Ako zvládnuť prechádzky so psom v letných horúčavách?
Ahojte, kedy chodievate s vašim psíkom v lete, keď už sú horúčavy von? Ja som na ID takže som s ním doma, ale neviem ešte ako si cez veľké teploty naplánujeme prechádzky. Bývam v meste, ale mám kúsok od domu aj lúky. Psík má 10 mesiacov, zlatý retriever. Teraz chodíme 4x denne, ráno vždy okolo 6.00 len vykonať potrebu, potom dlhšia prechádzka okolo 11.00, poobede tiež dlhšia prechádzka okolo 16.00, posledné venčenie na rýchlo okolo 21.30 pred spaním.
Rano a vecer dlha, pomedzi to len vyprazdnovacia popod stromy.
A hlavne netreba zabudat na vodu.
@anonym_bcbef5 dlho spať? Ja dlho nespávam vôbec, mám práve naopak od detstva problémy so spaním, teda spánok mi nemusíš závidieť. Ale práve preto že to nemám s ním ľahké ho mám ako prioritu a snažím sa spať aspoň 7 hodín denne... A teda ak o šiestej ráno idem so psom, teda vstávam okolo 5:30 cez leto tak okolo 22:00 chcem spať s tým že nezaspím okamžite, teda v posteli potrebujem byť okolo 21:30 preto si neviem predstaviť že ako chodiť ráno skoro a neskoro večer...
@marsmykkok niekomu staci pred prechádzkou ráno vstať päť minút skôr a ak chce spat o desiatej ,tak staci ist o desiatej do postele a spat
Fak to netreba takto hrotit,ako to robis ty,su ľudia čo zaspia hneď ,sú ľudia čo im sraci päť minút ráno pred prechádzkou a sú ľudia čo spia šesť hodín do dňa a zvládajú život,prácu a aj prechádzky
@anonym_autor
Treba sa spýtať psíka,či mu budú stačiť kraťasy a tričko,možno nejaký iontový nápoj a preboha nezabudni šiltovku a možno aj nejakú špeciálnu UV ochranu...🙂))
Vy,psíčkari ste zvláštna kasta,niekto by povedal," jenom se neposer"...
@anonym_5c108a a potom sú takí tupci ako ty a chodia von zo psom cez obed,pes ledva preplatá nohami a šľape si na jazyk v tom lepšom prípade,v tom horšom dostane úpal a debil majiteľ ho hodí potom do studenej vody.

@anonym_bcbef5
@marsmykkok zase uplne nezmyselne prekaracky, ved kazdy nech venci kedy chce a spi kedy chce.. este aj o venceni sa da povadit