icon

Je grécky jogurt vhodný pre 9-mesačné dieťa?

20. feb 2025

Ahojte. Je tento jogurt vhodný pre 9 mesačné dieťa? Dávala som Hollandiu. Ale naposledy ju nemali tak som kúpila tento. Pozerala som iba zloženie, mlieko a Lactobacill obsahuje. Prehliadla som že ma veľa bielkovin a že ma 0% tuku. Už som ho dala malej. Môže jej aj takto jednorazovo ten vysoký obsah bielkovin ublížiť?

Je grécky jogurt vhodný pre 9-mesačné dieťa?
pribinak
•
20. feb 2025

Áno je. Však je to jogurt. Zje jeden. To zas nie je neciem koľko bielkovín

banalu
•
20. feb 2025

Jednorazovo urcite nie, ale pravidelne by som nedavala, presne kvoli vysokym bielkovinam.

banalu
•
20. feb 2025

@pribinak tento ma myslim 10g proteinov v celom baleni, co je na tak male dieta aj celkom dost.

zuzanaam
•
20. feb 2025

jednorazovo jej to neublíži, ale určite nie na pravidelnú konzumáciu pre tak malé dieťa.

ankare
•
20. feb 2025

Neboj, nič sa jej nestane. 🙂

lucia13022023
•
20. feb 2025

Stalo sa, ale určite nie je vhodný pre malé dieťa. Je vysoko bielkovinový a bez tuku.

tamta
•
21. feb 2025

Inak nefixuj sa na Hollandiu. Neviem, kde nakupujes, ale rovnako vhodné su biely krémový Pilos z Lidla (plní ich tiež Hollandia), živý biely jogurt Tami alebo Coop Jednota (tiež plní Tami).
Su rovnako dobré ako Hollandia a určite lepšie ako grécky, ktorý si dieťatku dala.

autor
•
21. feb 2025

Áno ma až 10g bielkovín.
@tamta kupujem holandiu a ešte rajo probia. No u nás v obchode vtedy nemali ani jeden z tých, iba ten grécky tak som ho zobrala, že veď biely ako biely to je jedno. A až potom som sa dočítala, že nie je to jedno 🤦‍♀️ no už som sa poučila. Keď budem vo väčšom obchode musím si nakúpiť viac do zásoby, lebo u nás v malých potravinách, tie biele jogurty akosi nemajú.

taktotedanie
•
21. feb 2025

Pro bia maju v kauflande v akcii od vcera
Kupujem cele balenia