icon

Je hnačka a horúčka naozaj zo zubov?

ivka1992
30. jún 2015

Dobry den syn ma rok a pol a uz 5 dni ma teplotu okolo 38.5 po odratani a riedko kaka, boli sme aj u doktorky ale jej sa zda ze je to zo zubkov konkretne z ocnych. Jeden ocny uz ma. Vsetkych zubkov ma 13. Neviete mi poradit co robit? Mliecne nic radsej nedavam znizujem teplotu davam probiotika. Dakujem 😉

seahorse27
30. jún 2015

Hnacka mozno ano, ale taka vysoka teplota asi tazko zo zubkov...Mohla mu apson CRP spravit...

opica89
30. jún 2015

Aj ta teplota moze byt zo zubkov, a este aj sopliky. Ale ak by bola vyssia teplota uz to zo zubkov nemusi byt. Organizmus je pocas rastu zubkov oslabeny. Moze sa k tomu aj choroba pridruzit

rencakm
30. jún 2015

Podla mna taka teplota a tak dlho nebude zo zubkov. Organizmus je oslabeny ked idu zubky, mohol nejaku chorobu chytit. Ak pri teplote malo papa,a viac pije,moze byt redsia stolica aj preto. Neviem,kedy si bola u dr.,ale sla by som znovu.

bonaqa2013
30. jún 2015

Syn mával pri zuboch hnačky a poriadne, ale nie teploty resp. horúčky.

kristinkahugo
30. jún 2015

Ano my sme mali tiez sople , hnačky , teploty 38 ktoré nešli znížiť.ale ako prišli tak odišli

ivet1371
30. jún 2015

Môj mal tak horúčky keď mu išiel zub 6 dní a hnačku dlksie.davaj smectu,hylak a dietne papat banan,jablčko,varenu mrkvu,zemiak,ryžu a chude meso.to dávajú aj na infekcnom.a vela pit