icon

Cena strojčeka na zuby pre 9-ročné dieťa

zuziqua1
16. aug 2023

Ahojte. Prosím Vás, poznáte niekto približné ceny za strojčeky na zuby pre dieťa (9 rokov)? Potrebuje posunúť zuby, aby mu vyrástli dvojky a takisto aj spodné potlačiť von. V Bratislave mi určili sumu 6 000 eur, čo sa mi zdá prehnané, aj keď sa to neplatí naraz. Máte skúsenosti s týmto? Ako sa pohybujú ceny u vás? Je to podľa vás priveľká suma? Ďakujem.

Strana
z2
zenulkaaa
19. feb 2025

@henika866 mb dent v trnave. Maju tam externu lekarku, ktora tam je raz za 2 tyzdne a riesi prave strojceky. Skuste si tam zavolat su na nete

mikella912
19. feb 2025

my sme teraz platili 350 otlačky vratane pristroja ktorým si to bude fotit cez akusi apku či ako to funguje,za 2 mesiace ho ide osádzať to budeme platiť 400 e plus ešte raz 400 e takže 1150 e zatial pokial budu nejaké opravy pomedzi to nastavovanie tak čakam že každá táto operacia niečo stoji, naša dr mu len do usť pozrie a už pýta 20 e

prasiatko30
19. feb 2025

Chod si pytat aj nazor ineho zubara. My sme tiez najprv isli ku takemu jednemu co bol pripraveny starsiemu ditku namontovat strojcek v 6r - lebo bolo treba financovat jeho biznis. Isla som na konzultaciu k inemu a ten v klude povedal, ze treba pockat kym vyjdu vsetky zuby von a az potom nieco riesit - starsie ditko je uz dospele a rovnatka nepotrebovalo.
Normalne poziadaj o vysetrenie a nacenenie u ineho mudr a porovnas

petramarec
11. mar 2025

@hrabovo môzem sa opýtat na akej klinike v GA?..sme zo Šale,tak to mame kúsok,dakujem☺️

scila
11. mar 2025

@guudy ak sa vyrovnané zuby pokryvia tak je to preto, že vylezú osmičky a čeľusť na ne nemá miesto.
Dobrý čelustný ortopéd vie na základe röntgenu určiť, či má čeľusť dosť miesta a ak nie, tak sa vytrhnú nové štvorky.

guudy
11. mar 2025

@scila to vobec nemusi byt pravda, ze len kvoli osmickam. Zuby sa pokrivia aj ked nedostatocne dlho clovek nosi udrziavaci strojcek, alebo ak je liecba strojcekom ukoncena pred ukoncenym vyvinom celuste. Ano, aj taki celustni ortopedi su… Menovat nebudem, ale mame skusenost s nasim dietatom. ;)

scila
11. mar 2025

@guudy bolo to písané k tomu tvojmu, že si ako dieta nosila strojcek, mala si vyrovnane zuby, nosili si ho dalej a aj tak sa ti pokrivili. Nie všeobecne.
Lebo pokryvenie zubov po nosení strojčeka v neskoršom veku býva práve kvôli osmičkám a z tvojho komentu som to pochopila, že sa ti až neskôr pokryvili.

guudy
11. mar 2025

@scila mne sa pokrivil zub naspat v cca 15, kedy som o osmickach nechyrovala ;)

maminuska33
29. apr 2025
@hrabovo

@zenulkaaa nás vyšiel s odtlačkami 100€ v ga

@hrabovo dobrý deň.Kde v Ga?

Strana
z2