icon

Výber jogurtu pre 8-mesačné dieťa

silvi300
4. máj 2020

Mamičky, ktorý jogurt je vhodný ako príkrm? Ktorá značka? Syn má za pár dní 8 mesiacov, chcem začať s jogurtom ako príkrmom. Ďakujem.

pribinak
•
4. máj 2020

Biely smotanový zvolenský

Potom môžeš pridávať dom ovocie, piskoty, pomlete vločky,

pininka1
•
4. máj 2020

Ja som kupovala z DM, tie ktoré sú vhodné pre bábätká.

silvi300
autor
•
4. máj 2020

@pribinak
@pininka1 Hollandia je tiež vhodný, či nie?

pininka1
•
4. máj 2020

@silvi300 deti do roka by nemali velmi smotanu,lebo je pre nich ťažká. Takže ja som volila radšej rastlinné jogurty ako mliečne. Až tak po roku som začala dávať termixy a pod.

radkaradix
•
4. máj 2020

Sú aj mliečne jogurty, ktoré nie sú smotanové. Ja kupujem tie stále, aj keď už má 16 mesiacov, lebo mu chutia. Najobľúbenejšie má z Lidla Pilos biely, v takom modrom kelímku.

pribinak
•
4. máj 2020

@silvi300 áno, je taký dosť hutný

pribinak
•
4. máj 2020

@pininka1 termix je tvaroh

pininka1
•
4. máj 2020

@pribinak preto som napísala že po roku som dávala, do roka by sa nemal. Ale tak zas ja to tiež nejako neprehanam s tými usmerneniami

alinka183
•
4. máj 2020

@silvi300 my papame biely bio jogurtik z lidla davam jej to s hruskou,bananom ale aj keksikom alebo piskotou.

a_da99
•
4. máj 2020

Klasicky 3,5% biely jogurt so živou kultúrou. Žiadne activie, ani smotanove jogurty (tie majú až 10% tuku). Napríklad hollandia, tami, gader....kukni si zloženie, keď tam bude len plnotučné mlieko a jogurtová kultúra, je to vhodne 👌 ešte lepšie ako kravské sú potom kozie a ovčie. Napríklad kozi vŕšok.

lucyluv
•
4. máj 2020

Za mna je hollandia dobry, ja som praveze davala iba nesmotanove, lebo dcerka mi zo smotanovyh grckala, aj mne je po nich tazko.

comika
•
4. máj 2020

@silvi300 Ja davam banovecky jogurt a v pohode, ziadne problemy s bruskom.