icon

Problémové kŕmenie 7 mesačného syna

bielamacka3
6. jún 2016

môj sedema pol mesačný synátor - ide o to, že narieka, lebo je hladný, keď mu dávam mlieko z fľaše, tak cumeľ vystrkuje jazykom, smeje sa, šteboce - a ja ho nechcem kŕmiť hodinu, keďže aj inak sa mu venujem a musím aj iné činnosti porobiť - tak neviem, či to všetky deti tak robia, alebo ten môj ma má na háku, ale hnevá ma to a po pár pokusoch vždy odídem - keď nechce jesť, tak si aspoň svoje porobím - ale inak príkrmy, či robené. či kupované, mu chutia, len tej tekutiny má málo 😢

bielamacka3
autor
7. jún 2016

feniklový čaj

bielamacka3
autor
7. jún 2016

a niekedy naozaj zaspí až po tom, ako sa naje

alby2014
7. jún 2016

vodu, ani caj ti nepije, lebo do neho tlacis vela mlieka. Mlieko daj na ranajky, potom desiatu, obed ( tu mozes dat po hodinke mlieko), olovrat a na veceru mlieko...Uvidis, ze ti bude pit aj caj aj vodu, ty mu tym mliekom vlastne davas tekutiny, tak nco by pil, ved nie je smadny.

bielamacka3
autor
7. jún 2016

moment moment - vodu nechce, ale ked mu mlieko neskôr ponúknem, tak to vypije - špekulant

tinapa
7. jún 2016

@bielamacka3 Skús mu po trošíčku dať vodu striekačkou..ale nie nasilu. Možno si postupne zvykne.

margaretka
7. jún 2016

boze moj ze 7mes. dieta spekulant, vypocitavy,trucujuci,vydierajuci...mne je az zle ... neskutocne ze toto milujuca matka dokaze riesit takymto sposobom, myslim ze zbytocne jej radite,ona uz teraz vie ze maly je spekulant vydiera a nechce z neho vychovat rozmaznanca .... kolko mam by chcelo mat tvoje starosti a nemaju tu moznost.... drzim palce nech vychovas uzasny tvoj klon podla predstav.

melania1
7. jún 2016

@bielamacka3 mozno nenarieka preto, ze je hladny. ked k nemu prides a smeje sa a steboce, tak asi chce byt len pri tebe.
Moj 11 mesacny vypije za cely den 150 ml. a to nezartujem, viac donho ani za mak neviem dostat. tak vobec nestresuj a netlac donho furt. a ked uz, tak mu sprav po 30-60 ml sunaru a nebude ti luto tolko vylievat🙂
a co sa tyka prikrmov, v 7 mesiacoch by som davala len obed a max. desiatu. a pekne aspon 3 hodinove rozdiely aby aj stravil a vyhladol, mozno ti potom mliecko schuti vypije🙂

avirka
7. jún 2016

toto sa neda ani citat, 7-mesacny vypil trochu caju, aby jej urobil radost, uz je to spekulant, toto musi byt fake tema

evittam
8. jún 2016

@bielamacka3 čo si tým kopírovaním textu chcela napísať - to, že je to pravda? Kde tam vidíš nadávku na tvoju adresu? A áno my všetky sme tu sprosté len ty si lietadlo! Pozri, rád tu máš dosť, tak si vyber. Predpokladám, že žiadna sa ti nepáči a len ty máš pravdu a my sme sprosté.
A tvoje ako ani žiadne iné dieťa nikdy nebude tabuľkové a podobne a o 7-mesačnom písať to čo píšeš ty - no krásny obraz "super matky", ale nevadí to si už porieš vo svojej hlave ty. Ale to už ti tu tiež bolo viackrát napísané. Čiže čo ešte chceš? Odobrenie, že robíš správne? 😀 😀 😀 😀

bielamacka3
autor
8. jún 2016

melania - ja keď mu urobím málo (90 alebo 120 ml) a vypije, plač znova a kým mu pripravám repete, tak počúvam ten nárek - mňa ten plač ubíja, priznám sa, že vtedy závidím ľuďom, ktorí sú nedoslýchaví - malý keď plače, tak som v takom strese, že väčšinou niečo rozlejem, rozsypem, raz sa mi aj šálku podarilo rozbiť, ako som sa ponáhľala

natalym
8. jún 2016

@bielamacka3 A nereve preto, lebo má už plné brucho?
A prečo teda neurobíš 150 ml?

alby2014
8. jún 2016

@bielamacka3 preboha ved urob plnu davku a co sa zvysi vylej a oapkujem. Ak mas zavedenych uz tolko prikrmov, tak obmedz mlieko na rano vecer potencionalne po obede, vypije ti plne davky plus zacne aj vodu...lebo teraz nie je ani hladny ani smadnya ty do neho zbytocne lejes vela mlieka.

natalym
8. jún 2016

@alby2014 A už je mu z toho zle......... 😀

margaretka
8. jún 2016

Baby ona si robí srandu, tie hlody čo strieska , prdel riadna,dobre si vystrelila a urcite sa rehoce koľko sa chytilo radiť

natalym
8. jún 2016

@margaretka Nerobí si srandu, má vychcané decko. 😉

alex49
8. jún 2016

7 mesačné hlavne potrebuje mamu, jedlo a čistú plienku, ešte nevie byť vypočítavé 🙄

zabina27
8. jún 2016

@bielamacka3 naco mas dieta, ked ta plac ubija??? plac, pokial mu pripravis dalsie UM? pockaj, ako ta bude ubijat plac, ked bude chory, nebudes mu vediet poriadne pomoct, ked mu pojdu zuby, no a zo vzdoroviteho vreskotu ta rovno vystrie 😀
urobit dalsiu davku UM trva asi tak pol minuty, tak si daj stuple, ked ti to vadi.... alebo mu daj vodu, mozno uz nechce mlieko... alebo skus parkrat (len PARKRAT, ked ti je luto vylievat) spravit vacsiu davku mlieka a uvidis, ci by chcel pit viac alebo je to o inom...

zabina27
8. jún 2016

proste skus mu dopriat pravidelnost, co sa tyka casu krmenia a velkosti porcii - ziadne vkuse cosi malinke donho pchat, hlt mlieka, lyzicu prikrmu... on si zvykne a ty si odsledujes, kolko kedy chce jest, pit a nebudes mat nervy, ze nieco vylievas, vyhadzujes alebo naopak dorabas a prihrievas.... a nemiesala by som, stale po troche mlieka... ked prikrm, tak zapit vodou, cajom, ked mlieko, tak plnu flasu a ked zistis, kolko z nej realne pije, tolko budes robievat
@bielamacka3

malazuzana85
15. jún 2016

Neviem koľko vypije ml 7- mesačné babo, keďže ja osobne kojim. Ale už aj prikrmujem. Podľa mňa mu zbytocne dávaš aj príkrm aj hneď mlieko. My máme mliecko ráno, vecer a v noci. Cez deň už fungujeme na klasickej strave. Mlieko jedine na obed, aj to vtedy, keď spapa malo. Nie vždy mu všetko chutí 😀.
Zaroven sa chcem zastať autorky ohladom prihrievania jedla. Jedlo sa nemá opakovane prihrievat. Ani pri dospelých a tobôž nie u malých detí. Ak je jedlo zohriate, začínajú a v ňom pomaly množiť baktérie. Darmo je aj potom v chladničke. A jasne, nemusí sa nič stať. Mnoho ľudí si aj po použití wc neumyje ruky a nič im nie je.... ale raz môže byť. A tak je to aj s jedlom. Hazardujete so zdravím svojich detí. Ja tie varim malemu na viac dní, a odoberieme mu len kúsok a ten hrejem (resp. je to ešte čerstvé). Ak chce viac, zohrejeme dalsiu dávku . Vždy papa to isté max. 2 dni, tak to aj rozdelím. Zvyšok zamrazujem.
A sem- tam máme aj kupované prikrmy, nie je na tom nič zlé. Sú vyrábané z bio produktov a prísne kontrolované.

tobnuf
15. jún 2016

@zabina27 nenavidim odpovede typu "naco mas dieta ked..." ... ale ako matka by si mohla vediet ze mas rozne revy.. iny je od hladu, zubov, horucky, vzdoru. Myslim ze ziadna matka nie je stastna ze dieta place..

evittam
15. jún 2016

@malazuzana85 Keď to celé prevaríš tak je po baktériách.....Ja napríklad uvarím Segedín, polievku, perkelt pre všetkých a na druhý deň ho ešte raz prevarím a až potom odoberám. Ale to je každého vec. A baktérie máš všade - tých sa nezbavíš....🙂
A ty naozaj veríš tým umelým príkrmom, že sú tak prísne kontrolované 😀 😀 😀 😀 . "BIO nálepku už môže mať pomaly na sebe každý "prd" - stačí splniť desatinu percenta z niečoho - to by si mala vedieť - a zbytočne predražená "kravina" len preto lebo tam niekto nalepí nálepku BIO - a vôbec ho to netrápi - a čo keď príde kontrola - no nič - zaplatíme pokutu a veselo "bačujeme" ďalej - takto to funguje v obchode. 🙂 No, mať tak tvoju vieru v dnešný svet a biznis..... 😉

zabina27
15. jún 2016

@tobnuf ano, nie sme stastne, ked nam deti placu, ale ona vyslovene pise, ze ju to ubija a zavidi nedoslychavym... 😒 ked place vtedy, kym caka na flasku... mna osobne taky plac, kedy viem a idem pomoct (co zarobenie mlieka je) netankuje tak, ako plac od bolesti, zubov a podobne, kedy sa nie vzdy da hned pomoct 😉 a vzdorovity ma uz netankuje skoro vobec 😀

tobnuf
15. jún 2016

@zabina27 tak ked maly maval koliky a reval vkuse tak aj ja som rozmysala ze si asi srobovakom prepichnem usne bubienky 😂😂

zabina27
15. jún 2016

@tobnuf to je ten plac, kedy nevies velmi pomoct, ten potrapi aj mrzi ☹

lorela
15. jún 2016

@evittam Ale vieš, keď sa v "bio potravinovom svete" dejú takéto podvody, ako opisuješ, vieš si predstaviť, čo za humus nad humusy musí byť v tom "nebio potravinovom"?
Pri bio produktoch sú aspoň nejaké štemple čo do kvality a posudzovania, veľa kontrol, čo nebio nemá ani jednu. Iba námatkovú možno niekedy raz za uhorský rok, a aj to až v obchodných sieťach.

evittam
15. jún 2016

@lorela No veď práve - a hlavne v týchto obchodoch -tam to nikoho netrápi - proste keď na to prídu tak si zaplatia aj miliónovú pokutu a smejú sa nám "do ksichtu" lebo aj tak zarobili na sprostých ľuďoch čo to už dááááávno zaplatili. Takže tak - a aj pečiatka sa dá už v 21.storočí zneužiť a sfalšovať. Takže neverím žiadnej nálepke BIO pokiaľ to nie je moje vlastné bio. 😉

lorela
15. jún 2016

@evittam Vlastné bio je naj, to niet o čom! 😉
Ja sa aspoň z dostupného snažím vyberať to menšie zlo. A, samozrejme, čo - to z našej záhrady sme schopní vyprodukovať tiež.

evittam
15. jún 2016

@lorela Hmmm, ako vieš čo je "menšie zlo"? ..... Podľa nejakej "pofidérnej" pečiatky? Nie, nerýpem - len ma to zaujíma. 😉 🙂

lorela
15. jún 2016

@evittam Tak uvediem príklad: Kura, vajíčka a pod. nie z Poľska, ani z Tesca, ale od známych našich známych 😉 U ktorých síce tiež nemám 100% istotu, že "nepodvádzajú" semo - tamo, ale je to pre mňa menšie zlo.
A, samozrejme, z višne som tiež nespadla a pri spracovaní tých potravín doma v kuchyni vidím, cítim, jem 🙂 a viem rozoznať dobrú domácu slepačiu polievku z kury od známych od starej mrchy z Tesco. Podobne zelenina - či špongia alebo tvrdá šťavnatá voňavá mrkva zo záhrady. Atď. atď.

lorela
15. jún 2016

@evittam A ono zase nie všetky pečiatky sú pofidérne...