Silná hnačka pri prerezávaní zúbkov. Je to normálne?
Ahojte, prosím Vás o radu a skúsenosti, či aj Vaše detičky mali pri prerezávaní zúbkov silné hnačky (7-8x denne)? Syn má 14 mesiacov , idú mú prvé stoličky, je okrem normálnej stravy aj kojený. Posledné 2 dni nechce papať, evidenente mu idú zúbky a má aj hnačky, čo doteraz nemal. Hnačky sú vodnaté a občas aj zelenej farby strriedavo so žltými (podotýkam, že nechce skoro vôbec papať, iba sa kojí). Teploty máva okolo 38,5 st C, bruško ho nebolí, nezvracia. Ďakujem za rady.
Ahojte, nasej malej sa prerezali zaciatkom minuleho tyzdna 2 prve zubky, odvtedy ma 5-6x denne vodnatu stolicu. Je plne kojena. Ako dlho vam tie vodnate stolice trvali odkedy sa prerezali zubky?? Dakujem
Ahojte, aj my hnackujeme, od piatku. Myslim, ze idu nejake nove zubky, dost slintame, hnacka 2-3krat denne💩😷🤢 nasadili sme dietu. Mamicky ako dlho hnackovali vase deti ked im isli zubky?
My sme casto hnackovali pri prerezavani zubkov skusala som na zuby gely aj camiliu a na vystipanu ritku bepanthen care. Vysli zuby a hnacky ustali.
Ahoj moja dcérka si každý zub odkaka a odteplotuje . Mala 5 x do dňa a teploty okolo 39
Niekedy aj sople. Bože pri synovi som nevedela,kedy zub ide
No my mame kazdy krat ked malej idu zubky od 5 mesiacov po 4 naraz vysoke teploty 4 dni nirkedy aj 40 nespavost plac hnacky silne akurat na 22 mesiacov a teraz nnam chybaju 4 posledne stolixky teraz sa jej tlacia dve hnackuje ale bez teploty ale v noci nespi poriadne uz dom aj vcera jej dala polovicnu davku panafolu

@abbey1 súhlasím s Tebou , plus môj kamarát je biológ a vysvetľoval mi , prečo je dieťatko oslabené, keď idú zúbky, niekotré si myslia, že zúbok je iba sklovina a dreň, čo sa nemôže prerezať , v podstate, je zúbok zmes minerálov , ktoré to z dieťatka všetko berie, aj môj maličký , má 13 mesiacov a má 11 zúbkov, vždy hnačkoval pri zúbkoch a najväčšie teploty mal pri stlockách, ked sa mu tkačilo spodné stoličky, teda ja neviem , prečo niektoré mamičky tu píšu, že teploty a hnačky pri zúbkoch nie sú...
100 ľudí 100 názorov.... 😉