Vidíte nejaký zúbok?
Poradte prosim mam 5mesacne babo uz druhy den bojujeme s horuckami myslite si ze sa jej prerezavaju zubky? Prikladam fotku

@stellarstar myslis ze horucky potom niesu s toho?
Ked sa prereze zub vyzera to takto a vtedy uz je dobre. Horucky kvoli rastu zubov byt mozu ale zubari uvadzuju skor zvysenu teplotu 37.5 a podobne.
Dovodov na teplotu moze byt mnoho, zalezi aj ci ma aj nejake ine priznaky.
Kazdopadne nikto nema vestecku gulu a nevie preco to je a zaroven nikto ti nepovie ci sa mu prerezavaju zuby to vie len rontgen asi 😅
To na zuby nevyzera.
Ak sa ti vysype na 3-4ty den, podla toho kedy zacali teploty, tak to bude 6sta choroba.
@amelia89 ved prave ze ona nesopli nekasle a brdlo ciste vcera sme boli na pphotovosti a dr nas presvedcovala ze su to zubky a tie tam nic nevidim
@banalu teploty od vcera zacali
@nikolka530 tak treba pockat. Ja som tiez cakala zub a prisiel vysyp na treti den a 6sta choroba ako z knizky.
No ja mam skusenost, ze zacnu teploty a dalsie priznaky sa mozu objavit fak do 3 dni vacsinou alebo aj nie. Nas najmladsi mal napriklad covid len taky, ze 3-4 dni teploty. Alebo potom 6. choroba, len teploty a o 3 dni vysyp a mierna hnacka a mini soplik a potom uz dobre.
Mam 3 deti a ani jedno nemalo vyslovene horucky zo zubov, skor nespali dobre a taku zvysenu teplotu, co som ani za problem nepovazovala. Teplota okolo 38 a viac, to.bola vzdy nejaka choroba.
@banalu noo dufam ze to nebude nic take vazne zaktra snou zajdem radsej k dr.nech som si ista lebo na pohotovosti ma presviecali ze to je zub lenze ja tiez nic nevidim a ta 6choroba sa ako prejavuje prosim lebo ona aj dost slinta teraz az tak ze ju nestiham prezliekat a vsetko si pcha do ust nervozna je stale
@nevenka no dufam ze covid nie a ani ho nemala lde dostat
@nikolka530 no neprajem to nikomu, ale to, ze to nemala kde dostat, to je takeeee...to hocikde. Ani starsi napriklad nemali 6. chorobu vobec, mladsi nechodi nikde do kolektivu, jedine bol so mnou v malych potravinach a predsa to schytal. To nevies, kde. Ale hocijaka ina viroza, vsade je toho plno v tomto pocasi. Treba pockat vzdy na vyzretie priznakov. Kazda choroba sa vyvija v case. To mi kamoska pediatricka hovorila, ze nerobit paniku, postupovat, ako sa pri teplote ma a potom podla priznakov...ze ona fakt ma tu skusenost, ze chvilku treba pockat, aj to CRP hned nemusi vyletiet, ak je to bakteria.
@nevenka zajdem radsej k dr.nech som si ista ale dakujem
@nikolka530 lekar ale 6. chorobu nerozozna tiez, ta sa zvacsa prejavi sama, ked po 2-3 dnoch (ale vysokych)
horucok pride vysyp ak nema zatial vysoku teplotu ani ine priznaky, podla mna zbytocne ist pediatrovi ale ak budes kludnesia 🤷♀️
@petamich dneska mala raz vysoku teplotu 39 ale aj to asi len kvoli tomu lebo dlho spinkala a nechcela som jej prerusit spanok kedze je aj nervozna ale inaksie nic ak je to 6choroba tak zajtra by sa mala urcite vysipat pretoze horucky ma uz druhy den
@nikolka530 naozaj by som to tipla na tu 6. uvidite, kazdopadne ten vysyp uz ked pride bude dobre, ten ako pride, tak odide, tie horucky su horsie na zaciatku, drzte sa!
@nikolka530 náš syn je síce starší ale rastu mu zuby a práve dnes ráno sa zobudil s horúčkou 39, a zistila som, že má covid tak možno aj to ak nemá žiadne iné príznaky, lebo pol roka dozadu mal malý presne to isté
@nikolka530 my dnes ráno takto dva zuby a ani neviem kedy sa to stalo 😳😁 len som zacítila "hrablicky" pri pohryznuti a pozerám ze zub a potom aj druhý. Žiadne teploty, žiadna zmena nálady nič. 4 mesiace ma mladý pán 😊
@nikolka530 ahoj, vyskusala si masirovat prstom alebo na prste namotanou mokrou gazou? Nasa zacala priast ako macicka od stastia, robi im to dobre. Aj vtedy vidis, ci su to zubky.
Mala vtedy 2.5 mesiaca a len zvysene teploty do 38. Lenze ked plakala od bolesti a uz sme to nevedeli zlepsit, utisit atd, okolo pol noci sme jej uz dali 2.5ml nurofen a zaspinkala, vytuhla. V 6.mesiaci ich uz mala vonku
Akože áno, vidno, že zúbky tam sú, ale nie je to také, že už by sa prerezávali von.

@nikolka530 niejaky nevidím