Dávať po ryžovej kaši ešte mliečko 4 mesačnému bábätku ?
4. dec 2019
Maly ma 4 mesiace spapa zo 100ml ryžovú kašu moze byt po nej este hladny?
A
Co to je za kasa? Len ta extrudovana, co sa zalieva vodou? Lebo ta nema taky sytiaci efekt, pozri si zlozenie, pomaly bez bielkovin a vlakniny, z mojho pohladu bez zivin.... Ja dcerke robim kasu nasledovne: povarim ovsenne vlocky vo vode, pridam kusok rozpuceneho bananu a trocha bieleho jogurtu, po takejto kasi funguje aj tri hodiny bez hladu
Používateľ alenus454 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od alenus454.
Planujeme dovolenku, a prave na cestu by osm chcela zakupit nejaku kasu, ktore vasim najviac chutia? Mliecne, nemliecne?
Používateľ sonka1981 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sonka1981.
Môj si zvykol na nemliečnu kašu ryžovu sunar. sk/nemliecne-kasicky a ta mu chutí moc 🙂 ale plánujem skúsiť i iné príchute určite 🙂
Používateľ alenus454 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od alenus454.
dakujem za typ, myslela som si, ze ryzova by bola dobra na zaciatok

ak si pyta tak asi je hladny