Musí piť 22 mesačné dieťa mlieko?
dobry den chcela by som sa opytat ci musi 22 mesacne dieta pit mliecko,pretoze mi uz odmieta...vobec nepije...
Nemusí. Ak papá mliečne výrobky, tak je to v pohode. Neboj, neumrie. 🙂
A vôbec, prežije aj bez mlieka.
Moja dcerka ma 13 mesiacov a tiez odmieta mlieko, prestala pit Nutrilon, tak sme vyskusali kravske a to uz duplom nechce...ale aspon jogurty a kremiky papa
Moj odmietal od ca. od 1.roka. Kedysi, ked som prikrmovala, mliecna kasa bola top ! Tak som sa tesila, ze aspon tu vecer zjedol, ked uz mlieko nechcel. Potom zacal jest vsetko a postupne uz aj mliecnu kasu zacal odmietat. Teraz sa mi ho niekedy podari nakrmit, Ale mlieko absolutne! A odmieta aj ine mliecne vyrobky (pribinacik, biele jogurty, krupicu, puding) Som rada, ked zje ochuteny jogurt. Tak neviem, ci bude vegan...ma 20.mesiacov a u nas je to s mliecnymi vyrobkami boj.
@charlie1980 moja asik bude vegeterianka,nic nepapa len zeleninu,ovocie sem tam salamu ...ale len 2 krajceky tolko z masa
Ak prijima dost potravin bohatych na vapnik a bielkoviny, tak ju nenut. No nech je vela syrov a inych mliecnych vyrobkov-jogurtov..... Vapnika potrebuje teraz vela, rastie.
@lealei Neboj sa, nič jej nebude. Moji synovia sú obaja alergickí na mlieko, takže ho nemožu a nič im nechýba. Niektorí liečitelia a zástancovia zdravej výživy sú dokonca presvedčení, že kravské mlieko človek vobec nepotrebuje a dokonca mu škodí. Ja som mojim synom dala robiť aj podrobné výsledky z krvi, či majú dosť vitamínov a minerálov a vápnika, predstav si majú ho dosť a to ten starší už 14 rokov mlieko nepil!
@lealei a ine mliecne vyrobky jedava? Inak vapnik je aj v brokolici..vygugli si,kde je este vapnik... A bielkoviny su zas v mase,strukovinach...
Kamoskini tiez mlieko odmietali,dr. Kazala davat ine mliecne vyrobky. Napr. Nas sice mlieko pil rano a vecer ako kasu,no mimo toho jedaval jogurt smotanovy ci acidko,mal obdobie,ked frcal na acidku,lucine a cottage cheese.. Az do 3rokov takto olovrantoval.. Sladke mliecne dezerty az po 3r.zacal preferovat.
Mliecne polievky ci privarky nelubi?

@lealei nie nemusi, ani mladsi nemusi