icon

Kedy začať s tuhými príkrmami pri dojčených bábätkách?

Dnes o 06:20

Dcérka má 4,5 mesiaca ale poslednú dobu vidím záujem o jedlo. Keď nieco jem a vidí má tak len otvára usta presne ako keď ju idem dať na prsník. Keď aj vitamíny jej dávam z lyžičky tak si ju hneď chytí. Neviem no vidím záujem o jedlo tak neviem či mám čakať do 6 mesiaca alebo podať tuhú stravu skôr. Váhu má peknú, má cca 7kg a 68cm. Dávali ste aj skôr tuhú stravu pri plne dojčenom bábätku? Ďakujem.

mimaapeto
Dnes o 06:23

od 5 mesiaca nám dr kázala dávať raz denne jedlo zeleninu na obed sme začali a potom asi po miesaci sme chod vždy pridali? už si to nepamätám poriadne je to pomaly 10 rokov🙂

reela
Dnes o 06:23

Ja som pockala do ukonceneho 4teho mesiaca a podavala mini ochutnavky zeleninky kvoli imunologickemu oknu

anonym_156d18
Dnes o 06:29

viem, ze tak aktivne varit som zacala okolo 5 mesiaca.. ale akoze u nas to bola katastrofa, krmanie trvalo aj hodinu, nechcel nic zjest... normalne som skoro o nervy prisla... vsetko letelo do kosa, jedlo bolo vsade.. Ale akoze jedlo je problem doteraz a uz ma 8

anjelicek26
Dnes o 06:32

Ked mali zaujem o jedlo - syn sa siel utlct po jedle 4 mesacny, dcera nechcela otvorit usta ani ako rocna...

titla
Dnes o 06:41

Mne doktorka kazala zacat s prikrmami od ukonceneho 4teho mesiaca, ale u nas to bola katastrofa, syn az hysak chystal ked videl lyzicku. Takze sme na cas s prkrmami prestali a nech sa ukludni a zabudne a skusili to znova, ale ziadna slava. Kym som kojila, syn bol mizerny jedak, ale ako som ho odstavila, tak sen kazdej babky, co jedla tyka.
Na tvojim mieste, ked vidis zaujem, by som to skusila. Ved tie prve mesiace je to beztak vacsinou len take oblizovanie lyzicky a dominatna strava je stale mlieko