take prestudovane tabulkami, v minulosti huby v jeseni bol hlavny zdroj nasich predkov a jedli aj deti , inak by nasa generacia tu snad ani nebola.....

davat detom huby nie je zakazane pokial nie su z cernobylu nic sa nedeje!!!!!!!!! 😀

domique
8. nov 2012

Boze vy s tym narobite. Uznavam ze hriby su total nevhodne pre 6 mesacne dieta, ale stavaju sa aj horsie veci ako ked dieta zje nieco co je prenho cice nevhodne ale napriek tomu stale jedle. Ak neboli rovno jedovate tak to prezije a to je to hlavne. Co sa stalo uz sa neodstane.
@sandy45 Ked pises na konika tak mas doma internet, tak nabuduce sa opytaj skor ako das dietatu jest nieco nevhodne. Prve vhodne potraviny pri zavadzani prikrmov su mrkva a zemiak. Neskor mozes postupne pridavat brokolicu, kalerab, por a inu zeleninu. ( pozor na celer! je velmi castym alergenom a do roka sa neodporuca) Dalej mozes pridavat chude maso, najlepsie v tomto poradi: kuracie, morcacie, kralicie, jahnacie, telacie.
Jedlo pre 6 mes. dieta rozmixovat, alebo na kasu roztlacit vidlickou.

lillika
8. nov 2012

@magic08 mnam,robis mi chute 🙂 ...myslim na klobasku.noo,ja by som si hrkla niecoho tvrdeho a potom by som mu to predzuvala,nech to nema suche 😀

magic08
8. nov 2012

@lillika tak teraz si ma rozosmiala, ze nech to nema suche.... 😀 😀 😀 😀
klobasku by som si dala tiez, taku fajnu, mnaaaaam... no namiesto klobasy mam pred sebou ryzovy nakyp a neviem ho do seba dostat... nie ze by bol zly, ale klobasku by som si dala viac... 😝

wewerka27
8. nov 2012

...ženská teraz zistí, že nielen že mu dala huby, ale dokonca naozaj tú muchotrávku... :D

malinkaaninka
8. nov 2012

dala si jej aspon zapiť pivom,alebo jedla nasucho chúďa 😉

magic08
8. nov 2012

@malinkaaninka to pivo podat mohla, nech sa mu zaludka nechyti... 😀

aemka
8. nov 2012

...ach boze... pripravu na rodicovstvo (a vsetko co s tym suvisi) by mali zaviest ako povinny predmet...

Strana
z3