Koľko stojí oprava mliečnych zubov u zubára?
Zdravim,
rada by som Vas poprosila o Vase skusenosti s cenami u zubara.
Par dni dozadu som bola so synom. Jeden mliecny zub 97 eur. Bratislava.
To su take ceny len v BA?
Dakujem
No my sme u predošlej zubárky tiež platili cca od 35-50,ale menili sme nie kvôli cene, a tento nový zubár max. spokojnosť a keď malej urobil 2 zúbky naraz pýtam sa koľko a on kuká že nič že mliečne zuby sa neplatia že to má hradené z poisťovne tak sme spokojný a nie len s cenou, chvalabohu moje deti majú celkom dobre zuby, čo už majú trvalé starší tak zatiaľ bez kazu a to najstaršia má 21 rokov
@mirkas76 clanok vysvetluje narast cien, ale nevsvetluje preco niekde za osetrenie mliecneho zubu neplatia nic, alebo rozumne ciastky a ini stovky eur(alebo som to prehliadala). (a myslim, ze benefit preplacania min.z VZP na zuby bol zruseny.) ale dakujem pekne
@zuzinabila okres prosim?
@veronika1754 gratulujem. toto som este nikde nepocula, ze neplate nam to preplati poistovna. vzdy len pocujem tu podpis a zastavte sa na recepcii (platit- samozrejme) okres? mesto? prosim
@zuzinabila to znie tiez rozumne- okres/ region prosim?
Svidník-20-30 eur
Lebo je to len zubárovi nieje zákonom stanoveny cenník oni si ho určujú sami aj to ci to spravia zadarmo bohužiaľ
Mesto Snina, ale hovorím nie každý zubár viem že aj tu sa platí aj 60 eur za mliečny, no ak by niekto chcel fakt doktor super mladý, šikovný, dlho sa zaúčal u starej zubárky, ako fakt malej dal do poriadku celý chrup za mesiac, oproti minulej zubárke ktorá si kazy aj vymýšľala sme nadmieru spokojný
@zuzinabila rozumnejsia cena. dakujem pekne.
@veronika1754 60 eur nie je malo, jedno tych jemne vyssich, ale stale "stravitelne". dakujem pekne
Klinika Dental Care Dr. Rosa, konkrétne Dr. Cibula. Máme však UNION poisťovňu, s ňou majú zmluvy. Myslím, že so Všeobecnou nemajú.
20€ TO
U zubára v Trnave som za plombu na mliečnom zube neplatila nič. Povedal mi, že to hradí poisťovňa.
@yoxinka dakujem🤗
@simonka1304 tiez super cena. Dakujem pekne
@lemra takze aj v Trnave je to mozne. Tak mozno aj v Bratislave motyka streli. Dakujem pekne
Cena za jeden zub mliečnu štvorku...
@24mima ahoj akaze to bola cena, prosim?
ja som platila za dva zuby okolo 190 eur/BA
@rozovykon ano, to na BA sedi. dakujem pekne
72€
@24mima dakujem pekne
U nas nic ak su rodiacia tiez pacienti
@deniska14 mesto/okres/region prosim?
Gelnica
@deniska14 dakujem pekne. vychadza mi, ze na vychode nepotrebuju ryzovat vsetci tak ako tu v hlavnom meste
my sme dali 2x100 euro za mliecne zuby, ktore vypadli do pol roka. Nikdy viac, kym nebudem mat istotu ze vydrzia aspon 2 roky !!☹

20-30 eur