icon

Koľko tekutín má piť 12 mesačné dieťa?

romik26.1
10. nov 2010

zda sa mi,ze velmi vela pijeme...

jarunka111
10. nov 2010

Čo je to veľmi veľa? Sestrin malý vypije aj 1l a možno aj viac a môj je o pol roka mladší (16mes) a ak vypije 2dcl, tak som rada 😉 Ťažko asi určiť tú max hranicu. Ja by som sa opýtala u dr., lebo zvýšený smäd (ak je to smäd a nie len chuť) môže byť sprievodným javom pri nejakých ochoreniach. Nebudem písať aké, nechcem, aby to vyznelo ako príčina na obavy. Na zdravie 😀

weiya
10. nov 2010

moja mala vypije tiez dost tekutin za den,ma za tyzden 14mesiacov a s flaskou s cajom ci vodou v ruke beha skoro cely den 🙂 cca tri-styri plne trojdecove flasky.

ludka140281
10. nov 2010

mne na gastre vraveli,ze cim viac,tym lepsie a dcerka v 2 rokoch pila 2 az 3 litre cistej vody denne 😉

maxara
10. nov 2010

ja si tiez myslim, ze ak ste uplne v poriadku po zdravotnej starnke, tak cim viac, tym lepsie..

annie13
10. nov 2010

nas maly tiez vypije cez 2 litre absolvovali sme aj vysetrenie na cukrovku a podobne ale vsetko v poriadku len sme viac smadni 🙂

miska333
10. nov 2010

aj mi vypijeme 1liter caju a niekedy aj viac, a mlieko skoro pol litra

barborato
11. nov 2010

neni davno som odpovedala na podobnu otazku moj mali vypije denne 4x125 ml caju a pol litra a niekedy aj viac mlieka. Flaska jednoducho musi stale byt plna polozena na dostupnom mieste kde Matko dociahne. Ked ju nevidi uz hlada po zemi alebo ide do svojej skrinky donesie mi prazdnu flasku podami ju aby som spravila tajik.

betulla
11. nov 2010

nazor cim viac tym lepsie nieje az tak v poriadku... najma pokial dieta priliš inklinuje k sladenyym napojom.... 2 az tri litre??? viete si predstavit ake ma vase dieta oblicky??? takze ten jeden litrik liter a pol je absolutne v poriadku.... odporucam davat dietatu nesladeny caj al. ôlen prevarenu vodu na pitie a vtedy uvidite ako velmi je vlastne smadne🙂) lebo niekedy tie male mrsky piju len preto ze im to jednoducho chuti taky dzusik s vodickou mnam.... aj moja dcera by doslova vyslopala hydrant keby z neho tiekol sladeny caj.... pokial je dieta prilis hyperaktivne tiez to moze byt sposobene nadmenrov konzumaciou sladenych napojov.. najlepsie je cajik s troskou mediku pokial teda nieje alergia odporucala by som az po dovrseni dvoch rokov veku zivota dietata pripadne tmavy trstinovy cukor... jednoducho ziadne jednoduche cukry.... prajem vela zdaru,,, 😉

pink_lady
11. nov 2010

lepsie viac ako menej, urcite by nemal byt prijem nizssi ako 300-400 ml tekutin... okrem mlieka ...pokial viac, nic sa nedeje, len castejsie musis menit plienku 🙂

katren
11. nov 2010

Ja ked dostanem do malej 50ml vody alebo caju, tak si gratulujem, ze aka som dobra.Mlieka vypije 700ml za den . Mne mala nechce pit vodu vobec a ani caje. Mozem robit co chcem. Ale ja tiez nevypijem viac ako 500ml vody denne.