V akej vode variť pre skoro ročné bábo?
Ahojte mamušky. Doteraz som varila čisto v dojčenskej, chcela by som sa spýtať, či môžem už použiť vodu z Brity na varenie. A čo na pitie? Stále prevárať dojčenskú?Ďakujem moc 🙂 Pekný dník
ja som v zivote nevarila detom v dojcenskej vode. ani ma to nenapadlo. moje deti od zaciatku pili beznu vodu. je pravda, ze mlieko som zarabala z prevarenej ale doplnala ju studenou z vodovodu a teraz deti piju nezavadnu vodu zo studnicky, na ktoru mame rozbor a ani teraz som im ju nikdy neprevarala... vsak tie deti nejsu z cukru.
ja mám tiež britu z tej mu dávam piť a na varenie normal z vodovodu 😉
v pitnej :D kokos to je otazka...
Ja som na pitie pouzivala ruzovu Lucku, ktoru netreba prevarat, ale teraz ked ma drobec uz takmer 9 mesiacov, davam uz rovno z Brity...na varenie pouzivam len vodu z vodovodu....
Ja som dávala deťom vždy len vodu z vodovodu. Do 4 mesiacov som prevárala (na pitie) a potom už nie. Aj Hippkové čaje zarábam len do čerstvo napustenej vody z vodovodu. Na varenie ma nikdy ani nenapadlo, že by sa mala dávať balenú vodu. 😕 Balená voda je pre mňa niečo čo potrebujem kúpiť, ak nemám kde nabrať čerstú vodu. Presne ako tu už bolo spomenuté, niekto sa na precitlivelých matkách pekne nabaluje. Samozrejme súhlasím s tým, že ak niekto nemá dobrú pitnú vodu (studňa a pod.) tak nemá inú možnosť.
ahoj z vodovodu ved uz pri 60stupnou zabilas varenim bakterie nebo nic sa mu nestane
Voda z vodovodu ti nič nehovorí?
my sme boli pol roka na Lucke, najskôr sme ju kupovali, potom sme čerpali priamo z prameňa. Malý však mal stále problemy s kakaním, tak sme skusili obyčajnu a odvtedy vsetko ok 🙂
Pokiaľ nemá problémy, tak z vodovodu. Ročné dieťa už všeličo pochytalo, všeličo poolizovalo, voda z vodovodu je ešte oproti tomu malé zlo... Pijem zdravú vodu, nápoj z vodovodu...
A navyše Lucku som nikdy neprevárala...
Od malicka mame vodu z vodovodu.Nikdy som neprevarala napr.lucku.......
my pijeme Lucku,maly ma 15 mesiacov,tiez ju neprevaram,a tak skoro nebudem davat vodu z vodovodu,jedine ak sa prestahujeme,lebo mame studnu a to riskovat nebudem...

ja od 3.mesiaca pouzivam obycajnu prevarenu vodu z vodovou aj na Um, aj na varenie a aj na pitie ... ziadna filtracia, netreba, u nas je voda dobra ... a na pitie uz zvazujem uz pouzit iba obycajnu z vodovodu bez prevarenia