8-mesačná stále plače kvôli zubom
Baby ahojte už som v koncoch . Moja mala už týždne v kuse plače narieka už nepomáha gelik na ďasna kusatka má jednu sekundu nechce to je strašne zla samozrejme ju za to neviním chápem to ale ja už naozaj potrebujem aspoň upratať ona už vôbec nechce kvôli tej bolesti spinkať cez deň myslite že môžem vyskúšať dať cipok ? Ale nemá teplotu ale určite na stopercent ju to boli a ja fakt po mesiaci neustáleho nonstop kriku potrebujem aspoň upratať . Čipky mám tuším panadal alebo Ibalgin 100vku . Ďakujem za každú radu
urcite ano, daj cipok/sirup od bolesti alebo su aj cipky, ktore mi odporucala pediatricka Viburcol a zvyknu velmi pomoct pri zuboch, drzte sa!
Moja to iste momentalne…
Nám najlepšie zabrala Camilia. Je to homeopatikum, niekto by mohol mať výhrady, ale je to naozaj to najlepšie, čo sme na zúbky vyskúšali. Gély nepomáhali vôbec a nechcela som ju nonstop napchávať paracetamolom. Homeopatikum keď nepomôže, tak v nijakom prípade nepoškodí...apropo, obsahuje to len bylinky (čítala som zloženie) ...aspoň by som skúsila. Veľa šťastia, nech sa maličkej rýchlo uľaví. Našej lezú teraz 4 stoličky naraz a je to pohoda-jahoda oproti tomu, čo sme si zažili na začiatku.
Jasne, ze mozes. Urcite netreba deti dopovag liekmi hore dole pri kazdom placi alebo zvysenej teplote, ale zasa ani sa toho tak strasne stranit, ze dieta trpi aj ked by nemuselo. Sice ucinok pominie, ale aspon na par hodin by sa mohlo dietatu ulavit, takze urcite vyskusaj. Vibrucol cipky su tiez homeopatikum ako Camilia, treba tomu verit a pomoze, skus 🙂
a si si ista ze ju bolia zuby? mesiac? to je velmi dlha doba, podla zubarov zub boli cca 2-3 pred prerezanim a chvilu po.
my sme si tiez pol roka mysleli ze ju bolia zuby a ked ziden nevyliezol, tak sme zistili ze je proste len take uplakane a nespiace dieta 😂
za to sme ani nevedeli ked potom zuby naozaj isli
Tiež si nemyslím, že sú to zuby, čo tak brucho?
Mne malá síce veľmi dobre znášala zúbky ale keď prišiel okamih kedy už začala aj plakať tak som jej dala nurofen sirup a ihneď jej zabral a mala som pocit, že jej to aj na dlhšie stlmilo.

mozes dat, su aj od bolesti, ja som davala nurofen sirup, ked uz to bol extrem a pomohlo, dalsie zuby vyliezli, ani nevieme ako, najhorsie boli prve 4 paradoxne