Koľko stojí oprava mliečnych zubov u zubára?
Zdravim,
rada by som Vas poprosila o Vase skusenosti s cenami u zubara.
Par dni dozadu som bola so synom. Jeden mliecny zub 97 eur. Bratislava.
To su take ceny len v BA?
Dakujem
Okres Puchov 0€, slovom NULA 😅
Veď toto. Nám napr. Doktorka nechcela opraviť mliečny zub, že zbytočne ale syn mal už 7 rokov a tento rok ho akurát vytrhla lebo už sa mu tlačil trvalý.
@aaao gratulujem a dakujem pekne
@3petka pevne verim, ze mala dobry odhad na to kolko mu este ma vydrzat. usetrila Ti peniaze...tipujem na starsi rocnik pani zubarku
Dobre si si tipla.
70e Zilina
@3petka to bude suvisiet s jej hodnotovym systemom. vie, ze peniaze nie su vsetko. gratulujem a dakujem pekne
@vieronika14 zda sa to byt niekde v tej vyssej cenovej hladine, ale to vie byt aj viac. dakujem Ti pekne
Minulý týždeň, dcéra malinky kazík na trvalej stoličke, vŕtanie, biela plomba, bez oblbováku (8rokov), k tomu pečatenie troch zubov a platila som dokopy 133€. Bratislava
@yoxinka tipujem opravu toho kazu okolo 40 eur, pecatenie okolo 30eur/zub. ak sa zameriame iba na opravu kazu- tak to vychadza este ok. dakujem pekne
Áno, kaz bol okolo 45 a tie pečate okolo 20.
@yoxinka mozem poprosit ku komu chodite?
BB 2x mliečny zub, 207 €
@sulejmanka zda sa, ze v BB to vvychadza na 1 mliecny zub okolo 100 eur. dakujem pekne
My pred dvomi týždňami medzizubný kaz pri mliečnych zuboch 72€, skoro som onememla keď mi povedali sumu...
Synovi ,tiez 9r, opravoval spodnu 6. Vrtal plus plomba. 20€, okres Michalovce
my platíme okolo 25€ a 15-25€ dopláca poisťovňa
Krajný východ, mliečne zuby neplatím nič ale opravuje bez injekcie, no nebolo to nič hrozné malá nehovorila že by ju nejako bolelo, rontgen raz za dva roky zadarmo, teda hradený poisťovňou
@24mima jeden zub, ci dva?
My sme minulý týždeň platili za opravu 2 mliečnych stoličiek s oblbovakom 417€... Hlohovec.predtym 1 oprava + 1 trhanie 405€...
@petulda333 jedna tych stastnejsich. dakujem pekne
@veronika1754 zacinam z vas, co nic neplatite chytat depresiu... 🙈 gratulujem a dakujem pekne
@dzina007 prosim Ta okres, region?
My ano. No aj tu su zubari ktori beru riadne palky
@katarinabozikova23 😲 to sa zda zatial najdrahsie. dakujem Ti pekne
@petulda333 skoda, ze takych nie je viac :(
ziar nad hronom. ale teda maju to bez injedcie - umrtvovacky lebo to im netreba pri mliecnakoch,
ale to mame stastie ze mame zazmluvnenu zubarku lebo dostat u nas dieta k zubarovi a aj dospeleho je priam nemozne.
Kamoska je s detmi u sukromnika a plati okolo 70 ale maju aj umrtvovacku + kofferdam
@dzina007 gratulujem a dakujem Ti pekne

@3petka ano, to je pravda da sa to zisit, aj na pobocke vedia info vytlacit. nic to vsak nemeni na zahade, ze niekto si za opravu detskeho zuba vypyta nic alebo minimum a niekto 200 eur