Poradíte ohľadom zúbkov?
Ahojte možno sa pýtaťe čo to za otázka ale trápi ma malý synček.Ide o to že má 8,5mesiaca a dolné dva zúbky už má to je ok.Lenže mám pocit že sa tlačia aj horné má to tam opuchnuté a trápi ma to že má už od nedele teplotu ktorá sa pohybuje medzi 37 až 38,5 raz mu to klesne raz mu to vyskočí a teraz neviem či sú to tie zúbky alebo niečo iné je taký nervný a odmieta my papať čo on je veľký jedák. A ešte takto boli sme už aj u lekárky a povedala že to choroba neni brala mu aj krvičkU s palčeka.Za každú radu budem vdačná dakujem
určite zúbky, aj my sme mali také teploty asi týždeň. Ja som dala od bolesti Nurofen sirup pre deti. Aspon na noc, aby spala lepšie
😉
Určite zúbky, moja malinká si pri zúbkoch vytrpela dosť 😖 .Od štvrtého zúbka ( a to ich už máme 10) jej každý zúbok vychádza s teplotami ( až do 38°C) + hnačkuje + soplí + v noci spí nekľudne a často sa budí - moja malá trpiteľka. Riešime to Nurofen , alebo Panadol a na ďasienka Dentinox.No a o jedení ani nehovorím, vtedy len mlieko, čaj a trocha polievky 😖
Skús jej kúpiť v lekárni gél na ďasienka. Určite ti poradia.
@0550 Môžu to byť kludne zúbky, aj naša dcérka mala horúčky asi 3 dni a naozaj vysoké ... potom prešli a za pár dní vyšiel horný zúbok...dávam nurofen, a mám gel kamistad je veľmi dobrý
akoby si písala cez kopirák, ja momentálne fičím na káve už neviem koľký deň, nočné ani nerátam, dnes to bolo asi najhoršie, mastička pomohla minimálne, čičíkanie a upokojovanie len na rukách a ráno kukám do pusinky a malý hlodavček hore konečne prerezaný, nie úplne ale vidno ho na dvoch miestach, nervozita, nepapanie u nás ešte pretrváva, kým nevyjde von celý zúbok, tak držím pršteky aj vám 😉
nuž čo dieta je choré 🙂 to že sa mu tlačia zuby je vedlajšie 🙂 zuby potvory niesu, teploty po infektoch možu urychlitprerezanie zuba - niesu isto však jeho príčiinou

Ak dr. potvrdila, že je po zdravotnej stránke ok, vidím to len na zúbky. Nervózny, odmieta jesť, ďasienka opuchnuté, T. Zuby - potvory!