Ako sa vyrovnať so stratou milovaného psa?
Prisla som o milovanu fenku. Poradte ako sa s tym vyrovnat... Je to len jeden den... Uz citam hluposti ako sa zvierata reinkarnuju a pridu nazad k majitelovi... Asi už som zufala...Niektori hovoria ze domacich milacikov vnimali ich vonu zvuky, ja nevnimam nic. Strasne mi chyba.. neviem si najst miesto... Nevim co robit.. som v depresii...
@stela023 v prvom rade ma to mrzí, koľko rokov mala fenka? Bola chorá? Ja sa pozerám vždy na to racionálne a pomáha mi to... Proste psík prežil pekný život pri tebe, je to tak že psíkovia sa dožívajú málo rokov a za život ich vystriedame niekoľko... Je ťažká každá takáto strata, ale proste je to realita že to raz príde a musíme s tým žiť. Určite by som ti odporúčala prvé dni byť doma čo najmenej nech tak nevnímaš že tam nie je kým si na to zvykneš. A do budúcna druhého psíka si zaobstarať.
@stela023 v prvom rade ma to mrzí, koľko rokov mala fenka? Bola chorá? Ja sa pozerám vždy na to racionálne a pomáha mi to... Proste psík prežil pekný život pri tebe, je to tak že psíkovia sa dožívajú málo rokov a za život ich vystriedame niekoľko... Je ťažká každá takáto strata, ale proste je to realita že to raz príde a musíme s tým žiť. Určite by som ti odporúčala prvé dni byť doma čo najmenej nech tak nevnímaš že tam nie je kým si na to zvykneš. A do budúcna druhého psíka si zaobstarať.
@marsmykkok 6rokov... Mala rakovinu vsetko slo rychlo... Operacia.. diagnoza hemangiosarkom... Stabilizacia potom znova krvacanie.. dalsia stabilizacia dalsie krvacanie...dalsia stabilizacia a dalsie krvacanie
My sme prišli o milovaného psa v priebehu mesiaca. Stalo sa to pred 7 rokmi. Chce to len čas, prešlo veľmi veľa času kým som sa nerozplakala pri spomienke na nho. My sme odvtedy psa nemali, ja som si hneď našla druhu robotu cez víkendy (kym som neotehotnela) aby som mala myšlienky inde. Švagriná keď prišla o psa, zaobstarala si rýchlo iného. Jej to pomohlo. Každý sa s tým vyrovnáva inak.
My sme prišli o milovaného psa v priebehu mesiaca. Stalo sa to pred 7 rokmi. Chce to len čas, prešlo veľmi veľa času kým som sa nerozplakala pri spomienke na nho. My sme odvtedy psa nemali, ja som si hneď našla druhu robotu cez víkendy (kym som neotehotnela) aby som mala myšlienky inde. Švagriná keď prišla o psa, zaobstarala si rýchlo iného. Jej to pomohlo. Každý sa s tým vyrovnáva inak.
@anonym_9b5bc9 neskutocne som na nu bola naviazana.. fenka bola vynimocna rozumeli sme si bez slov...citim obrovsku krivdu prazdno..
@marsmykkok 6rokov... Mala rakovinu vsetko slo rychlo... Operacia.. diagnoza hemangiosarkom... Stabilizacia potom znova krvacanie.. dalsia stabilizacia dalsie krvacanie...dalsia stabilizacia a dalsie krvacanie
@stela023 Tak to je o to ťažšie, v podstate mala žiť ešte raz toľko, o to ťažšie je to ak odíde psík tak skoro a nie v seniorskom veku. 😢 Ale určite mala síce kratší, ale nádherný život a spomienky ti ostanú navždy v srdci. ❤
My sme pred týždňom pochovali 16 ročnú jorkšíricu. Ideálne je na to moc nemyslieť, časom to prejde. Zmeniť sa na tom už aj tak nedá nič.
@stela023 Tak to je o to ťažšie, v podstate mala žiť ešte raz toľko, o to ťažšie je to ak odíde psík tak skoro a nie v seniorskom veku. 😢 Ale určite mala síce kratší, ale nádherný život a spomienky ti ostanú navždy v srdci. ❤
@marsmykkok bola pre mna vsetkym a este mala byt aspon par rokov... Toto sa nemalo stat. Spomienky su nadherne len teraz bolia a ju mi nikdy nenahradia.
@sevrin aj vas psik iste chyba, ale co by som dala za taky vek mojej fenky
@stela023 nemusíš sa s tým zmieriť. Nechaj si veľa času. Neskôr, možno o pár rokov, to bude bolieť trochu menej. Mne pomreli zvieratá na ťažké choroby v pomerne mladom veku. Pri poslednom som na chvíľu rozmýšľala, či sa mi ešte chce žiť, prišlo mi to absurdné, ako pomreli jedno za druhým.
Inak čo viem od veterinárov, máloktoré zvieratko sa dnes dožije vysokého veku a umrie prirodzene. Aj keď to samozrejme nie je útecha.

@stela023 mne ked zomrela macicka, tak mi velmi pomohlo hned ist na vikend niekam prec. Proste ist z toho domu prec a mat ine myslienky