icon

Dojčené dieťa a pitný režim

euka210
9. okt 2012

Drobec má 13m, je dojčený 1-2xdenne, ráno, večer a v noci, ale velmi málo pije vody (teraz už čaj) pomimo. Možno deci ked vypije a deci v polievke sa mu snažím dať. Keď mu núkam, tak jeden hlt a stačí. Viac vypije len ked dlhšie nepil. Skúšali sme mekky náustok, ale ten potom už kusal, teraz ma tvrdy, doma aj obyčajny pohár. NEviem ako vodu do neho dostať. Mohlo by mu take male množstvo stačiť?

Strana
z2
lusja
21. dec 2012

@magdalenocka 🙂 dakujem za povzbudenie! Dnes som kupila flasku nuby, tu este nemal... a este dalsie 3 druhy caju a este mam aj nejaku ovocnu stavu... nemala by som obavy, ale vcera a dnes sa mi dokonca pogrckal - nie z vody, dnes asi od toho, ako plakal, ked sa mu nedalo zaspat (nevsimla som si, ci si nestrcil prsty do ust) a vcera vecer pri veceri 2x - raz mal asi moc v ustach, 2.x som mu dala ochutnat kusok kolacika, ked si konecne pytal ( to uz mal druhu porciu kase spapanu) a zas sla von ☹ tak som mu urobila tretiu. Mam obavy hlavne preto, ze on sa nenapije - cez den uz odo mna pit nechce, len zahryzne do bradavky, uskrnie sa a koniec, mozem ho nahat po dome...vecer to iste...v noci sa teraz budil 3x, tak sa 3x trosku potiahol, ale aj to sa mi zda, ze malicko pije. Neviem, ci ma podrazdene hrdielko, alebo mu rastu zubky, alebo co... dufam, ze to bude OK a nebudeme musiet ist na nejaku pohotovost... ☹

magdalenocka
21. dec 2012

@lusja no hadam to grcanie prestane. inak mne vcera vyvracal asi deci mlieka vecer ked som ho dala do postele. ale on je chudacik teraz nejaky prechladnuty, kasle a ma sopliky tak z toho je cely oslabeny. A u vas to mozu byt pokojne aj zubky, ale ak to bude aj zajtra asi by som zbehla na pohotovost. drzim palce. a mozno flaska nuby zaberie 🙂 🙂 ,aj ked bude podobny mojmu synovi tak neni sanca-dnes som ratala flasky a plastove pohariky co mame a je ich 10 🙂 , okrem toho este vselijake jupikove a samozrejme klasicke pohare....zas idem vylievat nedopite caje, vody a dzusiky 😢 😢 😢

bambulka876
23. dec 2015
Používateľ bambulka876 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od bambulka876.

Ahojte, mame 7 mes. a este dojcim, ale uz davame na desiatu aj olovrant aj nejake prikrmy, len by ma zaujmalo, ci uz treba davat pit aj vodu/caj/ nieco ine? Alebo by postacilo este stale mlieko ako u plne dojcenych deticiek? 😕

zanett55
Odpoveď bola odstránená
bambulka876
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2