Môžem dať 7-mesačnému dieťaťu jesť chrumky počas jazdy autom?
Ahojte je bezpecne davat 7mesacnej papat chrumky vo vajicku za jazdy?
@linda97 chrumky vo vajíčku?😳🤔 môj názor že počas jazdy by sa deťom nemali podávať tekutiny ani strava , nakoľko sú tam otrasy , môže mu zabehnúť. Radšej zastaviť nech sa napapá.
je dobre davat 7 mesacnemu akukolvek chrumku? mu daj radsej zeleninu alebo ovocie chrumat a nie za jazdy
Mna to zachranilo pri dlhych cestach v case, ked nechcel sediet syn v autosedacke. To sme prezili len na chrumkch a tycinkach. Nakolko je to bezpecne, je otazne
Bože, ja som fakt vypatlana ja dobru chvíľu rozmyslam, že aké sú to chrumky vo vajíčku 😅😅😅 normálne som rozymslala ako si to urobila či jak chleba vo vajci😅😅😅🤦♀️
@jjanulienka ja som preto radšej zmazala komentár 🤣🤣🤣🤣pretože som tiež chcela vedieť aké sú to chrumky vo vajicku🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@lorin29 😅😅😅😅😅😅😅ďakujem, že nie so jedina 🙏🙏dlho som už doma🤔a do septembra daleko, snáď budem vedieť ešte aspoň citat keď už neviem citat s porozumením 😅😅😅
A jasne klasické kukuričné chrumky úplne v pohode veď to aj keď zabehne hneď sa to roztopí
Ja som dávala chrumky aj tyčinky aj kadečo, ale sedela som pri dieťati vzadu. Kebyže šoférujem tak nedám nič
Ja davam malej, ved by z vajca vyskocila ked uz nic ine nezabera.
@jjanulienka Mozeme vyskusat, mozno to bude super recept
Myslím že mám nejaké staršie chrumky... urobím zajtra na raňajky ... Vďaka za tip. 😃👍😂
🤣 chrumky vo vajicku 🤣 ok,uz mi doslo 🤣 no... ja som mala vajicko na ociach na prednom sedadle, nesolene chrumky som mu bezne davala a nikdy sa s nimi nedusil.ale v aute ich casto nemal,vtedy dudlal cumel a uprene a zamilivane kukal na mna 😀
Pobavila som sa vobec mi nedoslo jak to mohlo vyzniet snad ale ste ziadna zbytocne nevyprazala 😀 no ja sedim pri nej nesoferujem ale bojim sa este pred cestou sa mi zacala dusit v babybjorn 🥺
@linda97 hm. Urcite sa dusila? Nemohlo jej len zabehnut? Vela mam zabehnutie povazuje za dusenie a velmi stresuju. Mojim detom velakrat zabehlo, ale nechala som ich tak.vykaslali a papali dalej