icon

Výbava pre bábo na umelom mliečku. Čo všetko kúpiť?

amandamath
29. sep 2010

Cakam babatko a lekar mi povedal, ze kvoli liekom nebudem moct dojcit. Viete mi prosim poradit, co by som mala mat pripravene vopred. Dakujem.

danielaviki
29. sep 2010

ahoj. tak maj pripravene aspon 2-3 flasky s dudlikom pre novorodencov. aky typ dudlika, tazko povedat, kazde babo chce iny, ale kedze nikdy neokusi prsnik bude mat mozno o to jednoduchsie si zvyknut na akykolvek. ale najviac sa podoba prsniku zn Avent. ale ine mamicky este urcite poradia. ohrievanie flias - mlieka riesim v mikrovlnke a sterilizaciu vo vriacej vode v hrnci. no a urcite nejaky znacku umeleho mlieka treba mat. ine ma teraz nenapada.

pia22
29. sep 2010

@amandamath my sme tiez nekojenci od narodenia a urcite ti odporucam 2 flasky, premyslite si, aku vodu a mliecko budete pouzivat a vec, kt. nam sa najviac oplatila je ohrievacka flias. Ziadne sterilizatory nepouzivam, pred 1. pouzitim a 1x tyzdenne som vsetko vyvarila a inak staci len tepla voda.

murinka
29. sep 2010

@amandamath ja odporucam flasku zn.Lovi,cumlik kopiruje pekne prsnik
http://www.e-kio.sk/produkty/silikonova-multifu...
je proste uzasna 😉

miska333
29. sep 2010

ahoj, no my sme si kupili tiez 2flasky ,je to jedno ake-podla mna, ja som spokojna s Mam, su antikolikove a lacne. tiez som ohrievala v mikrovlne a sterilizovala vo vriacej vode, aqle väcsinou´som zaliala vriacou vodou z kanvice. a kefu na flase a samozrejme mlieko, inak nic podla mna.a dojcensku vodu ´ja som davala malemu plieku pod krk lebo ked bol maly mu to mlieko vsade vytekalo 🙂

kocurikova1
10. aug 2014

Kup si sadu 3 v 1 od Yoomi. tiež som nemohla poriadne kojiť a tato flasa mi vyriesila vela problemou. Pozri www. yoomi.sk Maju tam pekne videá a návody.