icon

Porucha mixéra

nts
3. sep 2013

ahojte, určite sa už nejedna z Vás stretla s poruchami mixérov.že mixujete papaníčko svojmu dieťatku a zrazu Vám mixér prestane mixovať a zastaví sa úplne.mnohé z Vás už určite panikárili :a čo mám teraz robiť? máte skúsenosti s takýmito poruchami? môžte tu dať rady aj pre ostatné mamičky, aby vedeli ako sa pri takejto poruche mixéra zachovať, ako ju odstrániť a ako otestovať motor mixéra na zistenie príčiny prečo nechce bežať.

stanislavao
3. sep 2013

@nts kupte si novy mixer

tomiholjubavi
3. sep 2013

@barla5 prečitala som si ten odkaz na druhu temu a v nej aj odkazy na ine fora...a teda dufam, ze tento clovek (raz je to zena a raz muz) je len tazky recesista. pretoze pomyslenie na to, ze zijeme vo svete, kde mixerofila rokmi realne trapi prikrmovanie imaginarnej chorej dcery, mi pride viac nez strasidelna

denae
3. sep 2013

ja už neviem, ale už som si o tom nešťastnom mixéri toľko kde-kade prečítala... 😀 😀 😀 ale stále mi nejde do hlavy jedno: mixér evidentne zo dňa na deň starne - ale malá sa stále drží v rovnakom veku. Asi je to mixér - živá voda. Baby, neviem, či by sme jej ho nemali vlastne závidieť 😀 😀 😀 fuj, som hnusná, ale fakt si neviem pomôcť 😝

tomiholjubavi
3. sep 2013

@denae ale uz tri roky to riesi... to uz fakt zavana chorobou

denae
3. sep 2013

@tomiholjubavi to ako ten joy, či ako...ten čo v jednom kuse riešil tú babu 😀 😀 😀 ktovie, či to aj nie je jedna a tá istá osoba 😀 😀

tomiholjubavi
3. sep 2013

@denae jaaaj toho si pamatam... som ho volala frustrovany parohac :D myslim, ze robil ziarlivostne sceny kvoli predporodnemu vysetreniu svojej frajerky 😀

barla5
3. sep 2013

@tomiholjubavi ja sa obávam, že dotyčná skutočne existuje, že nejde o recesiu. Keby sa chcela len pobaviť, tak pridá pár príspevkov ale toto trvá roky. No možno aj začala prvú tému ako vtip, ale evidentne tomu sama začala veriť. Mala by mixovať pre seba - nejaké lieky, zišlo by sa.

mirage
3. sep 2013

Skveleeee som sa zasmiala, ja si pamatam mixoveho uchyla este z fora rodinka.

barla5
3. sep 2013

ráno písala, že pracovala v prevádzke, kde mixujú kokteily, tak to je asi choroba z povolania 😀

anjelicek26
3. sep 2013

@tomiholjubavi - ale ako mixerofilia je krasny nazov 😅 😅 😅

matula211
3. sep 2013

Ježiši..kúpte si nový mixér...a ja by som si kúpila rovno dva...pre istotu, keby sa mi jeden z nich pokazil...🙂 asi toľko🙂

andie25
3. sep 2013

@nts kúp si mixazny pult a môžeš mixovat hudbu, vykasli sa na mixer 🙂 Karin aspon potesis niečím novým 😉

barla5
3. sep 2013

@pesa29 no konečne niečo iné ako ETA - teplomer v zadku 😀

ianitka
3. sep 2013

@mirage aj z varechy,aj z porady, mixovanie proste bavi 🙂

ianitka
3. sep 2013

@pesa29 to zacina vyzerat dost hrozostrasne

natalii6
3. sep 2013

nedalo mi a precitala som si celu diskusiu a tak dobre som sa nasmiala az ma brucho rozbolelo 😀 😀 😀 😀 😀

danjelca
3. sep 2013

mixofília je obsedantno kompulzívna porucha neustále sa v myšlienkach i slovne vracať k téme mixér 😀

giuditta
3. sep 2013

@nts vyhladaj čo najskôr odbornú pomoc na oddelení "PSYCHIATRIA" 😒

anatalia77
3. sep 2013

ale tak zase,nts má úspech,nie všetky témy sú tak promptne riešené, ako jej mixér.3 strany ani ste sa nenazdali 😀

tomiholjubavi
3. sep 2013

@barla5 tiež si myslim...mozno kedysi ozaj riesila problem s mixerom a tak hlboko sa to dotklo jej podvedomia, ze jej to uz zostalo 😀

nativanativa
3. sep 2013

ona si urcite pomylila mixer s vibratorom ..... 😀

mamina_25
3. sep 2013

@nts Poruchu mas skor ty v hlave 😀

tomikejt
3. sep 2013

ako jasne, chapem ak ma jej dieta zavedenu sondicku tak musi mixovat.. ale pise ze ma 6 mesiacov, o par dni uz 11.. a ze dat mixer pod paplon??? a ze jej s mixovanim pomahaju kamaratky??? zacina mi tato tema nahanat hrozu 😝

stardust
3. sep 2013

heh, konecne zabavna tema 😀 😀

tomikejt
3. sep 2013

ach.. ved karin bola na svete uz pred dvoma rokmi.. tento clovek ma vaznu psychicku poruchu, karin je imaginarna a denne jej mixuje jedlo v 30 rocnom mixeri..to je strasne..alebo myslite ze len tak zo srandy vypisuje o karin a mixeroch uz vyse dvoch rokov? mozno je to zena ktora tak strasne tuzi po dietati az jej z toho preplo a plus mixofobia..

stardust
3. sep 2013

@tomikejt ty jo, mozno, ze uz 30 rokov mixuje stravu pre Karin, ktora tu nie je a len pred dvoma rokmi sa nts dostala na internet....myslim, ze tato zena trpi skor mixofiliou.

tomikejt
3. sep 2013

@stardust no, a co potom robi s tou mixovanou stravou? teraz som si predstavila ze mozno ma nejaku babiku a tej zaviedla tu sondu a krmi ju..to je strasidelne, a navonok to moze byt uplne normalna osoba, mozno moja suseda 😲

petraxy6
3. sep 2013

tak ja som sa teda dnes veľmi pobavila 😀 Vďaka @nts 😀