icon

Mliečne zúbky a kaz

spartakt
16. nov 2018

Ahojte... chcel by som sa spytat ze uz dlhsie som si vsimol ze dcerka ma na zube taky ciernohnedy alebo aky flak... myslim si ze je to kaz... ked som sa jej pytal davnejsie ci ju niekde boli zubok nepovedala... ale dnes mi ukazala ze tam ju boli zubok... aj sa hrala s babikami na tetu zubarku... ale ukazala presne na to miesto... ma 2 roky a 10 mesiacov a teda neviem ako sa toto presne riesi... boli sme na prehliadke po dvoch rokoch ale odmietla vtedy u zubarky si aj sadnut na kreslo aj na mna skratka vsetko... teraz jasne ze uz ma viac a aj by si sadla mozno... ale bojim sa toho co bude nasledovat... sam mam mindraky zo zubarov prave kvoli detstvu a aj na plombovanie si davam pichnut injekciu od bolesti... u deti sa to urcite vsak nejak takto alebo aj podobne nerisi... viete mi prosim poradit ci sa naozaj moze jednat o taky dost vacsi kaz ze takmer 60-70% plosky stolicky je taky ako keby kazovy zubok... a dalej co bude nasledovat u zubarky? riesi sa to vrtanim alebo nejakym inym sposobom ked sa jedna o mliecne zuby?

Za info vopred dakujem...

Strana
z4
ivuska36
4. sep 2023

@slniecko87 dobry den, do Popradu nie a uz by som tu zubarku ani nikdy neodporucila.... chodili sme potom k sukromnemu do Hlohovca, andel dental, tam pekne naucili deti spolupracovat, takze uz idem skusit hladat v BB...., tak neviem, ci som odpovedou pomohla 🤪

miroslavaa31
23. mar 2025

@jasmine2 Dobrý denivr staršia diskusia,ale ak môžem poprosiť kontakt na zubarku,budem vďačná. Dakujem

jasmine2
23. mar 2025

@miroslavaa31 MUDr. Adamcová Vladimíra, Dubnica nad Váhom, Kvášovecká ulica 4167/13. Tel 042/ 4426718

Strana
z4