Dávali ste žužlať deťom kožku zo slaniny pri zúbkoch?
Dávali ste niektorá dieťatu oblizovať/žužlať kožku zo slaniny na prerezanie zúbkov? môže to uškodiť?dcérka má 8 mesiacov.ďakujem 🙂
ahoj nasej malej chlebikovu korku som dala zuzlat a v dm som objavila taku 3ks sadu kefiek na zuzlanie tie sa nam osvecili geliky som neriesila a hryzatka mi mala nechcela
o koži zo slaniny som už počula ale ja by som to malému nedala. nejako mi tam tá mastnota nesedí 😝 radšej kôrku chlebovu
ahoj, tak pri tychto odpovediach si pripadam akoby som spadla z jahody. Ja som o kozi so slaniny pocula, aj ja ked som bola mala tak som ju zula. Sice ja som bola zasadne proti tomu aby moje dieta zuzlalo slaninu, ale nakoniec ju zuzlalo. Vobec sa netvarilo zeby stym mal moj syncek problem. Ma 14 mesiacov a 14 zubkov, ked som videla ze sa mu uz uz ide nejaky prerezat, bol mrzuty a vela slintal, tak dostal kozku a niekedy mam pocit ze mu ta slanost z kozky az robi dobre na dasienka. Pozuzlal ju 5 minut a odhodil ju. Takze podla mojho nazoru skus a uvidis.

mne male hryzatka nechcely,davala som im mrkvu z chladnicky alebo kefku a aj suchu korku a moje radi ohryzali detske lyzicky