icon

Koľko stojí oprava mliečnych zubov u zubára?

25. sep 2024

Zdravim,
rada by som Vas poprosila o Vase skusenosti s cenami u zubara.
Par dni dozadu som bola so synom. Jeden mliecny zub 97 eur. Bratislava.
To su take ceny len v BA?

Dakujem

autor
25. sep 2024

@janadj na stranke pisu, ze maju zmluvu so vsetkymi poistovnami. ale nikdy mi nepovedali, ze poistovna zaplati tolko a vy doplacate tolko

shee11
25. sep 2024

som vdacna za moju zubarku. este nikdy som za deti neplatila pri oprave mliečnych zubov.

simca06022011
25. sep 2024

dcere mliecne zuby zubar neopravoval. Vypadli. Ale popravde, podla mna je jedno aky zub ide vrtat/plombovat, lebo material ten isty asi, nie? praca ta ista.. vyvrtat, dat plombu... dcere sme opravovali dva mini kazy v ryhe zubu, pred 2t, 120EUR aj s 30EUR zlavou :DDD za to ze to boli take malicke veci. Praca cca 15? minut. Malicko sme tam boli. ani anestezu/injekciu nepotrebovala.

zase si nemyslite, ze ked vysolite extra prachy u zubara, tak je neviem aky svetovy... vymenila som za 15rokov 4.. a ani jeden nebol tak svetovy, ze by to za tie prachy stalo, jeden dokonca chcel 100EUR za jeden snimok rtg + pozrel sa mi do ust a dal guajacuran a ibalgin po blistri :DDD pred 12rokmi to bola ina palka... nepomohol, neurobil nic, dokonca jeho radou keby som sa riadila, tak neviem...

dajla
25. sep 2024

My sme platili mesiac dozadu za dva zúbky 40€ 😊

deedol
25. sep 2024

no v stomatorodinke napr. predne neopravovala, len stolicky, lenze samozrejme to boli medzizubne kazy, cize vlastne 8 zubov (medzi kazdou 4 a 5). a to syn pouziva aj zubnu nit (sablicku) a aj tak... spolu sme tam nechali podla mna okolo tisicky za tych 8 zubov...

autor
25. sep 2024

@shee11 wow, okres ak mozes,prosim ? toto je rarita

glade22
25. sep 2024

Orava - Trstená. Mliečny zub u dieťaťa 20 eur, trvalý 50.

autor
25. sep 2024

@simca06022011 plne suhlasim. drahsi neznamena nevyhnute kvalitnejsi. rozlisit ktory zubar to ale takto ma, je tazke. moj zubar hovoril, ze na detske zuby sa pouzivaju ine materialy. tak neviem... toto mi pripomina, ze nemoze clovek vediet dopredu, ci zubar nechce na dietatu iba zarobit, kedze tomu bezny rodic nerozumie.

120 eur bez anestezy? so zlavou?

inak okres Bratislava ste boli?

autor
25. sep 2024

@dajla krasna cena. okres prosim?

simca06022011
25. sep 2024

BB :DDDano 120EUR uz po zlave :DDDD a podotykam ryhy trvaleho zubu, tak ... mozno rozdiel,ale teda aky.. kto vie...

autor
25. sep 2024

@deedol tomu fakt nerozumiem. z toho, co pises, ze este poctivo cistite aj sablickou. ano to tak vychadza 8x100= 800.
tiez Bratislava?

autor
25. sep 2024

@glade22 dakujem Ti pekne. rozumna cena

milanemila
25. sep 2024

Ja mam 31r a mliecne zuby mi samozrejme opravovali (mala som pokazene 2) a rovnako mi mama dala mliecne aj zapecatit. To ti kazdy normalny zubar povie, ze je to potrebne, kebo pokazeny mliecny zub mize narusit aj trvaly v lozku pod nim a samozrejme by som nenechala dieta v bolesti alebo s vizualne skaredym chrupom 🤷🏼‍♀️
Mam 4,5r a 1,5r a platime v BA za preventivky 40e, dcere robili naposledy aj taku mini zubnu hygienu, tak to bolo este nieco navyse, ale zatial ziadne kazy nema. Ano zubari su drahi a aj preto je treba sa venovat prevencii co najdoslednejsie.

deedol
25. sep 2024

ano, tiez BA.

autor
25. sep 2024

@deedol dakujem Ti pekne

chrumka333
25. sep 2024

Bytča pred mesiacom 34 e medzizubny kaz, ešte nás čakajú 3 sedenia. Všetko medzizubny medzi 4-5.

autor
25. sep 2024

@milanemila uprimne o pecateni zubov som pocula 1x asi pred 3 rokmi. nikdy mi to zubarka nenavrhla. suhlasim s prevenciou ale zda sa, ze niekedy ani ta prevencia nepomaha. a gratulujem k stavu chrupu deti, zda sa, ze vela usetris, len tak dalej. dakujem pekne

autor
25. sep 2024

@chrumka333 dakujem pekne, zda sa, ze aj tu mame rozmunu cenu.

memma
25. sep 2024

Zatiaľ sme nikdy neplatili za deti ani euro. Staršia ma 15, mladšia 11. Zajtra ideme na preventívnu, možno sa niečo zmenilo.Chodime do KE

shee11
25. sep 2024

Žilina. Táto pani zubárka mala na starosti študentov VŠ, neskôr sa osamostatnila a pobrala aj deti svojich vtedajších študentov, má k nim skvelý prístup a je aj výborná odborníčka. Nesmierne si ju vážim, už je v dôchodkovom veku, tak uvidíme, koľko ešte bude fungovať. Pacientov nových už neberie a nenahana sa za peniazmi. Máme veľké šťastie ❤️

autor
25. sep 2024

@memma zda sa, ze je to o pristupe a rozhodnuti zubara. inak si to neviem vysvetlit. gratulujem a dakujem pekne.

3petka
25. sep 2024

No pozor to záleží od zubára. Či je súkromík alebo má zmluvu s poisťovňami. My všetci chodíme ešte k takému čo má zmluvu s poisťovňami. A blomba zubu do 20 Eur aj s injekciou. Ale ak by sme šli už na nejakú extra kliniku tak veru 100-150 by sme si mali pripraviť.
Ja som bola teraz na vybratí osmičky, pred rokom som platila 100 a teraz 240 ( dostala som ale zľavu lebo má veľmi vytrapila pani Dr. Takze nakoniec 170)
To som bola v Ružomberku inak mame Dr v L. Mikuláši.

autor
25. sep 2024

@shee11 tu sa zda, ze je to aj o hodnotovom nastaveni. dakujem pekne a tiez gratulujem.

autor
25. sep 2024

@3petka s detmi chodim na kliniku a zmluvu maju so vsetkymi poistovnami. takze by to chcelo mozno najst pedostomatologa mimo kliniky... dakujem pekne

fowi
25. sep 2024

Áno, bohužiaľ, v BA aj 5r dcérke tri mliečne zuby 600€ 🙈 predýchavam to tuším doteraz 😀

autor
25. sep 2024

@fowi moja zlata❤, to, co su za palky? to jej ich menil za zlate? predychavam s Tebou. to bola asi tiez nejaka klinika...dakujem Ti pekne

ada510
25. sep 2024

Asi všade každý zub je zub a je jedno ci trvali ci mliečny kaz je infekcia a pôsobí rovnako napadá imunitný systém a šíri sa ...ceny sú hrozne asi všade materiál drahy zubár je súkromník a poisťovne hradia minimum takže bohužiaľ 🤷‍♀️

3petka
25. sep 2024

@fowi bože to je riadna cifra, že vôbec majú tu odvahu si toľko popýtať.

3petka
25. sep 2024

Tak by bolo dobre sa ešte opýtať v poisťovni že koľko im ešte zaplatili oni. Lebo to sú ceny že človek bude radšej iba kasicky jesť ako by si mal dať robiť zuby.

autor
25. sep 2024

@ada510 urcite suhlasim, ze ak sa da treba zabranit sireniu, aby to neviedlo k niecomu vaznejsiemu.
nieco mi tu vsak nehra. ak sa bavime o mliecnych zuboch vo vseobecnosti- jeden zubar nepyta za opravu nic a dalsi nevaha pytat 100- 200 eur za zub..