Pokazené predné zúbky trojročného syna. Čo mám robiť?
A pri tom si ich umyvame stale
Čakať a písať na koník. 😀 😀 To sú otázky, samozrejme sa poraď so zubárom. 😉
umývanie zúbkov ti predsa nezaručí, že sa nepokazia😉 predné zúbky sa zvyknú kaziť aj po užívaní atb liekov - náš synček má takého kamaráta... alebo nedostatkom vápnika alebo...čojaviemčo ... zubárka vám povie, čo je vo veci😉
zubárka Ti nepovie nič, len Ťa zhodí pod čiernu zem , že pravdepodobne neumývate...., moja dcéra má také isté a ver mi aj my umývame..... riešim to s homeopatičkou a modlím sa , aby trvalé zuby boli na tom lepšie, je minimálne 10 vecí, čo kazivosť zubov ovplyvňuje a čistenie je až na 10. mieste....
Moja dcerka to ma hl.zo sladkych napojov
umyvat moze, ale ked pije caje, dzus, mlieko v postielke alebo pred spanim po tom co si umyje zuby, to je akoby ani neumyval. aj pocas dna, nedavat detom cisty dzus, alebo sladky caj, ale dzus riedit max. 1/3 dzus a 2/3 vody.
Moj ma 3 roky a sice ma vybitu jednotku, aj dvojku uz, ale asi od roka sa mu zacali predne zubky akoby odvapnovat, aj ked sme umyvali, nakoniec si ich vybil, resp. odbil, korienky ostali, ale napriklad syna som kojila cez 2 roky a najma v noci chcel byt pricucnuty a urcite to ma vplyv na kazivost - minule sme boli u zubarky na preventivke a na jednej stolicke mal kaz, presne na mieste, kde sa mu cele noci opierala moja bradavka, nastastie maly a uz mu ho aj opravila. Co sa tyka prednych zubkov, zostala mu jedna jednotka, z ktorej ma vpredu odbitu sklovinu cistime ako blazon, ale stale z nej ubuda, zubarka odporucila elmex gel potierat a tesim sa, ked vypadnu a narastu pekne trvale. 🙂
Nechápem, prečo by ju mala zubarka zhodiť pod čiernu zem a nesúhlasím s názorom, že čistenie je až na 10 mieste. Určite ísť k zubárovi, zuby zablombovat, a nezanedbavat hygienu a pravidelnú prevenciu.
ahojte mamicky, moj syn mal asi rok a pol do zadu nehodu spadol a narazil si predne zubky ma 3 a pol roka a zubky ma este mliecne no po tej nehode mu zacali zubky hnit aj presto ze ich denne umyvame..Teraz sa chystame k zubarovi pretoze ho zacali boliet..Mate s tymto niekto skusenosti? Dnes idem prvy krat k zubarovi so syncekom a dost sa bojim co mu tam budu robit... Dakujem

Riešiť s detskou zubarkou, tá ti určite poradí co a ako.