icon

Opravovali vášmu dieťaťu zuby v narkóze?

jazminn
19. feb 2012

Zistujem, lebo si neviem rady, toľkokrát som už so svojou šesť ročnou dcérou bola u zubára a ona neotvorí ústa, lebo sa tak bojí...Jednoducho má taký panický strach, doma súhlasí, že už otvorí ideme a zase nič...V piatok sme boli otvorila pozrel jej a má kaz už na novom zube a nedala si ho urobiť...Nemáte niekto skúsenosť s opravovaním zubou v lokalnej anestéze, najbližšie k nám to vraj robia v Prešove...ale určite to robia aj v iných mestách...

svuniecko
13. nov 2018

@karamelkax a môžem sa opýtať ešte na cenu prosím vás? Koľko ste platili?

malinka27
25. nov 2018

@karamelkax prosím ta, kde v bratislave mu to robili? My mame tiež velke problemy so zubkami, 8 treba riesit, z toho 3 vytrhnut, 4 plombovat,1 okorunkovat...boli sme na konzultácii u dr cyprichovej a chce jej to urobit naraz a v celkovej narkoze, no musela by byt 2,5 hod v narkoze, ma 5 rokov o chvilku...vdaka

marcelatje
25. nov 2018

@malinka27 ja s deťmi chodím k Cyprichovej. Je topka, ak nemusí, dieťa do narkozy nedáva. 2,5 hodiny je na taky počet zubov adekvátny čas, ak nie málo, môjmu synovi opravovala dva zuby vyše hodiny, ale v sedacii.

karamelkax
26. nov 2018

@malinka27 My sme sa k Cyprichovej nedočkali,syn by umrel od bolestí, mali sme čakať trištvrte roka na prvú prehliadku, tak som našla alternatívu - My Smile na Košickej ulici v BA, úžasná doktorka Kasajová Baloghová robila 8 zubov nasmu 3,5 ročnému, v narkoze bol 4 hod. co bolo maximum na jeho vek a vahu. ale nakoniec nemusela nič trhat, opravila 8 hlbokých kazov na stoličkách, z toho 5 bola endodoncia a dva okorunkovala, pedantná robota, lebo má 5 rokov a odvtedy ho nikdy nič nebolelo...

marcelatje
26. nov 2018

@karamelkax nezobral vás prednostne keď mal bolesti? Oni majú aj taky zoznam, cakacku, keď sa uvoľní miesto hneď volajú.

echo
26. nov 2018

@karamelkax Prosim mohli by ste mi napisat kolko Vas to vyslo, syn ma nieco podobne tak nech viem na co sa mam priblizne pripravit 🙂 Dakujem velmi pekne, Eva

karamelkax
26. nov 2018

@echo Poslala som Vám správu

karamelkax
26. nov 2018

@marcelatje Nie, ja som hovorila s recepčnou a ta nás dala do poradovníka o tristvrte roka...

ancurka22
8. jan 2019

@ivkka88 dobry den prosim Vas to je na v detskej poliklinike v BB? Dakujem

ivkka88
9. jan 2019

@ancurka22 Dobre ránko.Ano v detskej poliklinike.

ancurka22
9. jan 2019

@ivkka88 ďakujem za odpoveď kukala som si stranku detskej nemocnice a je tam napísané že od 1.1.2019 je oddelenie zrušené 😕

ivkka88
10. jan 2019

@ancurka22 Fiiiha,som ani nevedela,že zrušili...

nastasyk
15. máj 2019

@karamelkax prosím pošlite aj mne správu koľko to stalo u Dr. Balogovej, chcem dat dcére urobiť 4 zuby a tiež dve korunky. Ďakujem.

mijama29
21. máj 2019

@karamelkax kde v BA ? Dakujem

karamelkax
21. máj 2019
mijama29
21. máj 2019

@karamelkax môžem poprosiť správu čo predné Vám robili aj prehľad o cene ďakujem pekne

mk1980
22. máj 2019

@karamelkax ahoj. Chcem sa opytat ake korunky dostal na tie stolicky. Zirkonove?

karamelkax
22. máj 2019

@mk1980 myslím že áno, vyzerajú kovovo

mk1980
22. máj 2019

@karamelkax takze nie su biele. Su kovove. Ano. A maly ich v pohode znasa. Aj organizmus? Lebo aj nam chcu dat kovove, preto sa pytam 🙂 dakujem krasne

marcelatje
22. máj 2019

@mk1980 ale dávajú sa aj biele, je to na dohode s lekarom

karamelkax
22. máj 2019

@mk1980 znáša ich v pohode, hneď si nane zvykol, a organizmus..no asi dobre, nevyhadzal sa, nemá alergie, akurát soplavy bol celú jeseň a zimu...ako to vlastne môže vplývať inak na organizmus?

solemami
22. máj 2019

@mk1980 aj nas maly ma jednu kovovu korunku. ma ju bez problemov uz par rokov

kdulackova
25. jún 2019

@evamartinka ahoj, mam podobný problém. Malý ma 3 rocky, kaz a teraz sa k tomu pridruzil zapálený vacok na dasne. Kaz bol už hlboký na vŕtanie, kazali nám to udržovať čistením, robili sme čo sa dalo, ale prešlo to už asi do drene a teraz odumrel a povedali, že si mame zháňať niekoho kto extrakciu spraví v narkoze ale všetci v okolí deti nerobia a odmietajú nás rad radom. Vedela by si mi pomôcť? Kde ste boli vy?

kdulackova
25. jún 2019

@baka ahoj, mam podobný problém. Nik v okolí DK mi nechce malemu vytrhnúť zub so zápalom ďasná pod narkozou. Vedela by si mi dat kontakt na zodpovedného v BB? Ďakujem.

kdulackova
25. jún 2019

@andulinne ahoj, mohla by som ta poprosiť o kontakt? Malemu nikde v okolí DK oblbovak nechcú dat, má 3 roky, kaz so zapálený dasnom a všade nás odmietajú

baka
25. jún 2019

@kdulackova v BB v detskej fakultnej nemocnici uz od 1.1.2019 zubara nemaju, zubne zakroky nevykonavaju http://www.detskanemocnica.sk/zubna

mijama29
25. jún 2019

@kdulackova v nemocnici to robia len lístok od dr. Nám trhali bez narkozy 2,5 ročnej dvere dali jej len oblbovak aby nemusela zbytočne byt pod narkozou, tiež mala veľký váčok hnisavých. A keďže to bol rezak a nie stolička bol to okamih a zub bol von. ... a nedávno nám opravovali pod narkozou zuby a veru tu Markízu už verím, že nikdy viac

andulinne
26. jún 2019

@kdulackova paci sa klinika dental Hlohovec 0948477866. drzim palce

andulinne
26. jún 2019

@kdulackova resp je to klinika andel dental aby som bola presna

maja099
30. aug 2019

@karamelkax prosim vas, kolko cca € vas vysiel zakrok? Velmi pekne dakujem za odpoved