icon

Stravovanie 6 až 12 mesačného bábätka v nemocnici

lilitela
3. máj 2012

Ahojte mamicky. Mate niektora taku skusenost ze ste museli s dietatkom vo veku medzi 6-12 mesicom, kedy sa zavadzaju prikrmy, ist bohuzial na nejaky cas do nemocnice (planovane aj neplanovane)? Ako sa take babätko v nemocnici stravuje? Zabezpecuje mu prikrmy nemocnica? Alebo je nutne aby mamicka nosila jedlo z domu? Dakujem Vam.

jasminet
3. máj 2012

@lilitela stravu zabezpecuje nemocnica. sestricky sa pri prijme pytaju co dieta je, v akej forme, ci mixovanie, alebo v celku a podla toho donesu... na obed napriklad mixovanu polievku zeleninovu, na olovrant vyzivku (vacsinou ovko alebo podobne)

kaja73
3. máj 2012

@lilitela zaezpecuje to nemocka,ked mas dake pozidavaky treba ich povedat.
Moj je napr potravinovy alergik-alergia na mlieko- ,plus som mu ozaj pomaly preto zavadzala aj ostatne nove potraviny a tak som mala aj z domu prinesene zavarene obedy a mohla som mu ich davat. To mal vtedy 8m.
Ked sme boli v nemocke ako takmer 2 rocny,stacilo povedat ze ma bezmliecnu dietu a oni to už zabezpecili.

lilitela
autor
3. máj 2012

@jasminet Takze ked dobre rozumiem, tak davaju kupovane vyzivy?

katren
3. máj 2012

@lilitela a nemas lepsie sa spytat rovno v nemocke kam ide????? ved v kazdej to moze byt inak....

jasminet
3. máj 2012

@lilitela nieee. na obed davaju normalne varene jedlo, ale napr. na olovrant donesu spolu s obedom kupovanu vyzivu + nejaku piskotku alebo tak... to ked sme boli v 10m v nemocnici.
ked sme boli v 2 rokoch, tak mala normalne ranajky - rohlik a natierka, vianocka+kakao + jej spolu s ranajkami doniesli uz na desiatu puding s piskotami (alebo krupicovu kasu).
potom obed klasicky vareny a napr. vyzivu alebo jogurt kupovane uz na olovrant