Ako anonymne nahlásiť týranie psíka?
Ahojte. Viem o jednom psíkovi ktorý je na prvý pohľad tyrany. Je doslova kosť a koža (mám fotky), viem že ho držia v pivnici zavretého v malej miestnosti a na pár hod denne vypúšťajú na dvor. Chcem aby sa to riešilo ale poznám majiteľku a mám z nej veľký strach. Už neraz sa mi vyhrážala atď. je psychicky narušená. Viem že sa to dá ohlásiť veterinárnej správe ale tam prvé čo vo formulári chcú je moje meno ... Viem že sa dá poslať email alebo telefonovať no stále niekde vidno buď môj email z ktorého to posielam alebo číslo z ktorého volám a všetko sa dá dohľadať ... Sama sa roky liečim na depresívno úzkostnu poruchu a proste sa strašne bojím možného úniku nejakého môjho údaja a odhalenia mojej identity a o to viac že poznám tú ženu a bývam blízko. Poraďte mi prosím čo robiť prípadne ak sa nájde niekto ochotný pošlem Vám fotky psíka do správy ... Bojím sa o to viac že som psíka bola odfotiť priamo na ich dvore keď viem že nik nebol doma takže som tam bez dovolenia proste vošla dať psíkovi vodu a troška jesť. Na fotkách je vidno že som vo dvore a aj preto sa bojím možneho odhalenia mojej identity a nedaj bože ešte problémov z toho že som tam nemala čo robiť.
Ďakujem zienkam, ktoré mi konštruktívne poradili. K zvyšku len toľko - áno, užívam lieky, 10 r, depresie po tragickej nehode, strata blízkych, ostala som sama. Nie som (Internetova)hrdinka ani iná, nie som zlomyselna zákerná žalujúca ježibaba od susedov. Som CLOVEK. Citlivý k utrpeniu okolo, možno aj viac ako je zdravé, nakoľko sama trpím. A áno, mám strach, som sama. Som chudobná, som na Tom zle. Napriek tomu sa snažím pomôcť trpiacemu zvieraťu, nie niekomu škodiť či seba velebiť (pre výmysel). Pekný deň
@anonym_autor a teda ako si to vyriešila za tých 24h?
@katkazatka a ako mu pomáha? Však treba hneď volať políciu a žiadna suseda sa nedozvie kto ju volal
@sasa1310 Minule sem písali jeden chlap, že volal políciu na susedov a policajt ho bonzol, že volal on. Takže na tú anonymitu by som sa až tak nespoliehalala.
@sasa1310 Minule sem písali jeden chlap, že volal políciu na susedov a policajt ho bonzol, že volal on. Takže na tú anonymitu by som sa až tak nespoliehalala.
@katkazatka ale prosím ťa. to by nikto nikdy nevolal policajtov

Boze drahy, vsak teda niekam zavolam, alebo napisem. Co akoze pride FBI a budu hladat, kto volal? Netreba to zas prehanat.